- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.021
Bende tam tersi kurutma makinesi aldırırm ilerde bi kaç ayaAşko kurutma var robot süpürge yerine onu aldırdım işte evet çoook rahat yazın kullanmadım şimdi kış geldi tekrar kullanmaya başladım rahatlığını özlemişim ahahahahamiş kalıncada robot süpürge inşallah aynen kuzum iyi yapmışsın
Ooo herkes cugaracı usenıyorum yoksa bende içerdimİşten geç çıktım bugün yine giremedim buraya
Etiket çakan da yokne var yeni
Bi tane daha yaktım senin için şu zıkkımlanmak başımızı yaktı
Ahahaha bende öyle düşünüyorum inşallah doğru yolu bulup bana gelceklerOlabilir aşkotestleri saldılar kendileri sürünerek geliyo galiba aşko
Niye aşkoOoo herkes cugaracı usenıyorum yoksa bende içerdim
İnşallah yarına bulurlar yolu aşkoAhahaha bende öyle düşünüyorum inşallah doğru yolu bulup bana gelceklerben ekşına karar verdim bugün 21. Günmüş son değerlendireyim bari
Kız yok gebe değilim kanka ortalarda geziyorumNiye aşko
Sen gebeydin sanki
Sen içme aşko
Biz kötü örnek olmayalım
Aşkım verdim bugün sonuç yarına kaldı hala çıkmadı yaKızlar napıyorsunuz kim test yaptı ya valla okuyamadım ne ara bu kadar yazıştınızMucizemmm16 kan testi mi verdin _Umutlu_Pozitif_ akıntılar ne alemde
Valla aşko buralar hep soğukKız yok gebe değilim kanka ortalarda geziyorum
Varla yook arasındayım
Tek tük içiyorum bende usumedın mı kız ıcerken hava cok soğuk
Biraz azalt en azında. Yumurtlama zamanlarında azalt kuzum üşütme bideValla aşko buralar hep soğukyani kesinlikle son üşendiğim konu sigara
Keşke bıraksam diyorum da olmuyor işte
Evet aşko var ben çok memnunum çamaşır makinesinin üstüne kurdurduk daha iyi oldu valla aşko hem ütüye gerek yok hem zamandan tasarruf hemde tozdan kurtuldum boş odada kurutuyordum çamaşırları tozu arındırmıyordum meğer ne çok toz varmış çok sağlıklı oldu çamaşır tozuymuş meğer o tozlarBende tam tersi kurutma makinesi aldırırm ilerde bi kaç ayasenınkının yeri varmıydı memnun musun bazısı cok sağlıklı değil diyor
İçine de o mudomın kirpisinden al kurutma makinesi içine atıyorlar onu biliyorsundur belki
Kız bu ıkı oldu sen benım sana yazdıklarımı okumuyorsun daha da yazmamAşkım verdim bugün sonuç yarına kaldı hala çıkmadı yasen napıyosun dün bugün bende yetişemiyorum
Adetim bugün bittiBiraz azalt en azında. Yumurtlama zamanlarında azalt kuzum üşütme bide
Aşko yetişemşyoring kime cevap yazdım yazmadım onuda unutuyorum
İnşallah aşko döncem ben sizeİnşallah yarına bulurlar yolu aşkokoş koş ekşın dıkşın gol olsun inşallah aşkısı ❤❤
Ay evet bende int de görmüştüm cidden deli gibi toz çıkıyormuş dur bakalım sırasıyla alıyoruz valllaEvet aşko var ben çok memnunum çamaşır makinesinin üstüne kurdurduk daha iyi oldu valla aşko hem ütüye gerek yok hem zamandan tasarruf hemde tozdan kurtuldum boş odada kurutuyordum çamaşırları tozu arındırmıyordum meğer ne çok toz varmış çok sağlıklı oldu çamaşır tozuymuş meğer o tozlartoz haznesi var yumak yumak topal topak hazne hemen doluyor o toz evde oluyordu demek ki çok şaşırmıştım görünce
Aşko en son 5-6 taneydiBiraz azalt en azında. Yumurtlama zamanlarında azalt kuzum üşütme bide
Sigara keyffsssAşko yetişemşyoring kime cevap yazdım yazmadım onuda unutuyorumoturuyorum aşkısı sen napıyosun
Aşkım ben daha adetim ovu da beni daha çok gerer ya hiç girmiycem o kısma zaten saldım vazgeçtim zorlamıycam artıkOvu yap cano takip edelim hep bırlıkte
Kız , kızlae bana aldırdı ben kullanamadım gynoseedAdetim bugün bitti
Yeni aya başlıyoruz
Bu ay ritex markasından bir jel kullanmayı düşünüyorum aşko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?