- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.281
Benimde şimdi kahverengi lekelenmem geldi adet geliyoooKızlar hafif kasıgım Ağrıyor bide ben ped takmiştim sabah ona da açık kahve leke olmus hayır olsun şns adet olmam
Aklıma gelmıyor değil baktım kız burdan siteden açık leke herkese olmus ama adet öncesi leke bu benceYerleşme diyelim yerleşme olsun
İns canoİnşallah inşallah herkesin kendi kendine süpüren süpürgesi olsun
İns senın ki bebiştirBenimde şimdi kahverengi lekelenmem geldi adet geliyooo
İnşallah seninki bebiştir aşko
Doktora gitmedim canım, virütik bişey olduğu için zaten antibiyotik de işe yaramaz. Normal soğuk algınlığı ilaçlarını veriyorum ateş düşürücü falan işte idare ediyoruz. Ateşi düşmezse yarın da, o zaman götürürüm en azından bi serum takarlar.Ayy çok geçmiş olsun kuzum ya kıyamamgittiniz mi doktora aşkısı ?
Eczane her gidildiğinde alınan şey nedir
Böyle bişey kabul etmiyoruz, çakıldım falan... Ya inan ki her şeyi bırakıp çekip gitme isteği geliyor çoğu zaman, hatta eşim her an gidicem korkusuyla b, c planları kurgulamışToparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldımben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum
Aynen öyle donanımlı değil çoğuKesinle bebeğim ya ben de sevmiyorum özel hastaneleri. Bi çok şey eksik üstüne de bi ton ücret ödeniyor. Ben de eğitim araştırma hastanelerini seviyorum. Öyle ıncık gıncık herşeyime bakılsın kurcalansın isterimsen olmadı tahmini bi tarihe al aşağı yukarı. İnşallah denk gelir
Kız noluyo noluyoooo ben daha yeni gördüm aşkım nolduToparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldımben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum
Benim adet zamanı lekem oldu önce açık ren sonra bir kahve oldu ama azdı ve 3 günde bitti İnshaAllah seninde sokulmezİns senın ki bebiştirbence benım adet gelyooooo
Kuzu bu adet öncesi leke yA pede ayıptır söylemesi baştan asagıya gelmıs bakalım nasip Allah büyüktürBenim adet zamanı lekem oldu önce açık ren sonra bir kahve oldu ama azdı ve 3 günde bitti İnshaAllah seninde sokulmez
Yaaaaa senin ağzın ne söyliyiiiiii sakın sakın şuanda stress şarj etme kendine değer dediğin şeyler dalga gibi birşey bir iner bir çıkar ohooooo insanların hiç şansı yokken gebe kalıyorlar kuzummm çok iyi anlıyorum seni inanki ama olacak İnshaAllah gör bak kuzum benim gel hele öpem seniToparlanamıyorum aşko bu kez fena çakıldımben artık güçlü olmak istemiyorum çok yoruldum
Adet öncesi de gelebiliyor canım şart değil tam zamanında gelmesi dollenmeye bağlı kimisinde gelmeyebilir ayrıca ben hatırlıyorum senin yumurta catlayali baya oldu diye biliyorum yerleşme olmaması için bir neden yok boydan boya da gelebilir yeterki sökülmesinKuzu bu adet öncesi leke yA pede ayıptır söylemesi baştan asagıya gelmıs bakalım nasip Allah büyüktür
Biliyorum net bir bilgi değil bu lh tetsleri yinede deney yapiyoruz işteOvülasyon testi de bebek diyor sanki ama yine de lh çok güvenilir bi ölçüm değil gebelik için. Ama böyle öğrenenler de var inşallah senin de öyle olur kuzum
Canım batın 21 ekim degilmiydi yanlış mi hatırladım.İns senın ki bebiştirbence benım adet gelyooooo
Tavşanımmmmm beniimm gellll sarılalımmmAnammmm guzummmmmm gelll vallahi senin ismini görmek hosuam gidiyaaaaa gel öpem Bebitommmm
Kuzu catlama sonrası 8 ci gğnAdet öncesi de gelebiliyor canım şart değil tam zamanında gelmesi dollenmeye bağlı kimisinde gelmeyebilir ayrıca ben hatırlıyorum senin yumurta catlayali baya oldu diye biliyorum yerleşme olmaması için bir neden yok boydan boya da gelebilir yeterki sökülmesin
Evet canım en son işte 21 Eylül de oldjm genel de 28/30 arası adet olurum bugün 29 cu dongu günüCanım batın 21 ekim degilmiydi yanlış mi hatırladım.
Benimde agrım var birde akıntı gündüz baya var di şimdi durdu. Takip edelim bakalım.Evet canım en son işte 21 Eylül de oldjm genel de 28/30 arası adet olurum bugün 29 cu dongu günü
Kuzu senle aynımıydıkBenimde agrım var birde akıntı gündüz baya var di şimdi durdu. Takip edelim bakalım.
Hayırlısı olsun inşallah aynı gündü batımız. Bende beklemedeyim. Cuma muayene olacağım adet olmazsam olursam da cmt muayeneKuzu senle aynımıydık
Bende işteyken hiç olmadı agrı eve geldim biraz oldu ped de baya var ama açık kahve söyle soylıyım
Ucübirarada kahve var ya onun renginden
Hadi yA bende adet olursam ararım doktoru kafam çok karışık ocağa kadar kendıme müddet mı versem asılama için bilmiyorjm kafam karışıkHayırlısı olsun inşallah aynı gündü batımız. Bende beklemedeyim. Cuma muayene olacağım adet olmazsam olursam da cmt muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?