Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl olduktan hemen sonramı başlatin yapmaya?
Anladigim kadariyla hergun ayni saatde sıvı alımına dikkat ederek yapmak lazim
evet kuzum regli bitince başladım iş yerinde yapmaya çalıştım aynı saate sıvı alımına dikkat ederek fakat burda zor olunca evde devam ettim son 3 test evde olan zaten onlar daha normal yazıları falan zaten sonra hemen yumurtlama gördüm 2 gün üst üste ama değerlendiremedik o ayrı

7 ekim yumurtlama vallahi senle aynıyız He ne durumdasın sen
kuşum kendimde belirti aramaya çalışmıyorum ama bazen bi tuhaflıklar hissediyorum belim popom falan ağrıyor gögüslerde de adet öncesi hafif ağrı var onu da dokunuca falan hissediyorum yada hepsi psikolojik benim çatlama sonrası 10. gün oluyor bu durumda adete 1 hafta kaldı sende ne var ne yok

Allah iyiliğini versin Ahmet’ler o kadar çok beklemez işte erkek milleti spremleri bile aynı yaaa ayşeler de hep mi nazlı olur hep mi geriden gelir al işte nolacak olan bu elimizde testler çizgi aramaya çalışan biz bedelli askerlik olayı harikaaa nasılda cuk oturmuş

Bilmiyorum aşkım zaten canım sıkkındı biliyosun daha çok sıkıldı patladım çatlıycam o şeye geldim
Yok öyle modunu düşürmek. Hiç birimizin hayatı güllük gülistanlık değil kuzum eşlerimiz, çocuklarımız, çevremizdekiler vs bir sürü şeyle mücadele ediyoruz. Hatta ben birçok kez vazgeçme eşiğine geldim biliyorsun. Böyle iniş çıkışlarımız hep olacak. Bu yokuştan sonra çok güzel bir manzara bekliyor bizi, yorulduğumuza değecek balım hadi toparlan bakiyim sen güçlü bi kadınsın

Kuzu benım de catlama sonrası 8
Bende hafif regl belirtileri oldu
29 cı döngüye girdim
Genelde ben 28 30 arası adet olurm ama bu ay geç yumurtladım gecen ay da erken 26 da adet oldjm beklıyorum
Heyecanlıyım unutmaya çalışıyorum , işyerinde yoğunum aklıma gördükçe buraya giriyorum kızlara bakıyorum onlarla konuşuyorum
Aklımda asılama var eğer bu Ay olmazsa asılama olcak
Bi yandan 21 ekim tanışma günümüz eşimle
Ve eşim adet olup olmadığımı sormuyor resmen unutmuş :) suprız yapsam be ne gğzel olurdu vallahi
Ped taktım yanıma da getirdim
Boyle sarı lekelenme var adet öncesi olur bakalım
Bu ay kızlar biliyor ama ben çok güzel yaptkm değrrlendridim ovualsyonn yaptım doktora gittim yumurta kontrolüne
Vitsmınlerimi içtim mfkları içtim yanı yola devam ya vallla

Bu arada oğlum da ateşlendi, harika ben de eczaneye gitmişken bilin bakalım ne yaptım en sevdiğim testi aldım artımed erken gebelik. Asla yanıltmaz. Yarın sabah yaparım bakalım.

Ayşe miiiiiiiiii

Canım 10 gün baya geçmiş belirtilerin de var. Daha önce konuşuldu mu dikkat etmedim. Koyulaşınca mı gidersin kan testi için. Testinde var ikinci çizgi geç döllenme olabilir. Ay çok merak ettim

Merhabalar ,iki ay üst üste niye çektirdiniz ki?
İlkini devlette çektirdim tüplerin kapalı dediler ameliyat önerdiler özeldeki doktorum yetersiz film ameliyat demek doğru olmaz dedi başka bir yere yönlendirdi kapalıysa bile açabilirler dedi. Bu ay tekrar çektirdim. Çok şükür açık çıktı ama bu defa tüplerde bir genişleme gördüler tüp bebek merkezine yönlendirildim bi şey söylemek için erken adetini bekleyip bir de ultrason görelim dediler bekliyorum. Ama bu genişliğin ilk filimden kaynaklandığını düşünüyorum.

Kuzucum evet ben pikten sonra yumurta olgunlaşıyor gibi düşündüm nedense. Sizin söylediğiniz daha mantıklı kuzum ben pikten önceki akşam da test yapmıştım. O testten hemen sonra pik olsa bile maksimum 15-16 saat durdu benim bili bili Neyse bebeğim ben nihayet anladım bu konuyu artık artık kurcalamıyım

Ben de test yaptığım için tam 14 gün sonra diye hesaplayarak aldım ama inşallah gecikmez ya da erken olmaz. Randevu işi çok sıkıntılı. Haklısın. Çok zor buldum ben de. Adetim gecikirse ya da erken olursa ben de bi daha bulamam kesinlikle keşke randevusuz alsalar ama katiyen bakmıyorlar

Ben ortalığı çok karıştırdım kızlar yok öyle erken çatlarsa yumurta küçük diye bişey. Valla bi daha demiycem öyle bişey ovü testiyle anlaşılmıyor o konu çok özür dilerim

Bu arada oğlum da ateşlendi, harika ben de eczaneye gitmişken bilin bakalım ne yaptım en sevdiğim testi aldım artımed erken gebelik. Asla yanıltmaz. Yarın sabah yaparım bakalım.
Ayy çok geçmiş olsun kuzum ya kıyamam gittiniz mi doktora aşkısı ?
Eczane her gidildiğinde alınan şey nedir

Boşver kuzum aynen çok düşünme çok kurcalama yoksa işin içinden çıkamazsın
Ay inşallah kuzum yoksa diğer ay diğer ay derken uzar gider özele de gidebilirim aslında ama hem çok maliyetli o kadar ücret ödemeyi mantıklı bulmuyorum hemde ben şehir hastanesine gidiyorum kuzum orası özel hastanelerden bile daha donanımlı bakalım inşallah bulabilirim bende giderim

Canım 10 gün baya geçmiş belirtilerin de var. Daha önce konuşuldu mu dikkat etmedim. Koyulaşınca mı gidersin kan testi için. Testinde var ikinci çizgi geç döllenme olabilir. Ay çok merak ettim
Evet koyulaşırsa giderim şimdiden gitmem varla yok arası gibi birşey
Evet bende geç döllenmeden şüphe ettim cunki ovulasyon testi yaparken de adetime yakın günlerde koyulaşti

Bugün iğne batar gibi battı rahmime acı acı kaziniyormus gibi inshallah vardır maa ne kadar sağlıklk bilemiyorum pik görmediğim için

Toparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldım ben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum

Ahahhaa sistem böyle işte yani bir Ahmeti Ayşe’ye kavuşturmak meselesiyle uğraşıyoruz

allah gönlüne göre versin kuzum inşallah istediğin gibi olsun herşey sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası allahın takdiri diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…