Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok geçmiş olsun kuzum ya kıyamam gittiniz mi doktora aşkısı ?
Eczane her gidildiğinde alınan şey nedir
Doktora gitmedim canım, virütik bişey olduğu için zaten antibiyotik de işe yaramaz. Normal soğuk algınlığı ilaçlarını veriyorum ateş düşürücü falan işte idare ediyoruz. Ateşi düşmezse yarın da, o zaman götürürüm en azından bi serum takarlar.
Toparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldım ben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum
Böyle bişey kabul etmiyoruz, çakıldım falan... Ya inan ki her şeyi bırakıp çekip gitme isteği geliyor çoğu zaman, hatta eşim her an gidicem korkusuyla b, c planları kurgulamış kuzum sonra bi sakince düşünüyorum, teraziye koyuyorum her şeyi. Şu andan daha mutlu olacağımı da düşünmüyorum açıkçası. Çok sorunlar var evet ama ancak biz dik durarak bunların üstesinden gelebiliriz. Her şeyden önce çocuklarımız var, bizim kendimizi salma şansımız yok. İnan bana 2 gün sonra bu halinden eser kalmayacak. Bazen gözümüzde, yüreğimizde çok büyütüyoruz her şeyi. Bu da yorulmuşluğumuzdan.. ama geçecek kuzum benim, her gecenin sabahı var

Aynen öyle donanımlı değil çoğu ahahha aynen o kadar gidiyoruz bakılsın tabiiiii valla kuzum randevu olur olmaz alacağım hemen bakalım

Toparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldım ben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum
Yaaaaa senin ağzın ne söyliyiiiiii sakın sakın şuanda stress şarj etme kendine değer dediğin şeyler dalga gibi birşey bir iner bir çıkar ohooooo insanların hiç şansı yokken gebe kalıyorlar kuzummm çok iyi anlıyorum seni inanki ama olacak İnshaAllah gör bak kuzum benim gel hele öpem seni

Kuzu bu adet öncesi leke yA pede ayıptır söylemesi baştan asagıya gelmıs bakalım nasip Allah büyüktür
Adet öncesi de gelebiliyor canım şart değil tam zamanında gelmesi dollenmeye bağlı kimisinde gelmeyebilir ayrıca ben hatırlıyorum senin yumurta catlayali baya oldu diye biliyorum yerleşme olmaması için bir neden yok boydan boya da gelebilir yeterki sökülmesin

Ovülasyon testi de bebek diyor sanki ama yine de lh çok güvenilir bi ölçüm değil gebelik için. Ama böyle öğrenenler de var inşallah senin de öyle olur kuzum
Biliyorum net bir bilgi değil bu lh tetsleri yinede deney yapiyoruz işte

İnshaAllah doğrudur şüphemiz

Kuzu catlama sonrası 8 ci gğn
Aynen bakalım ya beklıyorum işte cumarteis test yaparım demiştim

Benimde agrım var birde akıntı gündüz baya var di şimdi durdu. Takip edelim bakalım.
Kuzu senle aynımıydık
Bende işteyken hiç olmadı agrı eve geldim biraz oldu ped de baya var ama açık kahve söyle soylıyım
Ucübirarada kahve var ya onun renginden

Kuzu senle aynımıydık
Bende işteyken hiç olmadı agrı eve geldim biraz oldu ped de baya var ama açık kahve söyle soylıyım
Ucübirarada kahve var ya onun renginden
Hayırlısı olsun inşallah aynı gündü batımız. Bende beklemedeyim. Cuma muayene olacağım adet olmazsam olursam da cmt muayene

Hayırlısı olsun inşallah aynı gündü batımız. Bende beklemedeyim. Cuma muayene olacağım adet olmazsam olursam da cmt muayene
Hadi yA bende adet olursam ararım doktoru kafam çok karışık ocağa kadar kendıme müddet mı versem asılama için bilmiyorjm kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…