- 18 Temmuz 2022
- 6.375
- 10.739
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.161
Güzel pik gördüm kuzum ama çabuk çatladı. Bakalım bekliyorum adetimiEğer ovülasyonda tam pik görmüyorsan yeterli olgunluğa ulaşmıyordur bebeğim hiç zaman kaybetme her tahili de yaptır kafan rahat olsun. Ben daha iyiyim serum iyi geldi, sadece ciğerlerim sökülecek gibi öksürüyorum o kadar. Sağol kuzum
İnshaAllah canım bu test artı med bu arada güvenilir diye biliyorum emmeeeeBebeğim bu bende de oldu bu ay ve regl oldum bildiğin kuruma çizgisi sonradan da çıktı. İnşallah seninki bebistir ya
Canım hayırlı olsun. Mutlu haberlerle dönersin inşallah. Artık yakınsın anneliğe. Güzel enerjinle git de bakalım bize de gelişmeleri haber verBen memorialda tüp bebeğe başlayacağım canım. Regl olunca bugün aradım yarına randevu oluşturdular
2 gün gecikmeyle oldum canım. Kan verdim 0.200 çıkmıştı. Bı doktora mi gitsen canım 10 gün çok fazlaİnshaAllah canım bu test artı med bu arada güvenilir diye biliyorum emmeeee
Peki zamanında mi regl oldun canım ben bir 10 gün filan geciktim de lekenemem oldu biti hemen çok azdi
Kuzum herşey gönlünce olur İnshaAllah Rabbim büyük yardımcın olsun bebeğimKızlar ben fire verdim, 3 gün önceden regl oldum
Yarın hastane yolları göründü.. dua edin bu ay bol bol yumurtlamış olayım
R Random3Mucizemmm16 @iyilikperisi92 annabelica @Papatyamveben-Mavi bitliKedi
Beklicem biraz daha hiç olmazsa giderim2 gün gecikmeyle oldum canım. Kan verdim 0.200 çıkmıştı. Bı doktora mi gitsen canım 10 gün çok fazla
Bebeğim çok anlamıyorum hormonlardan ama bana göre tek sıkıntı FSH gibi geldi. Onu da düşürmek için testere dişli aslan pençesini öneriyorlar. Onu içerek hızlı sonuçlar alan arkadaş çok burda. Doktorla görüştün mü peki?Bebeklerim günaydın
Aşkolar sonuçlarım çıkmış öncekine göre pekte iç açıcı değil anladığım kadarıyla
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
bitliKedi M Mavimiresl Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ partalina_ annabelica Lale95 R Random3 R raainbow
Yok aşkım bilmiyorum hamile kaldığımda nasıl bi yumurtam olduğunu. Ovü testi de yapmamıştım hamile kaldığımda. Sadece bu ay testimde çatlamayı hızlı görünce tahmin yürüttüm yumurta küçük müydü diye. Oradan da önceki bebeğimle ilgili yorum yaptım. O da küçük yumurta mıydı acaba diye tahmin yürüttüm. Tamamen atıyorumCanım ben buraya takıldım şimdi yani minnak yumurta derken baya yeterince olgunlaşmamış bir yumurta ile hamile kaldın ve bebeğin oldu yanlış mı anladım?
Şöyle birşey var çünkü başıma geldi geçen kış gebe kaldım ama.ne testte gördüm ne bişey baya gecikince doktora gittim bir baktık kese ama henüz bişey yok cunki küçüktü daha doktor bile yüzde yüz demiyelim demsiti gebelik için ama ilerler diye bekledik tam tersine aynı boyutta kaldı ve düştü bana doktorum şunu demişti sanırım yeterince kaliteki bir yumurta değildi bundan dolayı böyle oldu küçük bir yumurta olmuş olma ihtimalinden sağlıksız oldu dediYok aşkım bilmiyorum hamile kaldığımda nasıl bi yumurtam olduğunu. Ovü testi de yapmamıştım hamile kaldığımda. Sadece bu ay testimde çatlamayı hızlı görünce tahmin yürüttüm yumurta küçük müydü diye. Oradan da önceki bebeğimle ilgili yorum yaptım. O da küçük yumurta mıydı acaba diye tahmin yürüttüm. Tamamen atıyorumBelki erken çatlamada da küçük yumurta olmuyordur bu tamamen benim tahminim
Yok aşkım görüşemedim haftaya anca gidebilirim canımı sıkan o oldu zaten aşkım daha önceki tahlilde normalmiş estradiol de öncekine göre epey düşük iyi bişey sanırım o ama bu fsh canımı sıktı süt hormonumda düşük ama muhtemelen bu adetle düştü çünkü önceki gün göğüslerim hala acıyodu dün tamamen geçti bugün de yokBebeğim çok anlamıyorum hormonlardan ama bana göre tek sıkıntı FSH gibi geldi. Onu da düşürmek için testere dişli aslan pençesini öneriyorlar. Onu içerek hızlı sonuçlar alan arkadaş çok burda. Doktorla görüştün mü peki?
Yumurta sayısı az oluyor sanki FSH yüksek çıkmış bayaBebeklerim günaydın
Aşkolar sonuçlarım çıkmış öncekine göre pekte iç açıcı değil anladığım kadarıyla
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
bitliKedi M Mavimiresl Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ partalina_ annabelica Lale95 R Random3 R raainbow
Aşkım daha doktora gösteremedim haftaya salı ancaYumurta sayısı az oluyor sanki FSH yüksek çıkmış bayadoktor birşey dedi mi
FSH herşeyi etkiler kuzum yumurtlama adet duzensizlikleri menopoz felan gösterir sıkma canını Birsuru tedavi şekli vardır belki sana doğum kontrol hapı verir.Aşkım daha doktora gösteremedim haftaya salı ancabu o demek mi lh ta öncekine göre yüksek
Bakalım aşkım neler diycek belliydi böyle bişey olduğu zatenFSH herşeyi etkiler kuzum yumurtlama adet duzensizlikleri menopoz felan gösterir sıkma canını Birsuru tedavi şekli vardır belki sana doğum kontrol hapı verir.
Biz böyle bir çekimi kabul etmeyiz kuzumGünaydın leydies and leydiestest yaptım sabah kalbim kadar temiz bembeyaz Yine de söz verdiğim için atıyorum. İşe acele ettiğim için orasını burasını açamadım. Hızlıca çektim çıktım. Net çıkmadı diye sızlamayın sonra valla bembeyaz bu Ben size dedim benim yumurta minnak geldi bu ay diye. Bi de kafamda deli sorular. Acaba benim yumurtalar hep mi erken çatlıyordu. Hep mi minnak kalıyordu. Ya hamile kaldığım yumurta da minnaktı da ondan mı bebem sağlıklı olmadı. Bi daha olursa ben bu yumurtaları nasıl çatlamadan tutarım Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Lale95 @iyilikperisi92 M Mavimiresl partalina_ @mucizeOldu ve diğerleri
En azından ne olduğunu biliyorsun şimdi iyi olmuş kan verdiğinBakalım aşkım neler diycek belliydi böyle bişey olduğu zaten
Olsun olsun kuzum sen yarın tekrar yap bu gözler yanılıyor olamaz olmamalıTekrarlarım bebeklerim ama valla billa yokönceki gebeliklerimde aynı gün gözle görülür bir çizgi çıkıyordu. Belirti melirti de yok zaten. Hayırlısı bakalım az kaldı regle zaten
Aşko lh falan bilmemde bak tiroid hemen düşmüş devam et kuzumBebeklerim günaydın
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
ProfBebeklerim günaydın
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?