- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.101
2020 den beri desek daha doğru olur kuzumPapatyamveben-Mavi @Tiniminimavihanim kızlar bu kızların hiç biri yok hepsı de bizim gibi eski kız siz niye bu başlıklar da yoksunuz Teach_Mavi 2022 basından beri başlıklarda olup deniyen arkadaslar bunlar da kızlar mutlaka sizde tanıyorsunuzdur
Kuzum valla çok net çıkmışşşşş hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler yaaa
Var aşko varbir sürü efekt yaptım ama benim gördüğüm yer daha belirgin olmadı bence sen 2 gün sonra tekrarla kuzum
Tekrarlarım bebeklerim ama valla billa yok
Yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmadan çatlıyorsa doktor kontrolünde yumurta geliştirici ve çatlama iğnesi kullanman lazım kuzucum. Daha var zamanın, inşallah tutmuşturGünaydın leydies and leydiestest yaptım sabah kalbim kadar temiz bembeyaz Yine de söz verdiğim için atıyorum. İşe acele ettiğim için orasını burasını açamadım. Hızlıca çektim çıktım. Net çıkmadı diye sızlamayın sonra valla bembeyaz bu Ben size dedim benim yumurta minnak geldi bu ay diye. Bi de kafamda deli sorular. Acaba benim yumurtalar hep mi erken çatlıyordu. Hep mi minnak kalıyordu. Ya hamile kaldığım yumurta da minnaktı da ondan mı bebem sağlıklı olmadı. Bi daha olursa ben bu yumurtaları nasıl çatlamadan tutarım Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu ve diğerleri
Ay çözümü olsun da valla uğraşıcam öyle bi şey varsaYumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmadan çatlıyorsa doktor kontrolünde yumurta geliştirici ve çatlama iğnesi kullanman lazım kuzucum. Daha var zamanın, inşallah tutmuştur
Günaydin baby , üzülme daha bata var inşallah hamilesindirGünaydın leydies and leydiestest yaptım sabah kalbim kadar temiz bembeyaz Yine de söz verdiğim için atıyorum. İşe acele ettiğim için orasını burasını açamadım. Hızlıca çektim çıktım. Net çıkmadı diye sızlamayın sonra valla bembeyaz bu Ben size dedim benim yumurta minnak geldi bu ay diye. Bi de kafamda deli sorular. Acaba benim yumurtalar hep mi erken çatlıyordu. Hep mi minnak kalıyordu. Ya hamile kaldığım yumurta da minnaktı da ondan mı bebem sağlıklı olmadı. Bi daha olursa ben bu yumurtaları nasıl çatlamadan tutarım Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu ve diğerleri
Yok kiz ne unutmasj
Bende bi an düşündüm ya ne zaman test yapmişimcanim iyim cok sukur sen nasilsin ? iki gun once bir test yaptim innovita dan yani negatif duruyor ciplak gozle hafif golge var gibiydi ama bilirsin tetsin kendisinin yeride olabilir bir de sende de silik cizgiler cikardi emin olamam baya koyu olmadan o yuzden
lekelenmem cok haafif ve 4 gun surdu en fazla adet filan olmadim bilmiyorum vucudum yine neler pesinde acaba
sen ne yaptin
Uğraş tabii kuzum, belki de süreci boş yere uzatıyosundur. Bir süre doktor takibinde ilerlemenin faydası var. Benim test tırt balım yaAy çözümü olsun da valla uğraşıcam öyle bi şey varsaBunun tutmadığını biliyorum kuzu. Gelecek aya bi doktorla birlikte yumurtalara bi bakarız gerekirse bakalım Senin test noldu
Korkutucu bişey değil dimi acımıycakGünaydin baby , üzülme daha bata var inşallah hamilesindir
Yumurtan yeteri kadar gelişmiyorsa klomen ovitrelle tedavisi ola bilirsin
Aynen aşkoşum beklemeye gerek yok. Önce şu hormonları bi göstereyim de bakalım. Amh hiç baktırmadım onu çok merak ediyorum. Sülalenin bozuk genlerini almadıysam bizim kadınlar baya ileri yaşlarda doğuruyor ama bakalımUğraş tabii kuzum, belki de süreci boş yere uzatıyosundur. Bir süre doktor takibinde ilerlemenin faydası var. Benim test tırt balım yadöngüme göre 4 gün var regle, yumurtlamaya göre 2 gün var. Bekleyip göreceğiz
kuzular tüp bebek sürecine başlamak üzereyiz ,,,Papatyamveben-Mavi @Tiniminimavihanim kızlar bu kızların hiç biri yok hepsı de bizim gibi eski kız siz niye bu başlıklar da yoksunuz Teach_Mavi 2022 basından beri başlıklarda olup deniyen arkadaslar bunlar da kızlar mutlaka sizde tanıyorsunuzdur
hiç sormaaaDemirbaşı olduk anacım zatenn
Canım Allah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Zor bi yola giriyorsun ama sonunda mutlu sona ulaşacaksın inşallahkuzular tüp bebek sürecine başlamak üzereyiz ,,,
yogun geçiyor bide işler, ara ara girip bakıyorum çıkıyorum :)
taipteyim sizleri güzel haberlerinzi bekliyorum ..
amin canım inşallaahhhh, evet yol zorlu 3 seneyi geçti artık vakit geldi, inşallah herşey güzel olur..Canım Allah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Zor bi yola giriyorsun ama sonunda mutlu sona ulaşacaksın inşallah
Birkaç gün ilerleyin öyle atarim suan negatifOnu da at kız bakalım
Vay cidi misin kız2020 den beri desek daha doğru olur kuzum
Teşekkürler çağırdığın için, herkese merhabalar
Ayyy sende haber et durumlarından rabbım yardımcın olsun emeklerini boşa çıkartmasın insssssskuzular tüp bebek sürecine başlamak üzereyiz ,,,
yogun geçiyor bide işler, ara ara girip bakıyorum çıkıyorum :)
taipteyim sizleri güzel haberlerinzi bekliyorum ..
Tamam karşimBirkaç gün ilerleyin öyle atarim suan negatif
Eğer ovülasyonda tam pik görmüyorsan yeterli olgunluğa ulaşmıyordur bebeğim hiç zaman kaybetme her tahili de yaptır kafan rahat olsun. Ben daha iyiyim serum iyi geldi, sadece ciğerlerim sökülecek gibi öksürüyorum o kadar. Sağol kuzumKorkutucu bişey değil dimi acımıycakbir ovülasyon testinde de kendime yumurtam gelişmiyor teşhisi koydum ya bazen saçmalıyor olabilirim aslında şu an Ama haklı çıkarsam ben baya bu işleri çözdüm demektir
Aynen aşkoşum beklemeye gerek yok. Önce şu hormonları bi göstereyim de bakalım. Amh hiç baktırmadım onu çok merak ediyorum. Sülalenin bozuk genlerini almadıysam bizim kadınlar baya ileri yaşlarda doğuruyor ama bakalımO zaman yumurtayı testi sallayalım. Sen nasıl oldun seni sormadım asıl. Ateşin düştü dün dimi terledim diyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?