Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız noluyo noluyoooo ben daha yeni gördüm aşkım noldu
Aşkım bişey yok genel depresyon olan şeyler işte fsh yüksekliği de canımı çok sıktı adetim yine bitti bu arada 4. Gün de netten bakıyorum değerin 20 ve üzeri menapoz başlangıcı yazıyo herşey ayrı ayrı vuruyo anlıycağın

Bizi üzmek ne demek yaa biz derde de ortağız, sevince de dert paylaştıkça azalır, sevinç paylaştıkça çoğalır. Hepimiz de bunun için buradayız, seni seviyoruz
Benim de yumurtlamaya göre 21, adet döngüme göre gelirse 23 olur. Hiç farketmiyor zaten çünkü ben yarın son kez test yapıcam dananın kuyruğu kopacak artık

Yarın sabah senin güzel haberlerinle uyanıcaz inşallah kuzu

Aşko ben öglen de yazmıştım kafana takma stresden ola biliyormuş,ben 2yil önce hormonlari verdiyimde fsh yüksek çıkmıştı,doktora gitdim sakin ol yalnış çıkmış ola bilir, ultrasonda yumurtalara bakıldi,amh hormonuna bakıldi hepsi gayet normal çıktı
Sen zaten kaç gündür sinir stresden bihal olmuşsun

Bata 2 gün kaldı o zaman sabah baksak olur herhalde şimdi ölçtüm ama 36.5 sabah önemliyse sabah bakalım ama benim cihaz timpanik kulaktan ölçüm yapsakta oluyor dimi. Gerçi makattan ateş ölçüm en doğru sonucu verir ama cihaz yok

Yap aşko yap,timpanikse kulaktan al ozaman aleti bozmayalim
Sabah ölç sonra yaz değerlendirme yapalim

Aşkım teşekkür ederim
Olmuyosa da vardır Allahın bir bildiği kuzum çok üzüldüm ama toparlarım desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim sizi çok seviyorum iyi ki varsınız❤❤

Anlamamak en az 6 7 kişiyiz He masallah

Sağol kuzum bende sizi çok seviyorum ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…