Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım ben daha adetim ovu da beni daha çok gerer ya hiç girmiycem o kısma zaten saldım vazgeçtim zorlamıycam artık
Cok şükür gördün kız neysen vazgeçtin bak ya
Oylr deme kafanıntopla yap ovu
Valla bak ovu iyidir
Sen daha iyi bilirsin ama

Kız , kızlae bana aldırdı ben kullanamadım gynoseed
Sende ondan al
İyi diyolar duymussundur sende Ovu da yap mutlaka
Ovu yapacam ama hep salıyorum onu baştan bi zaman sonra
Ben Almanya’dayım var mıdır dediğin jel
Gel senle bu ay deneyelim
Sen ne durudasın şu an ?

Ovu yapacam ama hep salıyorum onu baştan bi zaman sonra
Ben Almanya’dayım var mıdır dediğin jel
Gel senle bu ay deneyelim
Sen ne durudasın şu an ?
kz ben 28 deyim belki hamıleyim bilmiyoruz
Bekleemdeyim ben
Vardır Trendyol da var
Hemen bak
İçinde gebelik testi bile hediye ediyorlar
Ve ovulasyon sa hediye ediyorlar gynoseed yaz hurda da site de cok konusu konuşuldu
A ad000 S sultansultan90

Evet aşkolar ben geldim belki dedim şu kanamalar lekeler bana bişey anlatmaya çalışıyor dur bide bunlar geldiğinde değerlendireyim dedim bide az önce tekrar uzayan akıntı gördüm azda olsa şansa bırakmayayım işi dedim bide 12 den sonra 21. Güne girmiş olduk hiç bırakmadım şansa ahahaha

Bu saatten sonra kim yakar yumurtayı spermi aşko herkes kendi yoluna zaten yol mol bulamıyo onlar dedi ve 3 gün sonra test yaptı
Aşkooo şuan küs olduğunuz için böyle düşünüyorsun iki gün sonra barışınca ekşınlar havada uçuşur bak kendini de nasıl iyi tanıyor
Oh maşallah iyi ol aşko sevindim o kedi gibi olmamak için elimden geleni yapıyorum yarın dağıtımda diye msj gelirse o kedi eşittir ben
Teşekkür ederim bebeğim hep beraber iyi olalım inşallah Ahahahahha valla resmini bulup atacağım şimdi az gülelim

Oooo çok iyi fiyata gelmiş kuzum bende o civara almıştım zaten ay inşallah valla kurutma makinesi de çok iyi ya inanılmaz hayatınız kolaylaştırıyor bende istiyorum ama yerim yok koyacak bebişten sonra belki düşünürüm ay bence de aşko cumartesi yap inşallah kırmızılar gelmez iki kırmızı çizgi gelir sendennn

Hissiyatım senin bebişinin tutunuyoree diyor İnşallah da öyledir şu bekleme zamanı çabuk geçse bende öyle bekliyorum az göğüs ağrım var ama bilemiyorum tabi bekliyorum bir umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…