- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.041
Allah razı olsun o kadar az içmişsin ki yemin ederim o kadar azAşko en son 5-6 taneydi
Bugün nedense yarım paket oldu
Tamamen zevke göre
Cok şükür gördünAşkım ben daha adetim ovu da beni daha çok gerer ya hiç girmiycem o kısma zaten saldım vazgeçtim zorlamıycam artık
Ovu yapacam ama hep salıyorum onu baştan bi zaman sonraKız , kızlae bana aldırdı ben kullanamadım gynoseed
Sende ondan al
İyi diyolar duymussundur sende Ovu da yap mutlaka
Tamam aşkımİnşallah aşko döncem ben size
Beni güldürdün yaAllah razı olsun o kadar az içmişsin ki yemin ederim o kadar az
Ovu yapacam ama hep salıyorum onu baştan bi zaman sonra
Ben Almanya’dayım var mıdır dediğin jel
Gel senle bu ay deneyelim
Sen ne durudasın şu an ?
Beni güldürdün ya
Zaten hastayım bide geberdim öksürmekten
Eksıkler vardı asko 2 3 tane etiketledim he buraya sizde tanıyorsunuz benceOoo süper olmuş bu grup vallaçok sevdim.. uğurlu gelsin. Anne olup gitmek de yok, sonuna kadar burdayız o zaman. Döverim bak
Evet aşkolar ben geldimTamam aşkım
Aşkooo şuan küs olduğunuz için böyle düşünüyorsun iki gün sonra barışınca ekşınlar havada uçuşurBu saatten sonra kim yakar yumurtayı spermi aşkoherkes kendi yoluna zaten yol mol bulamıyo onlar dedi ve 3 gün sonra test yaptı
Teşekkür ederim bebeğim hep beraber iyi olalım inşallahOh maşallah iyi ol aşko sevindimo kedi gibi olmamak için elimden geleni yapıyorum yarın dağıtımda diye msj gelirse o kedi eşittir ben
Aynen aşko al alınmış her zaman kârdırAy evet bende int de görmüştüm cidden deli gibi toz çıkıyormuş dur bakalım sırasıyla alıyoruz vallla
Diyprkm ya çalışıyorken bebek yokken ne aldırsak kar bende boş odaya asıyorum camasırları
Bilmem kimse bizii çağırmamış topiğee kuzum ondan kı acabaPapatyamveben-Mavi Tiniminimavihanim kızlar bu kızların hiç biri yok hepsı de bizim gibi eski kız siz niye bu başlıklar da yoksunuz Teach_Mavi 2022 basından beri başlıklarda olup deniyen arkadaslar bunlar da kızlar mutlaka sizde tanıyorsunuzdur
Demirbaşı olduk anacım zatennEksıkler vardı asko 2 3 tane etiketledim he buraya sizde tanıyorsunuz benceTiniminimavihanim Teach_Mavi Papatyamveben-Mavi
Oooo çok iyi fiyata gelmiş kuzum bende o civara almıştım zatenValla biz eşimin iş yeri satışa göre hediyeler dağıtıyorlar nalbur firması toptan satış
Bunu kelepir aldık 5 bine
Normalde baktık 12 binmiş
Valla calısıyorum aynen prensesler gibi bakcam kız ona darıla kurutma makinesine cano
Az kaldı ya cumartesiye felan test yaparım bende bakalım ne olacak kuzum
Heh yarın ben ve benim hallerimAhahahah buldum seni aşko_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica kızlar anlık bizim kız
Eki Görüntüle 3147563 Eki Görüntüle 3147564
Hissiyatım senin bebişinin tutunuyoree diyorİyiyim aşko leke bu gün azaldı sabah falan hiç yoktu akşam üstü bir kere hafif kahve leke geldi başka gelmedi aşko az önce çok az şeffaf akıntı vardı bel ağrım var adetteki gibi hafif göğüs hassasiyeti başladı bilemiyorum canısı bekliyoruzsen nasılsın napıyosun kuzum nasıl gidiyor beklemeler
Ayyy heyecanlı bekleyiş deseneAşkım verdim bugün sonuç yarına kaldı hala çıkmadı yasen napıyosun dün bugün bende yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?