Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım koyuluk yeterliydi bence sana atmıştım fotoğraflarını. Gayet c çizgisinden koyu çıkmıştı. Ama tabiki en güzeli doktor kontrolü olması. Ben öncelikle şu hormonlara bi baktırayım kuzu. Özellikle fsh lh falan nasıl çıkacak onu merak ediyorum. Benimkileri de yorumlarız bu ay sen de git geçen reglinde haftasonuna gelmişti. Hazır bu ayı pas geçmişken fırsat olur kontrol ettirmen için. Hormonlarda aşağı yukarı belli oluyordur yumurta kalitesi. Bili bili mi çıkacak gezen tavuk yumurtası mı göreceğiz bakalım

Kuzum gelişmemiş bir yumurta olsaydı 8 haftalık bile olamaz kalp atışını bile duyamazdın döllenmezdi çünkü gelişmediği için döllense dahi kalp atışını duyacak kadar olamazdı boş olurdu bence sen kafana takma bebeğim bence My_Moonlight06 dediğine katılıyorum Pik gördüğünde zaten yumurtan yeterli olgunluğa erişmiş demektir pikten sonra yumurta çatlamayı bekliyor yani pikle çatlama arasında yumurta olgunlaşmıyor öncesinde zaten olgunlaşıyor ki sen piki görüyorsun umarım anlatabilmişimdir çatlama bazı kadınlarda 2-3 gün sonra oluyor bazılarında ise aynı gün olabiliyor kuzum birde belki önceki gün test yaptığında 1-2 saat sonra pik oldu testim ama sen sabah yaptın piki gördün akşam da çatlamayı gördün bir günde pik ve çatlama gördüm olarak yorumladın ama belki de tam 1 gün oldu aralarında bilemiyoruz o yüzden kuzum onu bilmek için herhalde saat başı test yapmak lazım

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum canım ben bile.pik görmediğim halde yumurtlamis olabilirim diyorum çünkü o zamanıni kaçırmış olma ihtimalim var test yaparken ama sürekli değerlendirdiğim için de belki denk getirmisimdir diye düşünüyorum

Canım senin testlerde çok belliydi koyuluk yani tam anlamıyla pikti Baktır kuzum için rahat etsin aynen hormonlara da bakılsın inşallah güzel sonuçlar çıkar kuzum vallahi dün randevulara baktım bir tane bile randevu yok anlamadım kontrol ediyorum sürekli sistemi ama regli tarihini kestiremediğimden randevu alamıyorum Ama dün gece dahiliye bölümüne haftaya çarşambaya randevu aldım değerlerime bakılsın diye büyük ihtimal hormonlara bakmaz çünkü regli olmayacağım

Tabi ki kuzum tam zamanını bilmediğimizden testlerde göremiyor olabiliriz ama aslında sürekli değerlendirme yapılıyorsa ovu testine çok gerekte yok bence Tutan tutmuştur sonuçta

Kuzum çok anlamıyorm malesef enabızda değer aralıkları nasıl ordan az çok anlayabiliriz bi bildiğim fsh var sanırım o yüksek çıkmış ama bak tiroid düşmüş farkttnmi

Canım ben buraya takıldım şimdi yani minnak yumurta derken baya yeterince olgunlaşmamış bir yumurta ile hamile kaldın ve bebeğin oldu yanlış mı anladım?
kızlar yumurtanın olgunlaştığını vs nasıl anlıyorsunuz ya ben buna takıldım şimdi bu ay ovü yaptım ama ne nedir pek bilmiyorum açıkçası

Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum aranızda iki ay üst üste rahim filmi çektiren oldu mu birde daha evvel gebe olduğunu bilmeden Hacemat yaptıran

Sıkma canını, her şeyin bir çaresi bi tedavisi var. Önemli olan sorunun ne olduğunu öğrenmek. Her şey düzelir tatlım merak etme. Ne değerlerle hamile kalanlar var yaa
Bilmiyorum aşkım zaten canım sıkkındı biliyosun daha çok sıkıldı patladım çatlıycam o şeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…