- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.241
evet kuzum regli bitince başladım iş yerinde yapmaya çalıştım aynı saate sıvı alımına dikkat ederek fakat burda zor olunca evde devam ettim son 3 test evde olan zaten onlar daha normal yazıları falan zaten sonra hemen yumurtlama gördüm 2 gün üst üste ama değerlendiremedik o ayrıRegl olduktan hemen sonramı başlatin yapmaya?
Anladigim kadariyla hergun ayni saatde sıvı alımına dikkat ederek yapmak lazim
kuşum kendimde belirti aramaya çalışmıyorum ama bazen bi tuhaflıklar hissediyorum belim popom falan ağrıyor7 ekim yumurtlama vallahi senle aynıyız He ne durumdasın sen
Allah iyiliğini versinAhahaha aşko bizim gözlerden lazım onlara başka türlğ bulamayacak gibileray bugün drmfk canlı yayında yumurtlamayı döllenmeyi anlatıyor gülmekten gözümüzden yaş geldi Ayşe diyor 22 sene sonra bu ay sırası gelen yumurta olsun diyor Ahmette sperm yumurta daha gelmeden Ahmet içeri gidiyor bakıyor Ayşe yok tüplere gidene kadar yoruluyor tabi Ayşe gelene kadar dinleneyim diyor tüplerde Ayşe’yi bekliyor beş güne kadar Ayşe geldiyse buluşuyorlar beş güne kadar Ahmet orda yaşayabilir Ayşe’yi bekleyebilir diyo ama şu çok önemli Ayşe 22 yıl sırası gelsin diye beklemiş sırası gelmiş Ayşe yola çıkmış ama Ahmet orda değilse(yani ilişki olmamışsa) Ayşe napıyor ulan ben yıllarca bekledim Ahmet falan yok diyor rahmi başınıza yıkıyor ağrılar sancılar adet dönemi işte böyle oluyor diyor heee bide ne var Ahmet orda Ayşe orda buluşamayıp tüp bebek yapılıyor ya Ahmet ne yapmış oluyor Bedelli askerlik yapmış oluyor diyor ay burda yarıldımmmm evet bedelli askerlik bak yeni buldum bunuda şimdi diyor tam tarif parasını ödüyor kısa yol buluyor spermlere orda yıkanıyor işlemler yapıyor evet Ahmet bedelli asker oluyor o zamanda diyor Demgey3 annabelica iyilikperisi92 M mucizeOldu
Yok öyle modunu düşürmek. Hiç birimizin hayatı güllük gülistanlık değil kuzum eşlerimiz, çocuklarımız, çevremizdekiler vs bir sürü şeyle mücadele ediyoruz. Hatta ben birçok kez vazgeçme eşiğine geldim biliyorsun. Böyle iniş çıkışlarımız hep olacak. Bu yokuştan sonra çok güzel bir manzara bekliyor bizi, yorulduğumuza değecek balımBilmiyorum aşkım zaten canım sıkkındı biliyosun daha çok sıkıldı patladım çatlıycam o şeye geldim
Kuzu benım de catlama sonrası 8kuşum kendimde belirti aramaya çalışmıyorum ama bazen bi tuhaflıklar hissediyorum belim popom falan ağrıyorgögüslerde de adet öncesi hafif ağrı var onu da dokunuca falan hissediyorum yada hepsi psikolojik benim çatlama sonrası 10. gün oluyor bu durumda adete 1 hafta kaldı sende ne var ne yok
Allah iyiliğini versinAhmet’ler o kadar çok beklemez işte erkek milleti spremleri bile aynı yaaa ayşeler de hep mi nazlı olur hep mi geriden gelir al işte nolacak olan bu elimizde testler çizgi aramaya çalışan biz bedelli askerlik olayı harikaaa nasılda cuk oturmuş
Canım 10 gün baya geçmiş belirtilerin de var. Daha önce konuşuldu mu dikkat etmedim. Koyulaşınca mı gidersin kan testi için. Testinde var ikinci çizgi geç döllenme olabilir. Ay çok merak ettimAyy canimsinnn sevindim rahatladiğina
Baktır tabi canım önemli şeyler bunlar inshallah gerek kalmaz
Evet bu ay bende kullandım ama hiç pik göremedim sadece bir ara koyulur gibi oldu sonra silikleşti birazda düzensiz yaptım belkide kaçırdım bilmiyorum ama sürekli değerlendirdim bu ay işte şimdi 10 gün filan geciktim ağrım filanda var bir kaç gün öncede lekenemem oldu hemen geçti..
