- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.121
amiinn canım ınsallahh hayırlı haberlerle gelirimAyyy sende haber et durumlarından rabbım yardımcın olsun emeklerini boşa çıkartmasın inssssss
Günaydın, sen göre biliyomusun?Kızlar günaydın bu gün sanki bir tık daha pembe
Evet canım[
Günaydın, sen göre biliyomusun?
Olsun sürecin 3 gün erken başlamış oluyor kuzum, beklenen an geldiKızlar ben fire verdim, 3 gün önceden regl oldum
Yarın hastane yolları göründü.. dua edin bu ay bol bol yumurtlamış olayım
R Random3Mucizemmm16 iyilikperisi92 annabelica Papatyamveben-Mavi bitliKedi
İns canım insamiinn canım ınsallahh hayırlı haberlerle gelirim
sizlerinde güzel haberlerini bekliyorum.
Kuzu randevu aldınnmıKızlar ben fire verdim, 3 gün önceden regl oldum
hadi inşallaahh mis gibi geçsin sürecin kuzum,Kızlar ben fire verdim, 3 gün önceden regl oldum
Amin canımmhadi inşallaahh mis gibi geçsin sürecin kuzum,
bol bol saglıklı yumoşların olsun
Ben memorialda tüp bebeğe başlayacağım canım. Regl olunca bugün aradım yarına randevu oluşturdularKuzu randevu aldınnmı
Ay evet ne kadar erken o kadar iyi.. inşallah yarın başlarsak ve herşey iyi gitse bile ocağa kadar sizinleyimOlsun sürecin 3 gün erken başlamış oluyor kuzum, beklenen an geldiher şey güzel olacak yürekten inanıyorum, 1 ay sonra yolcu edicez seni davulla zurnayla
Ayyy ilk mı olcakBen memorialda tüp bebeğe başlayacağım canım. Regl olunca bugün aradım yarına randevu oluşturdular
Malesef..Vay cidi misin kız
Masallah yaMalesef..
Ben de tüp sürecine başladım..Kasım reglisiyle başlıyoruz.. Dualarınıza talibizPapatyamveben-Mavi ile
Hayırlı olsun sürecinAy evet ne kadar erken o kadar iyi.. inşallah yarın başlarsak ve herşey iyi gitse bile ocağa kadar sizinleyimo zamana buradaki herkesi anneler topiğine uğurlar arkadan ben de gelirim.. planım bu şekilde
İnşallah hamilesindirrr de gerek kalmaz hiç bişeye. Mfk ya devam ediyor musunMasallah yapartalina_ bak oda başlıyormuş kızlar
Bu arada ben de eğer hamışe değilsem aşılamaya başlıyorum
canım Meryoşummmm, anca beraber kanca beraberMalesef..
Ben de tüp sürecine başladım..Kasım reglisiyle başlıyoruz.. Dualarınıza talibizPapatyamveben-Mavi ile
Evvetttttcanım Meryoşummmm, anca beraber kanca beraber
Evet canımcım. Daha önce taze transfer oldu şipşak 25 günde bitmişti herşeyHayırlı olsun sürecindondurulmuş mu olacak ki neden ocağa kadar sürecek dedin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?