- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.221
Kolay gelsin aşkısı ❤ yok bırakmam kuzum yada herşeyi birden bırakalım bilirim bilmiyorumBen gibi nede olsa düştü diyip bırakma ilacıtiroid o hormonları öyle oynatmıştır düzene girecek en yakın zamanda inşallah kuzum doktora gittin mi
Çok aktif olamıyorum yine bir yufka meselesi bana açıyoruz bu sefer
Evet kuzum ilk kez bu kadar düşük tsh ımKuzu fsh dışında bi sıkıntı yok. Önce sorunları eleyerek gidiyoruz ve güzel olan sonuçtan başlıyoruz konuşmaya. Tsh cillop gibi olmuş gözün aydınFsh dışında da diğerleri iyi bence. Kafaya takacak bişey yok sınıra yakın olanlar var ama uçup kaçmamışlar. O fsh ın nasıl hakkından gelicez onu düşüneceğiz beslenme ilaç ne lazımsa çözelim aşko Çaresiz bişey değildir hiç merak etme. Sorunu bilmek çözümün en büyük adımıdır
Sorarım aşkım yazarım doktora birazdan strese bağlı olduğunu düşünmüyorum aşkım çünkü bu bence daha öncede yüksekti önceki adetimde berbattı biliyosunGunaydin canim,fsh yüksek çıkmış ama strese bağlı olduğunu duymuştum aniden kalkıp düşe biliyormuş
Tsh 2.40 olmuş 75mg ilaç dozu senin için fazla doktoruna danış mutlaka 25ya 50 içmelisin bence
İnşaallah normale döner hepsi,onun için de stressiz kafa lazim
Canım panik yok normal pik olmuş ve çatlamış ..diğer yazdıklarımızı okumadın mi ? Pik olunca yeterince olgun demektir erken çatlama filan olmaz pik olunca çatlaması lazım zaten nekadar erken okadar iyi hatta, bazen uzayabilirde endişe yok herşey güzelKızlar bunlar benim ovülasyon testlerim biraz kafam karıştı tabi şu an beklemedeyim ama yumurta olgunluğu veya erken çatlaması gibi şeyler konuşuluyor ya acaba bende de mi öyle bir şey variyilikperisi92 Lale95 annabelica My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer etiketkeyemediğim bacılar
Evet burda olan her kesin evinde gectiği için atdim ki sizler de izleyinizHahahahahabenimkinin dış seside söylüyor bana kuduruk karım diyor zaten yüzüme bebek için olmayaydı görürdün sen nasıl hasret bırakıyorum seni dedim bende (geçen böyle bi konuşma bizde de geçti )
Farkettim aşkım❤Kuzum çok anlamıyorm malesef enabızda değer aralıkları nasıl ordan az çok anlayabiliriz bi bildiğim fsh var sanırım o yüksek çıkmış ama bak tiroid düşmüş farkttnmi
Kuzum ben hiç ovulasyon kullanmadigim için bişey diyemiycemKızlar bunlar benim ovülasyon testlerim biraz kafam karıştı tabi şu an beklemedeyim ama yumurta olgunluğu veya erken çatlaması gibi şeyler konuşuluyor ya acaba bende de mi öyle bir şey variyilikperisi92 Lale95 annabelica My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer etiketkeyemediğim bacılar
Merhabalar ,iki ay üst üste niye çektirdiniz ki?Kızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum aranızda iki ay üst üste rahim filmi çektiren oldu mu birde daha evvel gebe olduğunu bilmeden Hacemat yaptıran
Anladim canim, aslanpençesi iyi gelir içe bilirsen iyi olur bence hem adetini düzenler ,hem fsh düşürürSorarım aşkım yazarım doktora birazdan strese bağlı olduğunu düşünmüyorum aşkım çünkü bu bence daha öncede yüksekti önceki adetimde berbattı biliyosun
ayy evet zaten bende elime yüzüme bulaştırdım ilkti bu o yüzden yazılar çorba gibiKuzum ben hiç ovulasyon kullanmadigim için bişey diyemiycem
Ama testin üzerinde olan yazilar karışık geldi bana
Regl olduktan hemen sonramı başlatin yapmaya?ayy evet zaten bende elime yüzüme bulaştırdım ilkti bu o yüzden yazılar çorba gibi
Tamam aşkım bulabilirsem burda alırım aşkımAnladim canim, aslanpençesi iyi gelir içe bilirsen iyi olur bence hem adetini düzenler ,hem fsh düşürür
Ayyyy aşırı güldüm yaaaaaaBizim kocalarin iç sesi ola bilir
_Umutlu_Pozitif_ annabelica Demgey3 @Random3 @Mavimiresl Mucizemmm16 @raainbow @mucizeOldu @Cgh bitliKedi iyilikperisi92
Bizim kocalarin iç sesi ola bilir
_Umutlu_Pozitif_ annabelica Demgey3 @Random3 @Mavimiresl Mucizemmm16 @raainbow @mucizeOldu @Cgh bitliKedi iyilikperisi92
Valla öyle be kuzummm ins isteyen herkese nasip olsunn kızOhhh güle güle kullan aşkooinsanın eli ayağı oluyo
Kasımda diyebilir benimki şimdilik kuşu çok rahatBizim kocalarin iç sesi ola bilir
teşekkür ederim minnoş bazen kendi kendime teşhis koyuyorum işte böyle okuyorum her şeyi aslında ama yetişmek için bazen yalap şalap oluyor :))Canım panik yok normal pik olmuş ve çatlamış ..diğer yazdıklarımızı okumadın mi ? Pik olunca yeterince olgun demektir erken çatlama filan olmaz pik olunca çatlaması lazım zaten nekadar erken okadar iyi hatta, bazen uzayabilirde endişe yok herşey güzel
7 ekim yumurtlama vallahi senle aynıyız He ne durumdasın senKızlar bunlar benim ovülasyon testlerim biraz kafam karıştı tabi şu an beklemedeyim ama yumurta olgunluğu veya erken çatlaması gibi şeyler konuşuluyor ya acaba bende de mi öyle bir şey variyilikperisi92 Lale95 annabelica My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer etiketkeyemediğim bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?