- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.181
Sağol bebeğim yaa çok datluuuu❤❤En azından ne olduğunu biliyorsun şimdi iyi olmuş kan verdiğinkalpli kahvemi sana veriyorum
Günaydın bebeğimBebeklerim günaydın
Aşkolar sonuçlarım çıkmış öncekine göre pekte iç açıcı değil anladığım kadarıyla
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
@bitliKedi @MavimireslDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ partalina_ annabelica Lale95 R Random3 @raainbow
Tsh hep böyle aşkım bi yüksek normal ama iyi düşmüş bu kezGünaydın bebeğimValla kuzum çok anlamam ama anladığım kadarıyla yorum yaparsam fsh biraz yüksek çıkmış ama bence tedavisi olmayan birşey değildir doğal yollarla bile düşürebilirsin tsh çok güzel düşmüş içtiğin ilaç çok güzel yaramış inşallah diğer değerlerin de hepsini düzeltince bebişimiz gelecek Hiç sıkma canını düzeltilmeyecek şeyler değil
Evet aşkım epey düşmüş hemdeAşko lh falan bilmemde bak tiroid hemen düşmüş devam et kuzum
Kuşum e nabızda referans değerleri olan şekilde ekran resmini ataydın ya. Dur bakalım ben üstün tıp bilgimle yorumlayacağım hemen. Geriden geliyorum bugünBebeklerim günaydın
Aşkolar sonuçlarım çıkmış öncekine göre pekte iç açıcı değil anladığım kadarıyla
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
@bitliKedi @MavimireslDemgey3 _Umutlu_Pozitif_ partalina_ annabelica Lale95 R Random3 @raainbow
Aman aman inşallah yükselmez bundan sonraTsh hep böyle aşkım bi yüksek normal ama iyi düşmüş bu kezinşallah aşkım ❤❤
Aşkım dur atayım hemenKuşum e nabızda referans değerleri olan şekilde ekran resmini ataydın ya. Dur bakalım ben üstün tıp bilgimle yorumlayacağım hemen. Geriden geliyorum bugün
Kuzu çok geçmiş olsun küçük yumurta için bunu söylüyorlar. Döllenme olsa bile sağlıklı olmuyormuş. Benim 8 haftalık kalbi durdu normal büyümüştü o zamana kadar. O yüzden yumurtayla mı ilgili bilmiyorum başka nedeni de olabilir. Lh piki ve çatlama arasında kısa süre olursa yumurta gelişmiyor diye tahminde bulundum ben. Gerçekten bilgi sahibi değilim bu konuda. Tamamen tahmine dayalı bişey söyledim. Kafa karışıklığı yaratmak istememŞöyle birşey var çünkü başıma geldi geçen kış gebe kaldım ama.ne testte gördüm ne bişey baya gecikince doktora gittim bir baktık kese ama henüz bişey yok cunki küçüktü daha doktor bile yüzde yüz demiyelim demsiti gebelik için ama ilerler diye bekledik tam tersine aynı boyutta kaldı ve düştü bana doktorum şunu demişti sanırım yeterince kaliteki bir yumurta değildi bundan dolayı böyle oldu küçük bir yumurta olmuş olma ihtimalinden sağlıksız oldu dedi
Sıkma canını, her şeyin bir çaresi bi tedavisi var. Önemli olan sorunun ne olduğunu öğrenmek. Her şey düzelir tatlım merak etme. Ne değerlerle hamile kalanlar var yaaYok aşkım görüşemedim haftaya anca gidebilirim canımı sıkan o oldu zaten aşkım daha önceki tahlilde normalmiş estradiol de öncekine göre epey düşük iyi bişey sanırım o ama bu fsh canımı sıktı süt hormonumda düşük ama muhtemelen bu adetle düştü çünkü önceki gün göğüslerim hala acıyodu dün tamamen geçti bugün de yok
Mucize bekliyoruz vallaOlsun olsun kuzum sen yarın tekrar yap bu gözler yanılıyor olamaz olmamalıher gebelik aynı olmaz ki belki bu çok farklıdır
Canım bence alakası yok, pik gördün mü demektirki yeterince olgunlaşmış catlamanin hemen olması onun zayıflığını göstermez aklın kalmasın bence.. pik olunca neden hemen ilişki öneriliyor cunki heran çatlayabilir diyeLh piki ve çatlama arasında kısa süre olursa yumurta gelişmiyor diye tahminde bulundum ben. Gerçekten bilgi sahibi değilim bu konuda. Tamamen tahmine dayalı bişey söyledim. Kafa karışıklığı yaratmak istemem
Canım ben kafamda bu yorumu yapıyorum ama hormon testleriyle anlaşılır mı acaba. Belki ben atıyorum öyle bi sorunum olmayabilirBiz böyle bir çekimi kabul etmeyiz kuzumayrıca daha var dur bakalım belli olmaz kuzum doktor kontrolünde yumurta geliştirici ilaç veriyor diye biliyorum onunla birlikte yumurtaların gelişebilir tam bilmiyorum ama burda bilen arkadaşlar vardır
Ben gibi nede olsa düştü diyip bırakma ilacıEvet aşkım epey düşmüş hemde
Kuzu fsh dışında bi sıkıntı yok. Önce sorunları eleyerek gidiyoruz ve güzel olan sonuçtan başlıyoruz konuşmaya. Tsh cillop gibi olmuş gözün aydınAşkım dur atayım hemen
Gunaydin canim,fsh yüksek çıkmış ama strese bağlı olduğunu duymuştum aniden kalkıp düşe biliyormuşBebeklerim günaydın
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
Tabi ki kuzum hepimizin istediği sağlıklı olsun yeterMucize bekliyoruz vallahamilelik olsa da mucize bekliyorum hep sonrasında zaten. Olacaksa sağlıkla olsun kuzum başka bişey istemiyorum. Benim için önemli olan o ikinci çizgiyi görmek değil inan ki
Bu yoruma kalpler gönderiyorum o zamanCanım bence alakası yok, pik gördün mü demektirki yeterince olgunlaşmış catlamanin hemen olması onun zayıflığını göstermez aklın kalmasın bence.. pik olunca neden hemen ilişki öneriliyor cunki heran çatlayabilir diye
Kuzum ovu testinde yeterli koyulukta pik göremiyorsan eğer yeterli olgunluğa erişmiyordur ama bence o testlerle tam olarak anlaşılmaz onun için doktora gözükmek daha sağlıklı olurCanım ben kafamda bu yorumu yapıyorum ama hormon testleriyle anlaşılır mı acaba. Belki ben atıyorum öyle bi sorunum olmayabilirKendi kendime hastalık çıkarmakta üstüme yok
Ayy canimsinnn sevindim rahatladiğinaBu yoruma kalpler gönderiyorum o zamanSağol canım ya çok içimi rahatlattın. Ben yine hormonlarıma falan da baktıracağım bu ay. İnşallah güzel gelir de gelecek ay ovülasyon testine devam artık sen ovü testi yapıyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?