- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.301
Bende aynı şeyleri yaşıyorum bazen ağrıyor karnım herhalde bende regl göreceğim gibiYa adet olcam ondan yada anlamadım ins kuzum ins
Hepimiz aynı anda mı olcaz yahuBende aynı şeyleri yaşıyorum bazen ağrıyor karnım herhalde bende regl göreceğim gibi
Hepimiz beraber başladık herhalde bacım olumlu olumsuz yine beraberizHepimiz aynı anda mı olcaz yahu
Aynen cano valla kafam karışık ya napcam asılama napsam senceHepimiz beraber başladık herhalde bacım olumlu olumsuz yine beraberiz
Allah şifa versin canim,benim oğlum da ne haldeBu arada oğlum da ateşlendi, harikaben de eczaneye gitmişken bilin bakalım ne yaptım en sevdiğim testi aldım artımed erken gebelik. Asla yanıltmaz. Yarın sabah yaparım bakalım.
Ahh kıyamam yaa çok geçmiş olsun canımAllah şifa versin canim,benim oğlum da ne haldeokuldan gidip aldım kusmuş ne kadar ateşlenmiş,sabahdan hiçbişey yemedi,ne içtiyse çikardi hepsini virüs yayılmış yine herkesde durum aynı
Kuzum ben daha bu konularda çok yeniyim açıkçası aşılama nedir ne zaman olur napılıyor bilmiyorumAynen cano valla kafam karışık ya napcam asılama napsam sence
Çoğumuzun bat 21 ekimHepimiz aynı anda mı olcaz yahu
bakıcam kuzum duruma göre bi bu ay ne olacağım belli olsun da doktora geç kalmamak adına asılama onerdi bizeKuzum ben daha bu konularda çok yeniyim açıkçası aşılama nedir ne zaman olur napılıyor bilmiyorumBirçok şeyi burda sizden okuyup öğreniyorum ama senin için ney nasıl hayırlı olacaksa öyle olur inşallah kalbini ferah tut yada biraz kendine müsade et ama insan engelleyemiyor ki bu süreçte sürekli kendini dinleyip üzeceksen bir an önce yapılması gerekeni yap tabii
Merhaba bu ateş işi nedir bana da anlatırmısınız kısaca.
Merhaba kızlar,her sabah yataktan kalkmamiş vücut ısısı ölçülür ve kayd edilir,her gün aynı saatde ölçüm yapmak gerekiyor,gece düzenli uyumak ve hasta olmamak şart,yoksa yalnış çıka bilirBende merak ettim yaa benim de adete 1 hafta kaldı başlasak olur mu
Benım catlama sonrası 8 aslında bugun adet olmayadabılırim az kaldı He 21 e surda ne kaldı aboÇoğumuzun bat 21 ekim
Çok sağol canım ,evet mevsim geçişi içimizden geçti resmenAhh kıyamam yaa çok geçmiş olsun canımevet mevsim geçişi bi de, herkes hasta valla.
Şafak sayıyoruz hepimizBenım catlama sonrası 8 aslında bugun adet olmayadabılırim az kaldı He 21 e surda ne kaldı abo
Ana yenı ogrenıyorum bende :)Merhaba kızlar,her sabah yataktan kalkmamiş vücut ısısı ölçülür ve kayd edilir,her gün aynı saatde ölçüm yapmak gerekiyor,gece düzenli uyumak ve hasta olmamak şart,yoksa yalnış çıka bilir
Sabah 7-8 gibi ölçe bilirsiniz,benim doktorum makattan ya vajinal ölçmemi söyledi
Ateş ölçmekle ovulyasyonu takip etmek oluyor,ama ben genelde adete 4-5gün kala başlarım ölçmeye hamilemiyim diye)))
Yumurta çatladiktan sonra vücut ısısi artmaya başlar 37 ,37.1e kadar çıkar genelde eger bat gününe kadar inmezse ve bat geçtiginde de yüksek kalırsa hamileliktir
Yok eğer bata kadar ısı düşerse adet olucaksın demektir
Nerdesın ya bende diyorum vardı biri ana :)Şafak sayıyoruz hepimiz
İnşallah gerek kalmadan iyi olur kuzucumDoktora gitmedim canım, virütik bişey olduğu için zaten antibiyotik de işe yaramaz. Normal soğuk algınlığı ilaçlarını veriyorum ateş düşürücü falan işte idare ediyoruz. Ateşi düşmezse yarın da, o zaman götürürüm en azından bi serum takarlar.
Böyle bişey kabul etmiyoruz, çakıldım falan... Ya inan ki her şeyi bırakıp çekip gitme isteği geliyor çoğu zaman, hatta eşim her an gidicem korkusuyla b, c planları kurgulamışkuzum sonra bi sakince düşünüyorum, teraziye koyuyorum her şeyi. Şu andan daha mutlu olacağımı da düşünmüyorum açıkçası. Çok sorunlar var evet ama ancak biz dik durarak bunların üstesinden gelebiliriz. Her şeyden önce çocuklarımız var, bizim kendimizi salma şansımız yok. İnan bana 2 gün sonra bu halinden eser kalmayacak. Bazen gözümüzde, yüreğimizde çok büyütüyoruz her şeyi. Bu da yorulmuşluğumuzdan.. ama geçecek kuzum benim, her gecenin sabahı var
Benim bat 29 ekim
Beybiii iyimisin?İnşallah gerek kalmadan iyi olur kuzucum❤
Çok haklısın bebeğim biliyorum ama işte elimde değil belki biraz zaman geçince toparlarım ama şuan hissettiklerim bunlar illaki geçicek düzelicek biliyorum düzelmezse de çok yapabiliceğim bişey yok zaten herşeyi fazlasıyla yapıyorum aman ne biliyim sinirlerim harap işte sizide üzmek canınızı sıkmak istemiyorum aşkım teşekkür ederim kuzum ❤❤
Bizden sonra sen diyelimBenim bat 29 ekimşafak sayiyoruz derken bende sayiyorum demek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?