- 31 Ekim 2021
- 514
- 495
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.321
Lavinya var di birde 21 ekim onunda
İrkik annesi nassin?İnşallah inşallah herkesin kendi kendine süpüren süpürgesi olsun
Aşkım bişey yok genel depresyonKız noluyo noluyoooo ben daha yeni gördüm aşkım noldu
Takvime göre 29ekim ama çatlamaya göre 25ekimBizden sonra sen diyelim
Bizi üzmek ne demek yaa biz derde de ortağız, sevince deİnşallah gerek kalmadan iyi olur kuzucum❤
Çok haklısın bebeğim biliyorum ama işte elimde değil belki biraz zaman geçince toparlarım ama şuan hissettiklerim bunlar illaki geçicek düzelicek biliyorum düzelmezse de çok yapabiliceğim bişey yok zaten herşeyi fazlasıyla yapıyorum aman ne biliyim sinirlerim harap işte sizide üzmek canınızı sıkmak istemiyorum aşkım teşekkür ederim kuzum ❤❤
Benim de yumurtlamaya göre 21, adet döngüme göre gelirse 23 olur. Hiç farketmiyor zaten çünkü ben yarın son kez test yapıcam dananın kuyruğu kopacak artık
İyiyim aşkım sen ?Beybiii iyimisin?
Hepimiz aynı gün veririz inşallah müjdeleri
Yarın sabah senin güzel haberlerinle uyanıcaz inşallah kuzuBizi üzmek ne demek yaa biz derde de ortağız, sevince dedert paylaştıkça azalır, sevinç paylaştıkça çoğalır. Hepimiz de bunun için buradayız, seni seviyoruz
Benim de yumurtlamaya göre 21, adet döngüme göre gelirse 23 olur. Hiç farketmiyor zaten çünkü ben yarın son kez test yapıcam dananın kuyruğu kopacak artık
Aşko ben öglen de yazmıştım kafana takma stresden ola biliyormuş,ben 2yil önce hormonlari verdiyimde fsh yüksek çıkmıştı,doktora gitdim sakin ol yalnış çıkmış ola bilir, ultrasonda yumurtalara bakıldi,amh hormonuna bakıldi hepsi gayet normal çıktıAşkım bişey yok genel depresyonolan şeyler işte fsh yüksekliği de canımı çok sıktı adetim yine bitti bu arada 4. Gün de netten bakıyorum değerin 20 ve üzeri menapoz başlangıcı yazıyo herşey ayrı ayrı vuruyo anlıycağın
Bata 2 gün kaldı o zaman sabah baksak olur herhaldeMerhaba kızlar,her sabah yataktan kalkmamiş vücut ısısı ölçülür ve kayd edilir,her gün aynı saatde ölçüm yapmak gerekiyor,gece düzenli uyumak ve hasta olmamak şart,yoksa yalnış çıka bilir
Sabah 7-8 gibi ölçe bilirsiniz,benim doktorum makattan ya vajinal ölçmemi söyledi
Ateş ölçmekle ovulyasyonu takip etmek oluyor,ama ben genelde adete 4-5gün kala başlarım ölçmeye hamilemiyim diye)))
Yumurta çatladiktan sonra vücut ısısi artmaya başlar 37 ,37.1e kadar çıkar genelde eger bat gününe kadar inmezse ve bat geçtiginde de yüksek kalırsa hamileliktir
Yok eğer bata kadar ısı düşerse adet olucaksın demektir
Oğlum hastaİyiyim aşkım sen ?
Yap aşko yap,timpanikse kulaktan al ozaman aleti bozmayalimBata 2 gün kaldı o zaman sabah baksak olur herhaldeşimdi ölçtüm ama 36.5 sabah önemliyse sabah bakalım ama benim cihaz timpanik kulaktan ölçüm yapsakta oluyor dimi. Gerçi makattan ateş ölçüm en doğru sonucu verir ama cihaz yok
Nasıl etıketlenıyordu kız oLavinya var di birde 21 ekim onunda
Az kalmış kuzuuuuTakvime göre 29ekim ama çatlamaya göre 25ekim
Aşkım teşekkür ederimYaaaaa senin ağzın ne söyliyiiiiii sakın sakın şuanda stress şarj etme kendine değer dediğin şeyler dalga gibi birşey bir iner bir çıkar ohooooo insanların hiç şansı yokken gebe kalıyorlar kuzummm çok iyi anlıyorum seni inanki ama olacak İnshaAllah gör bak kuzum benim gel hele öpem seni
Anlamamak en az 6 7 kişiyiz He masallahBizi üzmek ne demek yaa biz derde de ortağız, sevince dedert paylaştıkça azalır, sevinç paylaştıkça çoğalır. Hepimiz de bunun için buradayız, seni seviyoruz
Sağol kuzum bende sizi çok seviyorum ❤❤Bizi üzmek ne demek yaa biz derde de ortağız, sevince dedert paylaştıkça azalır, sevinç paylaştıkça çoğalır. Hepimiz de bunun için buradayız, seni seviyoruz
Tamam alet kalsın lazım oluyorYap aşko yap,timpanikse kulaktan al ozaman aleti bozmayalim
Sabah ölç sonra yaz değerlendirme yapalim
Nasıl güzel olurdu ya var yaHepimiz aynı gün veririz inşallah müjdeleri
Ayyyy çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?