- 18 Temmuz 2022
- 6.344
- 10.665
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.201
Canım koyuluk yeterliydi bence sana atmıştım fotoğraflarını. Gayet c çizgisinden koyu çıkmıştı. Ama tabiki en güzeli doktor kontrolü olması. Ben öncelikle şu hormonlara bi baktırayım kuzu. Özellikle fsh lh falan nasıl çıkacak onu merak ediyorum. Benimkileri de yorumlarızKuzum ovu testinde yeterli koyulukta pik göremiyorsan eğer yeterli olgunluğa erişmiyordur ama bence o testlerle tam olarak anlaşılmaz onun için doktora gözükmek daha sağlıklı olurama bence öyle bir sorun olmayabilir eğer içine dert olacaksa da bi baktır doktora
Kuzum gelişmemiş bir yumurta olsaydı 8 haftalık bile olamaz kalp atışını bile duyamazdın döllenmezdi çünkü gelişmediği için döllense dahi kalp atışını duyacak kadar olamazdı boş olurdu benceKuzu çok geçmiş olsun küçük yumurta için bunu söylüyorlar. Döllenme olsa bile sağlıklı olmuyormuş. Benim 8 haftalık kalbi durdu normal büyümüştü o zamana kadar. O yüzden yumurtayla mı ilgili bilmiyorum başka nedeni de olabilir. Lh piki ve çatlama arasında kısa süre olursa yumurta gelişmiyor diye tahminde bulundum ben. Gerçekten bilgi sahibi değilim bu konuda. Tamamen tahmine dayalı bişey söyledim. Kafa karışıklığı yaratmak istemem
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum canım ben bile.pik görmediğim halde yumurtlamis olabilirim diyorum çünkü o zamanıni kaçırmış olma ihtimalim var test yaparken ama sürekli değerlendirdiğim için de belki denk getirmisimdir diye düşünüyorumbirde belki önceki gün test yaptığında 1-2 saat sonra pik oldu testim ama sen sabah yaptın piki gördün akşam da çatlamayı gördün bir günde pik ve çatlama gördüm olarak yorumladın ama belki de tam 1 gün oldu aralarında bilemiyoruz o yüzden kuzumonu bilmek için herhalde saat başı test yapmak lazım
Canım senin testlerde çok belliydi koyuluk yani tam anlamıyla piktiCanım koyuluk yeterliydi bence sana atmıştım fotoğraflarını. Gayet c çizgisinden koyu çıkmıştı. Ama tabiki en güzeli doktor kontrolü olması. Ben öncelikle şu hormonlara bi baktırayım kuzu. Özellikle fsh lh falan nasıl çıkacak onu merak ediyorum. Benimkileri de yorumlarızbu ay sen de git geçen reglinde haftasonuna gelmişti. Hazır bu ayı pas geçmişken fırsat olur kontrol ettirmen için. Hormonlarda aşağı yukarı belli oluyordur yumurta kalitesi. Bili bili mi çıkacak gezen tavuk yumurtası mı göreceğiz bakalım
Tabi ki kuzum tam zamanını bilmediğimizden testlerde göremiyor olabiliriz ama aslında sürekli değerlendirme yapılıyorsa ovu testine çok gerekte yok benceKesinlikle ben de böyle düşünüyorum canım ben bile.pik görmediğim halde yumurtlamis olabilirim diyorum çünkü o zamanıni kaçırmış olma ihtimalim var test yaparken ama sürekli değerlendirdiğim için de belki denk getirmisimdir diye düşünüyorum
Aynen canım haklısınTabi ki kuzum tam zamanını bilmediğimizden testlerde göremiyor olabiliriz ama aslında sürekli değerlendirme yapılıyorsa ovu testine çok gerekte yok benceTutan tutmuştur sonuçta
Bizim kocalarin iç sesi ola bilir
_Umutlu_Pozitif_ annabelica Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Mucizemmm16 R raainbow M mucizeOldu Childdevelopment bitliKedi iyilikperisi92
Ohhh güle güle kullan aşkooTest yapmayan bı ben kaldım
Kozlar eşim robot aldı bana geldi bugun roborock kullanan varmı heyecanlıyım28 ci gğn bitti
29 cu dongudeyim bakalım ne olacak bana bu ay
Aaa olurmu hiç dışarıdan okuyup kaçan kem gözlerin nazarıdır oYaa bebeğim noluyonuz. Kıyamam dikkat edin kendinize. Ah ben sizin güzel enerjinize nazarlar mı ettim gruba gelir gelmez
Bide utanmadan söylüyor iyice üşütmeyemi çalışıyorsun az geldi herhaldeBende hastayım ama hala balkonda sigara içiyorumya şu inadım var ya
Ne biliyim aşko benimde kafam karıştı bak şimdi
Kuzum çok anlamıyorm malesef enabızda değer aralıkları nasıl ordan az çok anlayabiliriz bi bildiğim fsh var sanırım o yüksek çıkmış ama bak tiroid düşmüş farkttnmiBebeklerim günaydın
Aşkolar sonuçlarım çıkmış öncekine göre pekte iç açıcı değil anladığım kadarıyla
Estradiol 41
Fsh 23
Lh 10.6
Prolaktin 5.19
Tiroid 2.40
Serbest T4 1.44
bitliKedi M Mavimiresl Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @partalina_ annabelica Lale95 R Random3 R raainbow
Bizim kocalarin iç sesi ola bilir
_Umutlu_Pozitif_ annabelica Demgey3 R Random3 M Mavimiresl Mucizemmm16 R raainbow M mucizeOldu Childdevelopment bitliKedi iyilikperisi92
Canım şimdi doktordan geldim bn perişanım ya bulantıdan rapor verdi yat dinlen dedi ilaç verdi ama kullanmayacağım hemen iş çığrından çıkarsa kullan dedi
HahahahahaBizim kocalarin iç sesi ola bilir
kızlar yumurtanın olgunlaştığını vs nasıl anlıyorsunuz ya ben buna takıldım şimdi bu ay ovü yaptım ama ne nedir pek bilmiyorum açıkçasıCanım ben buraya takıldım şimdi yani minnak yumurta derken baya yeterince olgunlaşmamış bir yumurta ile hamile kaldın ve bebeğin oldu yanlış mı anladım?
Sende hiç yardımcı olmuyonBizim kocalarin iç sesi ola bilir
Bilmiyorum aşkım zaten canım sıkkındı biliyosun daha çok sıkıldı patladım çatlıycam o şeye geldimSıkma canını, her şeyin bir çaresi bi tedavisi var. Önemli olan sorunun ne olduğunu öğrenmek. Her şey düzelir tatlım merak etme. Ne değerlerle hamile kalanlar var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?