- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.141
Ediyorum kuzum etmezmiyimmmmmİnşallah hamilesindirrr de gerek kalmaz hiç bişeye. Mfk ya devam ediyor musun
Görüyorum cano sen testlere devam et ay
ınsallaahh cok guzel olacak kuzumEvet canımcım. Daha önce taze transfer oldu şipşak 25 günde bitmişti herşeyama olmadı malesef. Şimdi embriyo olulınca genetiğe gidecek. Genetikten sağlıklı gelirse ben histereskopi olacağım. Ve sonra transfer olacak falan.. en az 3 ay sürünmece.. sen ne zaman başlıyorsun kuzum?
Eveet baya ızun prptokol bu oluyor di mi daha uzunu yoktur herhaldeınsallaahh cok guzel olacak kuzum
uzun protokol uygulanacak sanada ozaman
ahahaha canım yaa, amiiinnnnEveet baya ızun prptokol bu oluyor di mi daha uzunu yoktur herhaldeinşallah sonumuz pozitiflerle bitsin
Yumurtan bol olsun çiçeğim yeni evin sana sağlıklı yumurtalar eşine de koç gibi spermler nasip etsinKızlar ben fire verdim, 3 gün önceden regl oldum
Yarın hastane yolları göründü.. dua edin bu ay bol bol yumurtlamış olayım
@Random3Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Annabelle1 Papatyamveben-Mavi bitliKedi
Yaşayabileceğim kadar yerleştim, bir oda ağzına kadar koli dolu hala.. ama yemek yeniyor koltukta oturuluyorahahaha canım yaa, amiiinnnn
ınşallah sonumuz guzel bebeklı olsun,saglıkla gelsınler..
taşınma işin nasıl oldu yerleştın mı?
Yumurtan bol olsun çiçeğim yeni evin sana sağlıklı yumurtalar eşine de koç gibi spermler nasip etsindiğer kızlarla birlikte bu ay hamiş ol kasımda arkanızdan geleyim çok amin çok inşallah
Bende asılama benı de yazYumurtan bol olsun çiçeğim yeni evin sana sağlıklı yumurtalar eşine de koç gibi spermler nasip etsindiğer kızlarla birlikte bu ay hamiş ol kasımda arkanızdan geleyim çok amin çok inşallah
Aşkım olsun inşallah bi daha ki ay güzel haberler alıcaz senden inanıyorumKızlar ben fire verdim, 3 gün önceden regl oldum
Yarın hastane yolları göründü.. dua edin bu ay bol bol yumurtlamış olayım
@Random3Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Annabelle1 Papatyamveben-Mavi bitliKedi
evet dogru zaten en onemlısı o ya, bir kısmı yerleşti ise yeter.Yaşayabileceğim kadar yerleştim, bir oda ağzına kadar koli dolu hala.. ama yemek yeniyor koltukta oturuluyorgerisi yavaş yavaş olacak artık.. hem işler yoğun hem baksana hastane git gelleri başlayacak.. inşallah tabi.. 5er 5er yumurtlamışımdır inşallah yaa..
Yaptım canım bu sabah ama yine negatif ve bugün bir de ağrım var vallahi anlamadım ben deBende bi an düşündüm ya ne zaman test yapmişimbaşka test yokmu tekrarla
Şükür ben iyiyim günleri sayiyorum işte
Rabbim yardımcın olsun kuzum İnshaAllah güzel olur herşey ve güzel sonuçlar alırsın bizi habersiz bırakma sakınkuzular tüp bebek sürecine başlamak üzereyiz ,,,
yogun geçiyor bide işler, ara ara girip bakıyorum çıkıyorum :)
taipteyim sizleri güzel haberlerinzi bekliyorum ..
Caniiiiiimmmmm hoşgeldin kız naber2020 den beri desek daha doğru olur kuzum
Teşekkürler çağırdığın için, herkese merhabalar
Ben görüyorum sankiYaptım canım bu sabah ama yine negatif ve bugün bir de ağrım var vallahi anlamadım ben de
Gölge gibi birşey vardı sanki ama inanki varla yok arası
Birinci 10dk dolduktan sonra baya geçmişti hatta, digeride kuruduktan sonra
ALLAH razı olsun canımmm, ınsallaahh.. amiinnnRabbim yardımcın olsun kuzum İnshaAllah güzel olur herşey ve güzel sonuçlar alırsın bizi habersiz bırakma sakın
Canım ben buraya takıldım şimdi yani minnak yumurta derken baya yeterince olgunlaşmamış bir yumurta ile hamile kaldın ve bebeğin oldu yanlış mı anladım?. Ya hamile kaldığım yumurta da minnaktı da ondan mı bebem sağlıklı olmadı.
İşte o acaba kuruma çizgisi mi ama kurumadna öncede var gibiydiBen görüyorum sanki
Anammmm guzummmmmm gelll vallahi senin ismini görmek hosuam gidiyaaaaa gel öpem BebitommmmBilmem kimse bizii çağırmamış topiğee kuzum ondan kı acabaama heo gözüme çarpıyor bu topik
Bebeğim bu bende de oldu bu ay ve regl oldum bildiğin kuruma çizgisi sonradan da çıktı. İnşallah seninki bebistir yaİşte o acaba kuruma çizgisi mi ama kurumadna öncede var gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?