Bugün yine test yaptım sonuç buydu az bişi var gibi dursada pembeyi görmeden pek inanamam
Eki Görüntüle 3147700
İlkini devlette çektirdim tüplerin kapalı dediler ameliyat önerdiler özeldeki doktorum yetersiz film ameliyat demek doğru olmaz dedi başka bir yere yönlendirdi kapalıysa bile açabilirler dedi. Bu ay tekrar çektirdim. Çok şükür açık çıktı ama bu defa tüplerde bir genişleme gördüler tüp bebek merkezine yönlendirildim bi şey söylemek için erken adetini bekleyip bir de ultrason görelim dediler bekliyorum. Ama bu genişliğin ilk filimden kaynaklandığını düşünüyorum.Merhabalar ,iki ay üst üste niye çektirdiniz ki?
Kuzucum evet ben pikten sonra yumurta olgunlaşıyor gibi düşündüm nedense. Sizin söylediğiniz daha mantıklıKuzum gelişmemiş bir yumurta olsaydı 8 haftalık bile olamaz kalp atışını bile duyamazdın döllenmezdi çünkü gelişmediği için döllense dahi kalp atışını duyacak kadar olamazdı boş olurdu bencesen kafana takma bebeğim bence My_Moonlight06 dediğine katılıyorum Pik gördüğünde zaten yumurtan yeterli olgunluğa erişmiş demektir pikten sonra yumurta çatlamayı bekliyor yani pikle çatlama arasında yumurta olgunlaşmıyor öncesinde zaten olgunlaşıyor ki sen piki görüyorsun umarım anlatabilmişimdir çatlama bazı kadınlarda 2-3 gün sonra oluyor bazılarında ise aynı gün olabiliyor kuzum birde belki önceki gün test yaptığında 1-2 saat sonra pik oldu testim ama sen sabah yaptın piki gördün akşam da çatlamayı gördün bir günde pik ve çatlama gördüm olarak yorumladın ama belki de tam 1 gün oldu aralarında bilemiyoruz o yüzden kuzum onu bilmek için herhalde saat başı test yapmak lazım
Ben de test yaptığım için tam 14 gün sonra diye hesaplayarak aldım ama inşallah gecikmez ya da erken olmaz. Randevu işi çok sıkıntılı. Haklısın. Çok zor buldum ben de. Adetim gecikirse ya da erken olursa ben de bi daha bulamam kesinlikleCanım senin testlerde çok belliydi koyuluk yani tam anlamıyla piktiBaktır kuzum için rahat etsin aynen hormonlara da bakılsın inşallah güzel sonuçlar çıkar kuzum vallahi dün randevulara baktım bir tane bile randevu yok anlamadım kontrol ediyorum sürekli sistemi ama regli tarihini kestiremediğimden randevu alamıyorum Ama dün gece dahiliye bölümüne haftaya çarşambaya randevu aldım değerlerime bakılsın diye büyük ihtimal hormonlara bakmaz çünkü regli olmayacağım
Ben ortalığı çok karıştırdım kızlar yok öyle erken çatlarsa yumurta küçük diye bişey. Valla bi daha demiycem öyle bişeyKızlar bunlar benim ovülasyon testlerim biraz kafam karıştı tabi şu an beklemedeyim ama yumurta olgunluğu veya erken çatlaması gibi şeyler konuşuluyor ya acaba bende de mi öyle bir şey variyilikperisi92 @Lale95 annabelica My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer etiketkeyemediğim bacılar
Ayy çok geçmiş olsun kuzum ya kıyamamBu arada oğlum da ateşlendi, harikaben de eczaneye gitmişken bilin bakalım ne yaptım en sevdiğim testi aldım artımed erken gebelik. Asla yanıltmaz. Yarın sabah yaparım bakalım.
