Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 7337882E-36A3-436A-864B-E287B74C9E76.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 44
  • E4E5124A-99E9-4998-8958-573E7E363803.webp
    79,3 KB · Görüntüleme: 41
Kolay gelsin aşkısı ❤ yok bırakmam kuzum yada herşeyi birden bırakalım bilirim bilmiyorum

Evet kuzum ilk kez bu kadar düşük tsh ım
bakalım aşkım bilmiyorum

Sorarım aşkım yazarım doktora birazdan strese bağlı olduğunu düşünmüyorum aşkım çünkü bu bence daha öncede yüksekti önceki adetimde berbattı biliyosun

Canım panik yok normal pik olmuş ve çatlamış ..diğer yazdıklarımızı okumadın mi ? Pik olunca yeterince olgun demektir erken çatlama filan olmaz pik olunca çatlaması lazım zaten nekadar erken okadar iyi hatta, bazen uzayabilirde endişe yok herşey güzel

Evet burda olan her kesin evinde gectiği için atdim ki sizler de izleyinizbizimkinin işine geliyo ama

Sorarım aşkım yazarım doktora birazdan strese bağlı olduğunu düşünmüyorum aşkım çünkü bu bence daha öncede yüksekti önceki adetimde berbattı biliyosun
Anladim canim, aslanpençesi iyi gelir içe bilirsen iyi olur bence hem adetini düzenler ,hem fsh düşürür

teşekkür ederim minnoş bazen kendi kendime teşhis koyuyorum işte böyle okuyorum her şeyi aslında ama yetişmek için bazen yalap şalap oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…