- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.061
Aşko ben bugünüde değerlendirdim ahahahaHissiyatım senin bebişinin tutunuyoree diyorİnşallah da öyledir şu bekleme zamanı çabuk geçse bende öyle bekliyorum az göğüs ağrım var ama bilemiyorum tabi bekliyorum bir umut
Koz senin değerlendirmen benle aynıydı ne çabuk 21. Gün oldunAşko ben bugünüde değerlendirdim ahahahaaşağıda bişeyler gelince benim kafa hep değerlendirmeye gidiyor tutamıyorum yarın 21. Günüm yani bu gece saat 12 den sonra 21. Güne girdik yatmadan önce wcde yine azcık uzayan akıntı gördüm takvime baktım 21. Gün hemen değerlendirdim şansa kalmasın dedim inşallah aşko geçecek bu zamanlar güzel sonuçlar alalım inşallah aynıyız ya aynı anda güzel haber veririz bu at belki inşallah göğüs ağrısı ah ah ne yapcaz biz bunları aşko
Aşko senin adetin kaç gün sürüyor ben senden önce adet olmuşsun demekki 29 Eylüldü benim sat senin 26 sı ozamanKoz senin değerlendirmen benle aynıydı ne çabuk 21. Gün oldunbenim 21. Gün pazar bende o gün ü değerlendiririrm ama o arada da yapmak istiyorum çünkü önceleri sadece yumurtlama da yapıp bırakıyordum bu ay da böyle denim bakalım hayır milletin ki gib ucu acısaaa hah tuttu bebiş diyecem öyle kendi başına ağrıyor
Aşko ben sana itiraz etmekte çok zorlaniyorum olmaz bu iş böyleAşkooo şuan küs olduğunuz için böyle düşünüyorsun iki gün sonra barışınca ekşınlar havada uçuşurbak kendini de nasıl iyi tanıyor
Teşekkür ederim bebeğim hep beraber iyi olalım inşallahAhahahahha valla resmini bulup atacağım şimdi az gülelim
Ay ben ilk defa gördüm ya bunuAhahahah buldum seni aşko_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica kızlar anlık bizim kız
Eki Görüntüle 3147563 Eki Görüntüle 3147564
Çok iyi yapmışsın bebeğimEvet aşkolar ben geldimbelki dedim şu kanamalar lekeler bana bişey anlatmaya çalışıyor dur bide bunlar geldiğinde değerlendireyim dedim bide az önce tekrar uzayan akıntı gördüm azda olsa şansa bırakmayayım işi dedim bide 12 den sonra 21. Güne girmiş olduk hiç bırakmadım şansa ahahaha
Fofenkyol a bittim aşkoAhahahah buldum seni aşko_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 annabelica kızlar anlık bizim kız
Eki Görüntüle 3147563 Eki Görüntüle 3147564
Cok gergin bekleyiş aşko gebelik yok zaten hormon arkadaşların çıkmasını bekliyoruz ağaç oldukAyyy heyecanlı bekleyiş desenehiç yapıyorum ben hiç
Sıkı tuuuttt kaçmasınlar aşkoHeh yarın ben ve benim hallerimahahahaha aşko ya güldürme spermler çıkacak
Ahahaha aşko bizim gözlerden lazım onlara başka türlğ bulamayacak gibilerÇok iyi yapmışsın bebeğim❤❤ gol olsun inşallah bu işler boşlamaya gelmiyoooğ zorla yol gösteriyoruz bu askerlere ben gözlük alıp takıcam en son miyoplar mı ne anlamadım
Ulan Ben yıllarca boşuna mı bekledim ve bedelli askerlik kısmında koptum aşko çok iyi yaaAhahaha aşko bizim gözlerden lazım onlara başka türlğ bulamayacak gibileray bugün drmfk canlı yayında yumurtlamayı döllenmeyi anlatıyor gülmekten gözümüzden yaş geldi Ayşe diyor 22 sene sonra bu ay sırası gelen yumurta olsun diyor Ahmette sperm yumurta daha gelmeden Ahmet içeri gidiyor bakıyor Ayşe yok tüplere gidene kadar yoruluyor tabi Ayşe gelene kadar dinleneyim diyor tüplerde Ayşe’yi bekliyor beş güne kadar Ayşe geldiyse buluşuyorlar beş güne kadar Ahmet orda yaşayabilir Ayşe’yi bekleyebilir diyo ama şu çok önemli Ayşe 22 yıl sırası gelsin diye beklemiş sırası gelmiş Ayşe yola çıkmış ama Ahmet