- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.081
Ya bana bildirim geliyo ama bi türlü açmak nasip olmadıAynen aşko bide onun anlatışı gülüşü çok eğlendim bu akşam ya buluyorda anlatıp yolunu ahahaha
İnşallah diyorum aşko bendeOhhhhh iyi yapmışsın aşko yarasııınnn inşallah gol olmuştur hepsiiiiayyyy heyecan doruklardaaaa inşallah güzel haberler gelecek hissediyorummmm
Ahahaha kız aşko sen bu ay yokluğu gösteriyorsun ya öbür aya Ahmet’le Ayşe birbirlerine kavuşmak için koşarlar belkide aşkoBunların bi yokluk görmesi lazım o zaman kıymet bilirler
Çok şanslısın bana bildirim düşmüyor bir türlü sürekli takipte kalıyorum oyüzdenYa bana bildirim geliyo ama bi türlü açmak nasip olmadı
Vurumazsıınn kiiiiAhahahha öyleyimdir aşkoooo itiraz edemezsin tabiiiiii valla oklavamı alır geliriiiiimmm
ahahahhah aşko o zaman bu resimler sana da gelsin
Ahahahah bende aşko birde bizim kızlar da trendyoldan aldı ya tam cuk oldu
Aşko canlı yayın bildirimlerin kapalıdır bi bildirim ayarlarından bak bakalımÇok şanslısın bana bildirim düşmüyor bir türlü sürekli takipte kalıyorum oyüzden
Açık aşko açıkta instagram çoğu canlı bildirimlerini artık göndermiyor bazılarının geliyor bazılanınki gelmiyor hocada farkında bu gün video paylaşmış canlıdan önce bu bir alarmdır on dakika sonra canlıdayım diye instagram göndermiyor ben gönderiyorum artık diyoAşko canlı yayın bildirimlerin kapalıdır bi bildirim ayarlarından bak bakalım
Zavallım napsınAçık aşko açıkta instagram çoğu canlı bildirimlerini artık göndermiyor bazılarının geliyor bazılanınki gelmiyor hocada farkında bu gün video paylaşmış canlıdan önce bu bir alarmdır on dakika sonra canlıdayım diye instagram göndermiyor ben gönderiyorum artık diyo
Valla aşko ben çok beğeniyorum bazen bazılarına kızıyor çünkü adam her canlıda aynı şeyleri anlatıyor her videosunda herşey açıkça belli ama hemen soru soruyorlar kendileri açıp video izlemeye üşeniyorlar kolay yol soru sorayım cevaplasın istiyorlar oda tükeniyor kızıyor bazen hak veriyorum onun dışında üzülenler üzülüyor ağlayanla ağlıyor güldürüyor umut veriyor ben onu dinleyince daha umutlanıyorum ruhende iyi geliyor yaniZavallım napsınbazı videoları komik bakıyorum da çok iyi geliyo
Ne güzel adam aşko valla doktor olmak büyük meziyet insan gibi yapabilene❤ bende ruh hastasiyim aşkoValla aşko ben çok beğeniyorum bazen bazılarına kızıyor çünkü adam her canlıda aynı şeyleri anlatıyor her videosunda herşey açıkça belli ama hemen soru soruyorlar kendileri açıp video izlemeye üşeniyorlar kolay yol soru sorayım cevaplasın istiyorlar oda tükeniyor kızıyor bazen hak veriyorum onun dışında üzülenler üzülüyor ağlayanla ağlıyor güldürüyor umut veriyor ben onu dinleyince daha umutlanıyorum ruhende iyi geliyor yaniruh hastası olduğum için
Ahahaha aşko boşver böyle olmak daha iyi yaNe güzel adam aşko valla doktor olmak büyük meziyet insan gibi yapabilene❤ bende ruh hastasiyim aşko
Bende aşkoAhahaha aşko boşver böyle olmak daha iyi yakuzum ben uyuyorum artık yarın görüşürüz dikkat et kendine aşko iyi geceler
Ahahah şöyle iyi bir uyu aşko 4-5 gün sonra kalkİnşallah diyorum aşko bende10 gün nasıl geçecek bilmiyorum şöyle 4-5 gün hızlıca geçse ben gerisini hallederim testler mestler derken
Ahahahah kız aklıma gelmemişti hiçAhahaha kız aşko sen bu ay yokluğu gösteriyorsun ya öbür aya Ahmet’le Ayşe birbirlerine kavuşmak için koşarlar belkide aşko
Allah seni napmasın kahkaha attım gece geceVurumazsıınn kiiiiOklavadan korkan onun gibi olsun diycem ulan zaten öyleyim püüü
Evet aşko hemide tamkedilerin bu fofenk muhabbetine bayılıyorum öyle videolar var yazıyolar bişeyler çok iyi
Selam melekcim naber bahadır denk gelmedik seninleSeni o kadar iyi anlıyorum ki
Bende kendimde sene sonu hissediyorum
Gelin işte gızBilmem kimse bizii çağırmamış topiğee kuzum ondan kı acabaama heo gözüme çarpıyor bu topik
İns cnao ins bakalım n eolacak aynen uyguna aldık :)Oooo çok iyi fiyata gelmiş kuzum bende o civara almıştım zatenay inşallah valla kurutma makinesi de çok iyi ya inanılmaz hayatınız kolaylaştırıyor bende istiyorum ama yerim yok koyacak bebişten sonra belki düşünürüm ay bence de aşko cumartesi yap inşallah kırmızılar gelmez iki kırmızı çizgi gelir sendennn
Ahahaha aşko bizim gözlerden lazım onlara başka türlğ bulamayacak gibileray bugün drmfk canlı yayında yumurtlamayı döllenmeyi anlatıyor gülmekten gözümüzden yaş geldi Ayşe diyor 22 sene sonra bu ay sırası gelen yumurta olsun diyor Ahmette sperm yumurta daha gelmeden Ahmet içeri gidiyor bakıyor Ayşe yok tüplere gidene kadar yoruluyor tabi Ayşe gelene kadar dinleneyim diyor tüplerde Ayşe’yi bekliyor beş güne kadar Ayşe geldiyse buluşuyorlar beş güne kadar Ahmet orda yaşayabilir Ayşe’yi bekleyebilir diyo ama şu çok önemli Ayşe 22 yıl sırası gelsin diye beklemiş sırası gelmiş Ayşe yola çıkmış ama Ahmet orda değilse(yani ilişki olmamışsa) Ayşe napıyor ulan ben yıllarca bekledim Ahmet falan yok diyor rahmi başınıza yıkıyor ağrılar sancılar adet dönemi işte böyle oluyor diyor heee bide ne var Ahmet orda Ayşe orda buluşamayıp tüp bebek yapılıyor ya Ahmet ne yapmış oluyor Bedelli askerlik yapmış oluyor diyor ay burda yarıldımmmm evet bedelli askerlik bak yeni buldum bunuda şimdi diyor tam tarif parasını ödüyor kısa yol buluyor spermlere orda yıkanıyor işlemler yapıyor evet Ahmet bedelli asker oluyor o zamanda diyor Demgey3 @Annabelle1 iyilikperisi92 @mucizeOldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?