Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahaha dün ki ben uyuyacaktı ama benim uykum yok diyorum eeee yaniii diyor bilmem senin geceleri uykun kaçınca napardık ki diyorum yemin ederim ayarımız kalmadı benim ayarlarımıda bozdun sen hani son dedin dinlencez dedin ya dedi bu son olcak bu gün önemli gün dedim ahahahaha

Merhaba bu ateş işi nedir bana da anlatırmısınız kısaca.

Kesinle bebeğim ya ben de sevmiyorum özel hastaneleri. Bi çok şey eksik üstüne de bi ton ücret ödeniyor. Ben de eğitim araştırma hastanelerini seviyorum. Öyle ıncık gıncık herşeyime bakılsın kurcalansın isterim sen olmadı tahmini bi tarihe al aşağı yukarı. İnşallah denk gelir

Ay o zaman inşallah koyulaşır kuzum yaa çok mutlu edersin hepimizi ya takılma pik olmasına kesinlikle olmuştur ama çatlamıştır hemen sen kaçırmışsındır. Ben mesela akşam 6da yapıyordum sonra öğlen 12de yapmaya başlamıştım. Akşam 6da yapmaya devam etsem pik kaçacaktı ve yumurtlama olmadı sanacaktım. Ben bi de kendimi öğrendim ya artık koyulaşma başladığı andan itibaren günde iki test yapacağım. Seninki sağlıklıdır inşallah. Bikaç gün sabredelim bakalım

Toparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldım ben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum
Seni çok seviyorum ve ben de çakıldım şu an bunu okuyunca. Güçlü olma aşkım sal kendini. Nolur istediğin zaman yaz burada hep gülecek değiliz. İllaki gülüp eğleneceğiz diye bi kural mı var. Etrafında arkadaşlarına anlat psikolojik destek al. Hep de güçlü olamayız evet. İnsanız bazen çöküyoruz işte. Mart anneleri grubumuzda rahim kanserini yenerek şimdi hamile olmuş bir annemiz vardı. Kimse anne olmasına ihtimal vermezken olmuş. Kimbilir ne yıkımlar yaşamış kaç kez çakılmıştır. Çakıldığın noktadan da çıkacağına eminim. Hangi insan düşmeden yürüyor ki… Zaman ver kendine. Önce ağla sonra kabullen ve sonra çözümü ara. Bu hepimiz için böyle. Hepimizin farklı bir hikayesi farklı dertleri var hayatta. Düştüğümüz yerde kalmıyoruz illaki bir yerde ayağa kalkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…