Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hissiyatım senin bebişinin tutunuyoree diyor İnşallah da öyledir şu bekleme zamanı çabuk geçse bende öyle bekliyorum az göğüs ağrım var ama bilemiyorum tabi bekliyorum bir umut
Aşko ben bugünüde değerlendirdim ahahaha aşağıda bişeyler gelince benim kafa hep değerlendirmeye gidiyor tutamıyorum yarın 21. Günüm yani bu gece saat 12 den sonra 21. Güne girdik yatmadan önce wcde yine azcık uzayan akıntı gördüm takvime baktım 21. Gün hemen değerlendirdim şansa kalmasın dedim inşallah aşko geçecek bu zamanlar güzel sonuçlar alalım inşallah aynıyız ya aynı anda güzel haber veririz bu at belki inşallah göğüs ağrısı ah ah ne yapcaz biz bunları aşko

Koz senin değerlendirmen benle aynıydı ne çabuk 21. Gün oldun benim 21. Gün pazar bende o gün ü değerlendiririrm ama o arada da yapmak istiyorum çünkü önceleri sadece yumurtlama da yapıp bırakıyordum bu ay da böyle denim bakalım hayır milletin ki gib ucu acısaaa hah tuttu bebiş diyecem öyle kendi başına ağrıyor

Aşko senin adetin kaç gün sürüyor ben senden önce adet olmuşsun demekki 29 Eylüldü benim sat senin 26 sı ozaman 7- 8 günüm adetle geçiyor zaten benim aşko oyüzden yumurtlama tarihlerime çabuk yaklaşıyorum

Aşko ben sana itiraz etmekte çok zorlaniyorum olmaz bu iş böyle

Çok iyi yapmışsın bebeğim ❤❤ gol olsun inşallah bu işler boşlamaya gelmiyoooğ zorla yol gösteriyoruz bu askerlere ben gözlük alıp takıcam en son miyoplar mı ne anlamadım

Ayyy heyecanlı bekleyiş desene hiç yapıyorum ben hiç
Cok gergin bekleyiş aşko gebelik yok zaten hormon arkadaşların çıkmasını bekliyoruz ağaç olduk Bende hiç yapıyorum aşko hiç ne leenn bilmediğim şeyleri yapmıyım başıma iş gelmesin aşko aydınlat beni

Çok iyi yapmışsın bebeğim ❤❤ gol olsun inşallah bu işler boşlamaya gelmiyoooğ zorla yol gösteriyoruz bu askerlere ben gözlük alıp takıcam en son miyoplar mı ne anlamadım
Ahahaha aşko bizim gözlerden lazım onlara başka türlğ bulamayacak gibiler ay bugün drmfk canlı yayında yumurtlamayı döllenmeyi anlatıyor gülmekten gözümüzden yaş geldi Ayşe diyor 22 sene sonra bu ay sırası gelen yumurta olsun diyor Ahmette sperm yumurta daha gelmeden Ahmet içeri gidiyor bakıyor Ayşe yok tüplere gidene kadar yoruluyor tabi Ayşe gelene kadar dinleneyim diyor tüplerde Ayşe’yi bekliyor beş güne kadar Ayşe geldiyse buluşuyorlar beş güne kadar Ahmet orda yaşayabilir Ayşe’yi bekleyebilir diyo ama şu çok önemli Ayşe 22 yıl sırası gelsin diye beklemiş sırası gelmiş Ayşe yola çıkmış ama Ahmet orda değilse(yani ilişki olmamışsa) Ayşe napıyor ulan ben yıllarca bekledim Ahmet falan yok diyor rahmi başınıza yıkıyor ağrılar sancılar adet dönemi işte böyle oluyor diyor heee bide ne var Ahmet orda Ayşe orda buluşamayıp tüp bebek yapılıyor ya Ahmet ne yapmış oluyor Bedelli askerlik yapmış oluyor diyor ay burda yarıldımmmmevet bedelli askerlik bak yeni buldum bunuda şimdi diyor tam tarif parasını ödüyor kısa yol buluyor spermlere orda yıkanıyor işlemler yapıyor evet Ahmet bedelli asker oluyor o zamanda diyor Demgey3 annabelica iyilikperisi92 M mucizeOldu

Ulan Ben yıllarca boşuna mı bekledim ve bedelli askerlik kısmında koptum aşko çok iyi yaa

Aşko ben sana itiraz etmekte çok zorlaniyorum olmaz bu iş böyle
Ahahahha öyleyimdir aşkoooo itiraz edemezsin tabiiiiii valla oklavamı alır geliriiiiimmm
Ay ben ilk defa gördüm ya bunu göbeğimi dayamak suretiyle aha da böyle bekliyom kargomu tam olarak ben markete bile üşenip sanaldan yaptığım için böyle camdayım zaten hep
ahahahhah aşko o zaman bu resimler sana da gelsin
Fofenkyol a bittim aşko
Ahahahah bende aşko birde bizim kızlar da trendyoldan aldı ya tam cuk oldu

Ahahahhahah aşırı güldüm ya anca böyle anlatılabilirdi bizim Ahmetlerde ve ayşelerde iş yok hocammmmm

Ay ben ilk defa gördüm ya bunu göbeğimi dayamak suretiyle aha da böyle bekliyom kargomu tam olarak ben markete bile üşenip sanaldan yaptığım için böyle camdayım zaten hep
Aşko diyorum ya senle ben bi yerlerde huylarımız karşılaşmış kanka olmuşlar ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…