Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkım belki sinirden stresten olsa daha önce daha da zor zamanlar geçirdim bu devede kulak yani sadece sinirlerim kaldırmıyo artık hemen dağılıyorum ama hiç böyle olmamıştım vardır herseyde bi hayır üzülüyorum ama geçer toparlarım bi kaç güne ❤

Kuzum benim İnan ki çözümü olmayan dertler değil Allah korusun çözümü olmayan birşey olsa düşünsene Allah korusun tıp çok ilerledi nelerin nelerin tedavisi yapılıyor aşkım Bak sadece küçük bir ilaçla tsh ne güzel düştü sıra fsh ta insanın morali çok bozuluyor biliyorum bebeğim seni çok iyi anlıyorum ama geçecek bak gör güzel günler göreceğiz Kız ne menapozuuuu erken geç her ay adet oluyorsun aşko 3-4 ayda bir olanlar var kötü düşünme bebeğim daha yaşın büyük değil kiiiii

Beybi her stres geçirdiginde tahlil vermedin ki nerden biliceksin?tatli canını sıkma yakarumm
Fsh kendi kendine kalkamaz ki tetikliyen var herhalde oda tsh bence
Düzene giricek ahanda şuraya yaziyom
Sen moralini düzelt bi güzel
_Umutlu_Pozitif_ doobarlanmaya ihtiyacı var

İnşallah aşkım ❤ gir bak bebeğim görüceksin zaten bu kadar erken olmam iyi bişey değil hiç böyle olmadım adet günlerim hiç kısalmadı olan da vardır bi hayır bişey diyemiyorum sadece çok üzüldüm ama geçicek ❤ 30 buçuk

Yak ula hadi bakalum iyiyim aşkım toparlarım bi kaç güne merak etme
_Umutlu_Pozitif_ aşko yufka açıyo hala sanırsam

Sagol canım,yok teyzesi hiç bişey yemedi suyu bile kusuyo,ateşi de boğazına göre çıkıyo bence
Sprey, ilaç,fitil hepsini katdim karişdirdim
Bakalim nolucak
Ayy aşkım inşallah düşer ya ❤❤ Rabbim şifa versin inşallah teyzesi sevsin onu kıyamam minicikler keşke hiç hasta olmasa çocuklar onlara yasak olsa çok üzülüyorum onlar hasta olunca aşkım geçmezse doktora gidin olmadı

Neler var daha öğreneceğim

Çok enteresan benim de normal koltuk altına koyulan ateş ölçer var yarın yataktan kalkmadan ölçeyim bakayım

Yak ula hadi bakalum iyiyim aşkım toparlarım bi kaç güne merak etme
_Umutlu_Pozitif_ aşko yufka açıyo hala sanırsam
Aşkolar 5 te geldim de başım çok ağrıyordu migren geliyor gibi oldu yattım uyudum uyandım halen tam geçmemiş belim ve kasıklarım ağrıyordu ya bu gün yoruldum daha çok ağrıyor belim
Napıyosunuz özledim sizleri canlar bu gün hiç okuyamadım var mı değişiklik test yapan yapmayan belirtisi olan neler oluyor bakalım Demgey3 Lale95 annabelica M mucizeOldu iyilikperisi92 M melek076 R raainbow R Random3 bitliKedi Veziir ve diğer canlar

Son düzenleme:
Canım ikinci fotoğrafta 7 sinde pik olmuş 9 unda çatlamış normali bu ama diğer fotoğrafta kafam karıştı benimde sen kaçıncı gündesin 7 sinde pik görmüşsün senin bat günü geliyor neredeyse yarın yada öbür gün test yapsana ben testciyim ahahahs

Geç olsun güç olmasın yavaş ama emin adımlarla
Kasım reglimde başlayacaz kuzum

Ediyorum kuzum etmezmiyimmmmm
Yeni sipariş ettim paneca bitti diye
Ekstra aşılamaya hazırlık olsun diye
Azoperm de ettim
Kendime de athena aldım nasıl iyi etmişmiyim :)
Oh iyi yapmıssın benim artık bitti mfk sadece adendo kaldı onu içiyorum o kadar.
Ah senden alalımm müjdeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…