- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.341
Aşkım belki sinirden stresten olsa daha önce daha da zor zamanlar geçirdim bu devede kulak yani sadece sinirlerim kaldırmıyo artık hemen dağılıyorum ama hiç böyle olmamıştım vardır herseyde bi hayır üzülüyorum ama geçer toparlarım bi kaç güne ❤Aşko ben öglen de yazmıştım kafana takma stresden ola biliyormuş,ben 2yil önce hormonlari verdiyimde fsh yüksek çıkmıştı,doktora gitdim sakin ol yalnış çıkmış ola bilir, ultrasonda yumurtalara bakıldi,amh hormonuna bakıldi hepsi gayet normal çıktı
Sen zaten kaç gündür sinir stresden bihal olmuşsun
Yaa kıyamam kuzum çok geçmiş olsun ❤❤ hiç mi bişey yemedi ya minnoşum benimOğlum hastao yüzden moralim bozuk
Sabahdan aç susuz öylece uzaniyo ateş,ishal,kusma karışmiş hepsi
Kuzum benim İnan ki çözümü olmayan dertler değil Allah korusun çözümü olmayan birşey olsa düşünseneAşkım bişey yok genel depresyonolan şeyler işte fsh yüksekliği de canımı çok sıktı adetim yine bitti bu arada 4. Gün de netten bakıyorum değerin 20 ve üzeri menapoz başlangıcı yazıyo herşey ayrı ayrı vuruyo anlıycağın
Sagol canım,yok teyzesi hiç bişey yemedi suyu bile kusuyo,ateşi de boğazına göre çıkıyo benceYaa kıyamam kuzum çok geçmiş olsun ❤❤ hiç mi bişey yemedi ya minnoşum benim
Oyyy kuzum çok geçmiş olsun yaOğlum hastao yüzden moralim bozuk
Sabahdan aç susuz öylece uzaniyo ateş,ishal,kusma karışmiş hepsi
Beybi her stres geçirdiginde tahlil vermedin ki nerden biliceksin?tatli canını sıkma yakarummAşkım belki sinirden stresten olsa daha önce daha da zor zamanlar geçirdim bu devede kulak yani sadece sinirlerim kaldırmıyo artık hemen dağılıyorum ama hiç böyle olmamıştım vardır herseyde bi hayır üzülüyorum ama geçer toparlarım bi kaç güne ❤
İnşallah aşkım ❤Kuzum benim İnan ki çözümü olmayan dertler değil Allah korusun çözümü olmayan birşey olsa düşünseneAllah korusun tıp çok ilerledi nelerin nelerin tedavisi yapılıyor aşkım Bak sadece küçük bir ilaçla tsh ne güzel düştü sıra fsh ta insanın morali çok bozuluyor biliyorum bebeğim seni çok iyi anlıyorum ama geçecek bak gör güzel günler göreceğiz Kız ne menapozuuuu erken geç her ay adet oluyorsun aşko 3-4 ayda bir olanlar var kötü düşünme bebeğim daha yaşın büyük değil kiiiii
Amin canim teşekkür ederim,evet çocuk daha zor oluyo, inşaallah çabuk iyileşirlerOyyy kuzum çok geçmiş olsun yaherkes hasta ama çocukların hasta olması daha kötü oluyor ya Rabbim acil şifalar versin inşallah kuzum
Yak ula hadi bakalumBeybi her stres geçirdiginde tahlil vermedin ki nerden biliceksin?tatli canını sıkma yakarumm
Fsh kendi kendine kalkamaz ki tetikliyen var herhalde oda tsh bence
Düzene giricek ahanda şuraya yaziyom
Sen moralini düzelt bi güzel
_Umutlu_Pozitif_ doobarlanmaya ihtiyacı var
Ayy aşkım inşallah düşer yaSagol canım,yok teyzesi hiç bişey yemedi suyu bile kusuyo,ateşi de boğazına göre çıkıyo bence
Sprey, ilaç,fitil hepsini katdim karişdirdim
Bakalim nolucak
Neler var daha öğreneceğimbakıcam kuzum duruma göre bi bu ay ne olacağım belli olsun da doktora geç kalmamak adına asılama onerdi bize
Asılama şırınga şe Rahime sperm veriliyor
Bu işlem öncesi anne hazırlanıyor yumurtaları felan :) 1 aylık bi süreç de bakalımn düşünüyorum
Çok enteresan benim de normal koltuk altına koyulan ateş ölçer var yarın yataktan kalkmadan ölçeyim bakayımMerhaba kızlar,her sabah yataktan kalkmamiş vücut ısısı ölçülür ve kayd edilir,her gün aynı saatde ölçüm yapmak gerekiyor,gece düzenli uyumak ve hasta olmamak şart,yoksa yalnış çıka bilir
Sabah 7-8 gibi ölçe bilirsiniz,benim doktorum makattan ya vajinal ölçmemi söyledi
Ateş ölçmekle ovulyasyonu takip etmek oluyor,ama ben genelde adete 4-5gün kala başlarım ölçmeye hamilemiyim diye)))
Yumurta çatladiktan sonra vücut ısısi artmaya başlar 37 ,37.1e kadar çıkar genelde eger bat gününe kadar inmezse ve bat geçtiginde de yüksek kalırsa hamileliktir
Yok eğer bata kadar ısı düşerse adet olucaksın demektir
Aşkolar 5 te geldim de başım çok ağrıyordu migren geliyor gibi oldu yattım uyudum uyandım halen tam geçmemiş belim ve kasıklarım ağrıyordu ya bu gün yoruldum daha çok ağrıyor belimYak ula hadi bakalumiyiyim aşkım toparlarım bi kaç güne merak etme
_Umutlu_Pozitif_ aşko yufka açıyo hala sanırsam
Canım ikinci fotoğrafta 7 sinde pik olmuş 9 unda çatlamış normali bu ama diğer fotoğrafta kafam karıştı benimdeKızlar bunlar benim ovülasyon testlerim biraz kafam karıştı tabi şu an beklemedeyim ama yumurta olgunluğu veya erken çatlaması gibi şeyler konuşuluyor ya acaba bende de mi öyle bir şey variyilikperisi92 Lale95 annabelica @My_Moonlight06 _Umutlu_Pozitif_ ve diğer etiketkeyemediğim bacılar
Geç olsun güç olmasın yavaş ama emin adımlarlaEvet canımcım. Daha önce taze transfer oldu şipşak 25 günde bitmişti herşeyama olmadı malesef. Şimdi embriyo olulınca genetiğe gidecek. Genetikten sağlıklı gelirse ben histereskopi olacağım. Ve sonra transfer olacak falan.. en az 3 ay sürünmece.. sen ne zaman başlıyorsun kuzum?
Oh iyi yapmıssınEdiyorum kuzum etmezmiyimmmmm
Yeni sipariş ettim paneca bitti diye
Ekstra aşılamaya hazırlık olsun diye
Azoperm de ettim
Kendime de athena aldım nasıl iyi etmişmiyim :)
HoşbuldummmmCaniiiiiimmmmm hoşgeldin kız naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?