Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun sürecin 3 gün erken başlamış oluyor kuzum, beklenen an geldi her şey güzel olacak yürekten inanıyorum, 1 ay sonra yolcu edicez seni davulla zurnayla
Ay evet ne kadar erken o kadar iyi.. inşallah yarın başlarsak ve herşey iyi gitse bile ocağa kadar sizinleyim o zamana buradaki herkesi anneler topiğine uğurlar arkadan ben de gelirim.. planım bu şekilde

Ay evet ne kadar erken o kadar iyi.. inşallah yarın başlarsak ve herşey iyi gitse bile ocağa kadar sizinleyim o zamana buradaki herkesi anneler topiğine uğurlar arkadan ben de gelirim.. planım bu şekilde
Hayırlı olsun sürecin dondurulmuş mu olacak ki neden ocağa kadar sürecek dedin canım

Hayırlı olsun sürecin dondurulmuş mu olacak ki neden ocağa kadar sürecek dedin canım
Evet canımcım. Daha önce taze transfer oldu şipşak 25 günde bitmişti herşey ama olmadı malesef. Şimdi embriyo olulınca genetiğe gidecek. Genetikten sağlıklı gelirse ben histereskopi olacağım. Ve sonra transfer olacak falan.. en az 3 ay sürünmece.. sen ne zaman başlıyorsun kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…