Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada oğlum da ateşlendi, harika ben de eczaneye gitmişken bilin bakalım ne yaptım en sevdiğim testi aldım artımed erken gebelik. Asla yanıltmaz. Yarın sabah yaparım bakalım.
Allah şifa versin canim,benim oğlum da ne haldeokuldan gidip aldım kusmuş ne kadar ateşlenmiş,sabahdan hiçbişey yemedi,ne içtiyse çikardi hepsinivirüs yayılmış yine herkesde durum aynı

Allah şifa versin canim,benim oğlum da ne haldeokuldan gidip aldım kusmuş ne kadar ateşlenmiş,sabahdan hiçbişey yemedi,ne içtiyse çikardi hepsinivirüs yayılmış yine herkesde durum aynı
Ahh kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım evet mevsim geçişi bi de, herkes hasta valla.

Aynen cano valla kafam karışık ya napcam asılama napsam sence
Kuzum ben daha bu konularda çok yeniyim açıkçası aşılama nedir ne zaman olur napılıyor bilmiyorum Birçok şeyi burda sizden okuyup öğreniyorum ama senin için ney nasıl hayırlı olacaksa öyle olur inşallah kalbini ferah tut yada biraz kendine müsade et ama insan engelleyemiyor ki bu süreçte sürekli kendini dinleyip üzeceksen bir an önce yapılması gerekeni yap tabii

bakıcam kuzum duruma göre bi bu ay ne olacağım belli olsun da doktora geç kalmamak adına asılama onerdi bize
Asılama şırınga şe Rahime sperm veriliyor

Bu işlem öncesi anne hazırlanıyor yumurtaları felan :) 1 aylık bi süreç de bakalımn düşünüyorum

Merhaba bu ateş işi nedir bana da anlatırmısınız kısaca.
Bende merak ettim yaa benim de adete 1 hafta kaldı başlasak olur mu
Merhaba kızlar,her sabah yataktan kalkmamiş vücut ısısı ölçülür ve kayd edilir,her gün aynı saatde ölçüm yapmak gerekiyor,gece düzenli uyumak ve hasta olmamak şart,yoksa yalnış çıka bilir
Sabah 7-8 gibi ölçe bilirsiniz,benim doktorum makattan ya vajinal ölçmemi söyledi
Ateş ölçmekle ovulyasyonu takip etmek oluyor,ama ben genelde adete 4-5gün kala başlarım ölçmeye hamilemiyim diye)))
Yumurta çatladiktan sonra vücut ısısi artmaya başlar 37 ,37.1e kadar çıkar genelde eger bat gününe kadar inmezse ve bat geçtiginde de yüksek kalırsa hamileliktir
Yok eğer bata kadar ısı düşerse adet olucaksın demektir

Ana yenı ogrenıyorum bende :)

İnşallah gerek kalmadan iyi olur kuzucum
Çok haklısın bebeğim biliyorum ama işte elimde değil belki biraz zaman geçince toparlarım ama şuan hissettiklerim bunlar illaki geçicek düzelicek biliyorum düzelmezse de çok yapabiliceğim bişey yok zaten herşeyi fazlasıyla yapıyorum aman ne biliyim sinirlerim harap işte sizide üzmek canınızı sıkmak istemiyorum aşkım teşekkür ederim kuzum ❤

Beybiii iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…