Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bebeğim Valla kuzum çok anlamam ama anladığım kadarıyla yorum yaparsam fsh biraz yüksek çıkmış ama bence tedavisi olmayan birşey değildir doğal yollarla bile düşürebilirsin tsh çok güzel düşmüş içtiğin ilaç çok güzel yaramış inşallah diğer değerlerin de hepsini düzeltince bebişimiz gelecek Hiç sıkma canını düzeltilmeyecek şeyler değil

Tsh hep böyle aşkım bi yüksek normal ama iyi düşmüş bu kez inşallah aşkım ❤❤

Kuşum e nabızda referans değerleri olan şekilde ekran resmini ataydın ya. Dur bakalım ben üstün tıp bilgimle yorumlayacağım hemen. Geriden geliyorum bugün

Tsh hep böyle aşkım bi yüksek normal ama iyi düşmüş bu kez inşallah aşkım ❤❤
Aman aman inşallah yükselmez bundan sonra Değerlerin düzeltilemeyecek gibi çok yüksek yada çok düşük değil kuzum biraz araştırdım da hepsinin de tedavisi varmış

Kuşum e nabızda referans değerleri olan şekilde ekran resmini ataydın ya. Dur bakalım ben üstün tıp bilgimle yorumlayacağım hemen. Geriden geliyorum bugün
Aşkım dur atayım hemen

Eklentiler

• Screenshot_20221019-131753_e-Nabz.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20221019-131757_e-Nabz.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20221019-131742_e-Nabz.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20221019-131748_e-Nabz.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20221019-131922_e-Nabz.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 41
Kuzu çok geçmiş olsun küçük yumurta için bunu söylüyorlar. Döllenme olsa bile sağlıklı olmuyormuş. Benim 8 haftalık kalbi durdu normal büyümüştü o zamana kadar. O yüzden yumurtayla mı ilgili bilmiyorum başka nedeni de olabilir. Lh piki ve çatlama arasında kısa süre olursa yumurta gelişmiyor diye tahminde bulundum ben. Gerçekten bilgi sahibi değilim bu konuda. Tamamen tahmine dayalı bişey söyledim. Kafa karışıklığı yaratmak istemem

Sıkma canını, her şeyin bir çaresi bi tedavisi var. Önemli olan sorunun ne olduğunu öğrenmek. Her şey düzelir tatlım merak etme. Ne değerlerle hamile kalanlar var yaa

Olsun olsun kuzum sen yarın tekrar yap bu gözler yanılıyor olamaz olmamalı her gebelik aynı olmaz ki belki bu çok farklıdır
Mucize bekliyoruz valla hamilelik olsa da mucize bekliyorum hep sonrasında zaten. Olacaksa sağlıkla olsun kuzum başka bişey istemiyorum. Benim için önemli olan o ikinci çizgiyi görmek değil inan ki

Canım bence alakası yok, pik gördün mü demektirki yeterince olgunlaşmış catlamanin hemen olması onun zayıflığını göstermez aklın kalmasın bence.. pik olunca neden hemen ilişki öneriliyor cunki heran çatlayabilir diye

Canım ben kafamda bu yorumu yapıyorum ama hormon testleriyle anlaşılır mı acaba. Belki ben atıyorum öyle bi sorunum olmayabilirKendi kendime hastalık çıkarmakta üstüme yok

Evet aşkım epey düşmüş hemde
Ben gibi nede olsa düştü diyip bırakma ilacı tiroid o hormonları öyle oynatmıştır düzene girecek en yakın zamanda inşallah kuzum doktora gittin mi
Çok aktif olamıyorum yine bir yufka meselesi bana açıyoruz bu sefer

Aşkım dur atayım hemen
Kuzu fsh dışında bi sıkıntı yok. Önce sorunları eleyerek gidiyoruz ve güzel olan sonuçtan başlıyoruz konuşmaya. Tsh cillop gibi olmuş gözün aydın Fsh dışında da diğerleri iyi bence. Kafaya takacak bişey yok sınıra yakın olanlar var ama uçup kaçmamışlar. O fsh ın nasıl hakkından gelicez onu düşüneceğiz beslenme ilaç ne lazımsa çözelim aşko Çaresiz bişey değildir hiç merak etme. Sorunu bilmek çözümün en büyük adımıdır

Gunaydin canim,fsh yüksek çıkmış ama strese bağlı olduğunu duymuştum aniden kalkıp düşe biliyormuş
Tsh 2.40 olmuş 75mg ilaç dozu senin için fazla doktoruna danış mutlaka 25ya 50 içmelisin bence
İnşaallah normale döner hepsi,onun için de stressiz kafa lazim

Mucize bekliyoruz valla hamilelik olsa da mucize bekliyorum hep sonrasında zaten. Olacaksa sağlıkla olsun kuzum başka bişey istemiyorum. Benim için önemli olan o ikinci çizgiyi görmek değil inan ki
Tabi ki kuzum hepimizin istediği sağlıklı olsun yeter Olacak inşallah bebeğim en yakın zamanda Rabbim sağlıklı bir şekilde hepimize nasip etsin

Bu yoruma kalpler gönderiyorum o zaman Sağol canım ya çok içimi rahatlattın. Ben yine hormonlarıma falan da baktıracağım bu ay. İnşallah güzel gelir de gelecek ay ovülasyon testine devam artık sen ovü testi yapıyor muydun

Canım ben kafamda bu yorumu yapıyorum ama hormon testleriyle anlaşılır mı acaba. Belki ben atıyorum öyle bi sorunum olmayabilirKendi kendime hastalık çıkarmakta üstüme yok
Kuzum ovu testinde yeterli koyulukta pik göremiyorsan eğer yeterli olgunluğa erişmiyordur ama bence o testlerle tam olarak anlaşılmaz onun için doktora gözükmek daha sağlıklı olur ama bence öyle bir sorun olmayabilir eğer içine dert olacaksa da bi baktır doktora

Ayy canimsinnn sevindim rahatladiğina

Baktır tabi canım önemli şeyler bunlar inshallah gerek kalmaz

Evet bu ay bende kullandım ama hiç pik göremedim sadece bir ara koyulur gibi oldu sonra silikleşti birazda düzensiz yaptım belkide kaçırdım bilmiyorum ama sürekli değerlendirdim bu ay işte şimdi 10 gün filan geciktim ağrım filanda var bir kaç gün öncede lekenemem oldu hemen geçti..

Bugün yine test yaptım sonuç buydu az bişi var gibi dursada pembeyi görmeden pek inanamam

Eklentiler

• IMG_20221019_110639.webp
    5 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…