- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.261
Ahahahaha ay kahkaha attım cidden aşko yaBizim kocalarin iç sesi ola bilir
_Umutlu_Pozitif_ annabelica @Demgey3 @Random3 @Mavimiresl Mucizemmm16 R raainbow @mucizeOldu @Cgh @bitliKedi iyilikperisi92
bekleymexler inşallah daha fazla bizi kuzumRica ederim canım ne yapalım hepimiz boylse şeyler yapıyoruz bebe için
İnshaAllah Yaaa dovecem onlarıbekleymexler inşallah daha fazla bizi kuzum
Ahahaha dün ki benHahahahahabenimkinin dış seside söylüyor bana kuduruk karım diyor zaten yüzüme bebek için olmayaydı görürdün sen nasıl hasret bırakıyorum seni dedim bende (geçen böyle bi konuşma bizde de geçti )
Aynen öyle bakaım :)allah gönlüne göre versin kuzum inşallah istediğin gibi olsun herşey sen elinden geleni yapmışsın bundan sonrası allahın takdiri diyelim :)
Merhaba bu ateş işi nedir bana da anlatırmısınız kısaca.Aha anladim canim,gebelik testi ilk dakikalarda çıktı öylemi? yarın sabah mutlaka ateşini ölç,sen geçen gün ısının kalktıgıni söyleyince ben zaten işkillendim
Umutlandırmamak için söylemedim sana
Yıllardır biliyorum ben bu ateş işini,adete az kala düştü mü artmazzz bidaha
Amaa hamileysen işler değişir
Bende merak ettim yaa benim de adete 1 hafta kaldı başlasak olur muMerhaba bu ateş işi nedir bana da anlatırmısınız kısaca.
Kesinle bebeğim ya ben de sevmiyorum özel hastaneleri. Bi çok şey eksik üstüne de bi ton ücret ödeniyor. Ben de eğitim araştırma hastanelerini seviyorum. Öyle ıncık gıncık herşeyime bakılsın kurcalansın isterimBoşver kuzum aynen çok düşünme çok kurcalama yoksa işin içinden çıkamazsın
Ay inşallah kuzum yoksa diğer ay diğer ay derken uzar giderözele de gidebilirim aslında ama hem çok maliyetli o kadar ücret ödemeyi mantıklı bulmuyorum hemde ben şehir hastanesine gidiyorum kuzum orası özel hastanelerden bile daha donanımlı bakalım inşallah bulabilirim bende giderim
Ay o zaman inşallah koyulaşır kuzum yaa çok mutlu edersin hepimiziEvet koyulaşırsa giderim şimdiden gitmem varla yok arası gibi birşey
Evet bende geç döllenmeden şüphe ettim cunki ovulasyon testi yaparken de adetime yakın günlerde koyulaşti
Bugün iğne batar gibi battı rahmime acı acı kaziniyormus gibi inshallah vardır maa ne kadar sağlıklk bilemiyorum pik görmediğim için
İnşallah olmazsın kuzumKızlar hafif kasıgım Ağrıyor bide ben ped takmiştim sabah ona da açık kahve leke olmus hayır olsun şns adet olmam
Ya adet olcam ondan yada anlamadım ins kuzum insİnşallah olmazsın kuzum
Seni çok seviyorum ve ben de çakıldım şu an bunu okuyunca. Güçlü olma aşkım sal kendini. Nolur istediğin zaman yaz burada hep gülecek değiliz. İllaki gülüp eğleneceğiz diye bi kural mı var. Etrafında arkadaşlarına anlat psikolojik destek al. Hep de güçlü olamayız evet. İnsanız bazen çöküyoruz işte. Mart anneleri grubumuzda rahim kanserini yenerek şimdi hamile olmuş bir annemiz vardı. Kimse anne olmasına ihtimal vermezken olmuş. Kimbilir ne yıkımlar yaşamış kaç kez çakılmıştır. Çakıldığın noktadan da çıkacağına eminim. Hangi insan düşmeden yürüyor ki… Zaman ver kendine. Önce ağla sonra kabullen ve sonra çözümü ara. Bu hepimiz için böyle. Hepimizin farklı bir hikayesi farklı dertleri var hayatta. Düştüğümüz yerde kalmıyoruz illaki bir yerde ayağa kalkacağızToparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldımben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum
Ovülasyon testi de bebek diyor sanki ama yine de lh çok güvenilir bi ölçüm değil gebelik için. Ama böyle öğrenenler de var inşallah senin de öyle olur kuzum
Yerleşme diyelim yerleşme olsunKızlar hafif kasıgım Ağrıyor bide ben ped takmiştim sabah ona da açık kahve leke olmus hayır olsun şns adet olmam
İnşallah inşallah herkesin kendi kendine süpüren süpürgesi olsunValla öyle be kuzummm ins isteyen herkese nasip olsunn kız
İnşallah diğer sonuçlarla ilgilide bişey çıkmaz kuzum sen iyiyi düşün hepFarkettim aşkım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?