Boşver kuzum aynen çok düşünme çok kurcalama yoksa işin içinden çıkamazsınKuzucum evet ben pikten sonra yumurta olgunlaşıyor gibi düşündüm nedense. Sizin söylediğiniz daha mantıklıkuzum ben pikten önceki akşam da test yapmıştım. O testten hemen sonra pik olsa bile maksimum 15-16 saat durdu benim bili bili Neyse bebeğim ben nihayet anladım bu konuyu artık artık kurcalamıyım
Ay inşallah kuzum yoksa diğer ay diğer ay derken uzar giderBen de test yaptığım için tam 14 gün sonra diye hesaplayarak aldım ama inşallah gecikmez ya da erken olmaz. Randevu işi çok sıkıntılı. Haklısın. Çok zor buldum ben de. Adetim gecikirse ya da erken olursa ben de bi daha bulamam kesinliklekeşke randevusuz alsalar ama katiyen bakmıyorlar
Evet koyulaşırsa giderim şimdiden gitmem varla yok arası gibi birşeyCanım 10 gün baya geçmiş belirtilerin de var. Daha önce konuşuldu mu dikkat etmedim. Koyulaşınca mı gidersin kan testi için. Testinde var ikinci çizgi geç döllenme olabilir. Ay çok merak ettim
Toparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldımYok öyle modunu düşürmek. Hiç birimizin hayatı güllük gülistanlık değil kuzum eşlerimiz, çocuklarımız, çevremizdekiler vs bir sürü şeyle mücadele ediyoruz. Hatta ben birçok kez vazgeçme eşiğine geldim biliyorsun. Böyle iniş çıkışlarımız hep olacak. Bu yokuştan sonra çok güzel bir manzara bekliyor bizi, yorulduğumuza değecek balımhadi toparlan bakiyim sen güçlü bi kadınsın
Ahahhaa sistem böyle işte yani bir Ahmeti Ayşe’ye kavuşturmak meselesiyle uğraşıyoruzAllah iyiliğini versinAhmet’ler o kadar çok beklemez işte erkek milleti spremleri bile aynı yaaa ayşeler de hep mi nazlı olur hep mi geriden gelir al işte nolacak olan bu elimizde testler çizgi aramaya çalışan biz bedelli askerlik olayı harikaaa nasılda cuk oturmuş
Rica ederim canım ne yapalım hepimiz boylse şeyler yapıyoruz bebe içinteşekkür ederim minnoş bazen kendi kendime teşhis koyuyorum işte böyle okuyorum her şeyi aslında ama yetişmek için bazen yalap şalap oluyor :))
Olur mu öyle şey aşko bence çözülecemeyecek bir sorun yok kuzum gözünde büyütme cidden herşey yoluna girebilecek türdeKolay gelsin aşkısı ❤ yok bırakmam kuzum yada herşeyi birden bırakalım bilirim bilmiyorum
allah gönlüne göre versin kuzum inşallah istediğin gibi olsun herşey sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası allahın takdiri diyelim :)Kuzu benım de catlama sonrası 8
Bende hafif regl belirtileri oldu
29 cı döngüye girdim
Genelde ben 28 30 arası adet olurm ama bu ay geç yumurtladım gecen ay da erken 26 da adet oldjm beklıyorum
Heyecanlıyım unutmaya çalışıyorum , işyerinde yoğunum aklıma gördükçe buraya giriyorum kızlara bakıyorum onlarla konuşuyorum
Aklımda asılama var eğer bu Ay olmazsa asılama olcak
Bi yandan 21 ekim tanışma günümüz eşimle
Ve eşim adet olup olmadığımı sormuyor resmen unutmuş :) suprız yapsam be ne gğzel olurdu vallahi
Ped taktım yanıma da getirdim
Boyle sarı lekelenme var adet öncesi olur bakalım
Bu ay kızlar biliyor ama ben çok güzel yaptkm değrrlendridim ovualsyonn yaptım doktora gittim yumurta kontrolüne
Vitsmınlerimi içtim mfkları içtim yanı yola devam ya vallla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?