orda değilse(yani ilişki olmamışsa) Ayşe napıyor ulan ben yıllarca bekledim Ahmet falan yok diyor rahmi başınıza yıkıyor ağrılar sancılar adet dönemi işte böyle oluyor diyor heee bide ne var Ahmet orda Ayşe orda buluşamayıp tüp bebek yapılıyor ya Ahmet ne yapmış oluyor Bedelli askerlik yapmış oluyor diyor ay burda yarıldımmmm evet bedelli askerlik bak yeni buldum bunuda şimdi diyor tam tarif parasını ödüyor kısa yol buluyor spermlere orda yıkanıyor işlemler yapıyor evet Ahmet bedelli asker oluyor o zamanda diyor Demgey3 annabelica iyilikperisi92 M mucizeOldu
Aynen aşko bide onun anlatışı gülüşü çok eğlendim bu akşam ya buluyorda anlatıp yolunu ahahahaUlan Ben yıllarca boşuna mı bekledim ve bedelli askerlik kısmında koptum aşko çok iyi yaa
AhahahhaHeh yarın ben ve benim hallerimahahahaha aşko ya güldürme spermler çıkacak
Ahahahha hallettim aşkoAhahahhaay aşko sen yine mi ekşından çıktın Allah seniiiii bilseydim göndermezdim sık sık içinde kalsınlar
Ahahahha öyleyimdir aşkoooo itiraz edemezsin tabiiiiii valla oklavamı alır geliriiiiimmmAşko ben sana itiraz etmekte çok zorlaniyorum olmaz bu iş böyle
ahahahhah aşko o zaman bu resimler sana da gelsinAy ben ilk defa gördüm ya bunugöbeğimi dayamak suretiyle aha da böyle bekliyom kargomu tam olarak ben markete bile üşenip sanaldan yaptığım için böyle camdayım zaten hep
Ahahahah bende aşko birde bizim kızlar da trendyoldan aldı ya tam cuk olduFofenkyol a bittim aşko
Ahahahhahah aşırı güldüm yaAhahaha aşko bizim gözlerden lazım onlara başka türlğ bulamayacak gibileray bugün drmfk canlı yayında yumurtlamayı döllenmeyi anlatıyor gülmekten gözümüzden yaş geldi Ayşe diyor 22 sene sonra bu ay sırası gelen yumurta olsun diyor Ahmette sperm yumurta daha gelmeden Ahmet içeri gidiyor bakıyor Ayşe yok tüplere gidene kadar yoruluyor tabi Ayşe gelene kadar dinleneyim diyor tüplerde Ayşe’yi bekliyor beş güne kadar Ayşe geldiyse buluşuyorlar beş güne kadar Ahmet orda yaşayabilir Ayşe’yi bekleyebilir diyo ama şu çok önemli Ayşe 22 yıl sırası gelsin diye beklemiş sırası gelmiş Ayşe yola çıkmış ama Ahmet orda değilse(yani ilişki olmamışsa) Ayşe napıyor ulan ben yıllarca bekledim Ahmet falan yok diyor rahmi başınıza yıkıyor ağrılar sancılar adet dönemi işte böyle oluyor diyor heee bide ne var Ahmet orda Ayşe orda buluşamayıp tüp bebek yapılıyor ya Ahmet ne yapmış oluyor Bedelli askerlik yapmış oluyor diyor ay burda yarıldımmmm evet bedelli askerlik bak yeni buldum bunuda şimdi diyor tam tarif parasını ödüyor kısa yol buluyor spermlere orda yıkanıyor işlemler yapıyor evet Ahmet bedelli asker oluyor o zamanda diyor Demgey3 annabelica iyilikperisi92 M mucizeOldu
Ahahaha aynen aşko bunların arasını yapmamız lazım aşkolar böyle olmuyorAhahahhahah aşırı güldüm yaanca böyle anlatılabilirdi bizim Ahmetlerde ve ayşelerde iş yok hocammmmm
Ohhhhh iyi yapmışsın aşko yarasııınnn inşallah gol olmuştur hepsiiiiAhahahha hallettim aşkoaynen aşko 21. Gün değerlendirmesi ve artık tamamen bekleme
Bunların bi yokluk görmesi lazım o zaman kıymet bilirlerAhahaha aynen aşko bunların arasını yapmamız lazım aşkolar böyle olmuyor
Aşko diyorum ya senle ben bi yerlerde huylarımız karşılaşmış kanka olmuşlar ahahahaAy ben ilk defa gördüm ya bunugöbeğimi dayamak suretiyle aha da böyle bekliyom kargomu tam olarak ben markete bile üşenip sanaldan yaptığım için böyle camdayım zaten hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?