Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın leydies and leydies test yaptım sabah kalbim kadar temiz bembeyaz Yine de söz verdiğim için atıyorum. İşe acele ettiğim için orasını burasını açamadım. Hızlıca çektim çıktım. Net çıkmadı diye sızlamayın sonra valla bembeyaz bu Ben size dedim benim yumurta minnak geldi bu ay diye. Bi de kafamda deli sorular. Acaba benim yumurtalar hep mi erken çatlıyordu. Hep mi minnak kalıyordu. Ya hamile kaldığım yumurta da minnaktı da ondan mı bebem sağlıklı olmadı. Bi daha olursa ben bu yumurtaları nasıl çatlamadan tutarım Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ M mucizeOldu ve diğerleri

Eklentiler

• BC20EB14-FE92-4CC4-8366-7EBA51F791B9.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Kız ben buna baktım ya yazdım mı hatırlayamıyorum ama aşko evet bende görüyorum o gölgeyi bence tekrarla aşko iki güne R Random3
Tekrarlarım bebeklerim ama valla billa yok önceki gebeliklerimde aynı gün gözle görülür bir çizgi çıkıyordu. Belirti melirti de yok zaten. Hayırlısı bakalım az kaldı regle zaten

Yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmadan çatlıyorsa doktor kontrolünde yumurta geliştirici ve çatlama iğnesi kullanman lazım kuzucum. Daha var zamanın, inşallah tutmuştur

Yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmadan çatlıyorsa doktor kontrolünde yumurta geliştirici ve çatlama iğnesi kullanman lazım kuzucum. Daha var zamanın, inşallah tutmuştur
Ay çözümü olsun da valla uğraşıcam öyle bi şey varsa Bunun tutmadığını biliyorum kuzu. Gelecek aya bi doktorla birlikte yumurtalara bi bakarız gerekirse bakalım Senin test noldu

Günaydin baby , üzülme daha bata var inşallah hamilesindir
Yumurtan yeteri kadar gelişmiyorsa klomen ovitrelle tedavisi ola bilirsin

Bende bi an düşündüm ya ne zaman test yapmişim başka test yokmu tekrarla
Şükür ben iyiyim günleri sayiyorum işte

Ay çözümü olsun da valla uğraşıcam öyle bi şey varsa Bunun tutmadığını biliyorum kuzu. Gelecek aya bi doktorla birlikte yumurtalara bi bakarız gerekirse bakalım Senin test noldu
Uğraş tabii kuzum, belki de süreci boş yere uzatıyosundur. Bir süre doktor takibinde ilerlemenin faydası var. Benim test tırt balım ya döngüme göre 4 gün var regle, yumurtlamaya göre 2 gün var. Bekleyip göreceğiz

Günaydin baby , üzülme daha bata var inşallah hamilesindir
Yumurtan yeteri kadar gelişmiyorsa klomen ovitrelle tedavisi ola bilirsin
Korkutucu bişey değil dimi acımıycak bir ovülasyon testinde de kendime yumurtam gelişmiyor teşhisi koydum ya bazen saçmalıyor olabilirim aslında şu anAma haklı çıkarsam ben baya bu işleri çözdüm demektir
Aynen aşkoşum beklemeye gerek yok. Önce şu hormonları bi göstereyim de bakalım. Amh hiç baktırmadım onu çok merak ediyorum. Sülalenin bozuk genlerini almadıysam bizim kadınlar baya ileri yaşlarda doğuruyor ama bakalım O zaman yumurtayı testi sallayalım. Sen nasıl oldun seni sormadım asıl. Ateşin düştü dün dimi terledim diyodun

kuzular tüp bebek sürecine başlamak üzereyiz ,,,
yogun geçiyor bide işler, ara ara girip bakıyorum çıkıyorum :)
taipteyim sizleri güzel haberlerinzi bekliyorum ..
Canım Allah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Zor bi yola giriyorsun ama sonunda mutlu sona ulaşacaksın inşallah

Canım Allah hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Zor bi yola giriyorsun ama sonunda mutlu sona ulaşacaksın inşallah
amin canım inşallaahhhh, evet yol zorlu 3 seneyi geçti artık vakit geldi, inşallah herşey güzel olur..
Rabbim herkese kolaylıklar versin, hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsın en kısa zamanda

Kızlar günaydın bu gün sanki bir tık daha pembe

Eklentiler

• AA6E14BB-5564-4EE9-8949-40082A4D62B8.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 52
kuzular tüp bebek sürecine başlamak üzereyiz ,,,
yogun geçiyor bide işler, ara ara girip bakıyorum çıkıyorum :)
taipteyim sizleri güzel haberlerinzi bekliyorum ..
Ayyy sende haber et durumlarından rabbım yardımcın olsun emeklerini boşa çıkartmasın inssssss

Eğer ovülasyonda tam pik görmüyorsan yeterli olgunluğa ulaşmıyordur bebeğim hiç zaman kaybetme her tahili de yaptır kafan rahat olsun. Ben daha iyiyim serum iyi geldi, sadece ciğerlerim sökülecek gibi öksürüyorum o kadar. Sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…