Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhhhh iyi yapmışsın aşko yarasııınnn inşallah gol olmuştur hepsiiii ayyyy heyecan doruklardaaaa inşallah güzel haberler gelecek hissediyorummmm
İnşallah diyorum aşko bende 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum şöyle 4-5 gün hızlıca geçse ben gerisini hallederim testler mestler derken

Ahahahha öyleyimdir aşkoooo itiraz edemezsin tabiiiiii valla oklavamı alır geliriiiiimmm

ahahahhah aşko o zaman bu resimler sana da gelsin

Ahahahah bende aşko birde bizim kızlar da trendyoldan aldı ya tam cuk oldu
Vurumazsıınn kiiii Oklavadan korkan onun gibi olsun diycem ulan zaten öyleyim püüü
Evet aşko hemide tam kedilerin bu fofenk muhabbetine bayılıyorum öyle videolar var yazıyolar bişeyler çok iyi

Aşko canlı yayın bildirimlerin kapalıdır bi bildirim ayarlarından bak bakalım
Açık aşko açıkta instagram çoğu canlı bildirimlerini artık göndermiyor bazılarının geliyor bazılanınki gelmiyor hocada farkında bu gün video paylaşmış canlıdan önce bu bir alarmdır on dakika sonra canlıdayım diye instagram göndermiyor ben gönderiyorum artık diyo

Zavallım napsın bazı videoları komik bakıyorum da çok iyi geliyo

Zavallım napsın bazı videoları komik bakıyorum da çok iyi geliyo
Valla aşko ben çok beğeniyorum bazen bazılarına kızıyor çünkü adam her canlıda aynı şeyleri anlatıyor her videosunda herşey açıkça belli ama hemen soru soruyorlar kendileri açıp video izlemeye üşeniyorlar kolay yol soru sorayım cevaplasın istiyorlar oda tükeniyor kızıyor bazen hak veriyorum onun dışında üzülenler üzülüyor ağlayanla ağlıyor güldürüyor umut veriyor ben onu dinleyince daha umutlanıyorum ruhende iyi geliyor yani ruh hastası olduğum için

Ne güzel adam aşko valla doktor olmak büyük meziyet insan gibi yapabilene❤ bende ruh hastasiyim aşko

İnşallah diyorum aşko bende 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum şöyle 4-5 gün hızlıca geçse ben gerisini hallederim testler mestler derken
Ahahah şöyle iyi bir uyu aşko 4-5 gün sonra kalk gerisi kolay zaten ay bi haber vardı bir öğrenciye günlerce ulaşamıyorlar artık en son itfaiye ile evine giriyorlar bakıyorlar ki uyuyormuş o misal aşko
Ahahaha kız aşko sen bu ay yokluğu gösteriyorsun ya öbür aya Ahmet’le Ayşe birbirlerine kavuşmak için koşarlar belkide aşko
Ahahahah kız aklıma gelmemişti hiç aynen aynen yok ona Ahmet görsün bakalım yokluğunu

Vurumazsıınn kiiii Oklavadan korkan onun gibi olsun diycem ulan zaten öyleyim püüü
Evet aşko hemide tam kedilerin bu fofenk muhabbetine bayılıyorum öyle videolar var yazıyolar bişeyler çok iyi
Allah seni napmasın kahkaha attım gece gece ben her hareketlerine bayılıyorum ya kedileri çok severim

İns cnao ins bakalım n eolacak aynen uyguna aldık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…