- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.361
Hoşgeldiniz canlar2020 den beri desek daha doğru olur kuzum
Teşekkürler çağırdığın için, herkese merhabalar
Aşko elini az daha sallasaydın fotoğraf çekerken testi hiç göremeyecekmişizGünaydın leydies and leydiestest yaptım sabah kalbim kadar temiz bembeyaz Yine de söz verdiğim için atıyorum. İşe acele ettiğim için orasını burasını açamadım. Hızlıca çektim çıktım. Net çıkmadı diye sızlamayın sonra valla bembeyaz bu Ben size dedim benim yumurta minnak geldi bu ay diye. Bi de kafamda deli sorular. Acaba benim yumurtalar hep mi erken çatlıyordu. Hep mi minnak kalıyordu. Ya hamile kaldığım yumurta da minnaktı da ondan mı bebem sağlıklı olmadı. Bi daha olursa ben bu yumurtaları nasıl çatlamadan tutarım @Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl @partalina_ @mucizeOldu ve diğerleri
Ayyyy kıyamam ben ona yavru ya çok geçmiş olsun canım şuan nasılOğlum hastao yüzden moralim bozuk
Sabahdan aç susuz öylece uzaniyo ateş,ishal,kusma karışmiş hepsi
Hoşbulduk canımmHoşgeldiniz canlarneler yapıyorsunuz çalışmalar nasıl gidiyor iyisiniz inşallah
Aşko sana bişey söyleyim mi sen adet bittikten sonra bide buhardan sonra akıntı geldi demiştin ya belkide o zaman yumurtladın erken yumurtladın ki erken adet oldun kuzum böyle döngülerde kısalma olabiliyor sen bunları düşünme hepimizin başına geliyor ben 9. Gün yumurtladım bi kere olası şeyler bunlar kuzumİnşallah aşkım ❤gir bak bebeğim görüceksin zaten bu kadar erken olmam iyi bişey değil hiç böyle olmadım adet günlerim hiç kısalmadı olan da vardır bi hayır bişey diyemiyorum sadece çok üzüldüm ama geçicek ❤ 30 buçuk
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim stresi at kenara acaba olacak mı diye düşünme yaptırırken sakin ol inşallah gönlünden geçen olsunHoşbulduk canımmkasım regliyle başlayacaz tüpe.. Son 10 gün fln kaldı heyecanlıyım şimdiden
Ahh keşke be tatlım, sesini duysun rabbimYarın sabah senin güzel haberlerinle uyanıcaz inşallah kuzu
Benim başım dönüyor, midem bulanıyor, halsizim. Bunlar olunca hamile olunuyordu dimi yaaAşkolar 5 te geldim de başım çok ağrıyordu migren geliyor gibi oldu yattım uyudum uyandım halen tam geçmemiş belim ve kasıklarım ağrıyordu ya bu gün yoruldum daha çok ağrıyor belim
Napıyosunuz özledim sizleri canlar bu gün hiç okuyamadım var mı değişiklik test yapan yapmayan belirtisi olan neler oluyor bakalım@Demgey3 Lale95 annabelica @mucizeOldu iyilikperisi92 @melek076 @raainbow R Random3 @bitliKedi @Veziir ve diğer canlar
Hiiiç belli olmaz sende gölde görmüştük dimi bizAhh keşke be tatlım, sesini duysun rabbim
Benim başım dönüyor, midem bulanıyor, halsizim. Bunlar olunca hamile olunuyordu dimi yaaama ben hastayım hepsi ondan yarın sabah son testimi yapıp köşeme çekilip akıllı uslu bat beklicem kuzum. Sen napıyosun? Daha iyi misin şimdi?
Amin kuzum teşekkürler, aynı ya bi türlü düzelmiyoAyyyy kıyamam ben ona yavru ya çok geçmiş olsun canım şuan nasıl
Yav dur yarın totomun üstüne oturucam eminim, boşuna hayal kurmayayım. Bomboş bir ay geçirdik. Hadi yaa ağrıları severiz iyidirHiiiç belli olmaz sende gölde görmüştük dimi bizyarın yapta at bize aşko göreceksin yarın sen daha iyiyim şükür ama ağrılarım var çok merak ediyorum adet mi olcam diye
Aynen aşko bekletmeye gelmez vücut direnci iyice düşmeden toparlar inşallah canım benimAmin kuzum teşekkürler, aynı ya bi türlü düzelmiyosabaha kadar devam ederse doktora gidicez mecbur serum falan takilsin vücudun suyu gitdi resmen
Cano ben ve 20/25 ekim bat olanlar heyecanlıyız bekleyemeyiz :) cok varmıs aynı tarih de olan ims hamıle haberlerı alırız sessiz burası sen yoksunAşkolar 5 te geldim de başım çok ağrıyordu migren geliyor gibi oldu yattım uyudum uyandım halen tam geçmemiş belim ve kasıklarım ağrıyordu ya bu gün yoruldum daha çok ağrıyor belim
Napıyosunuz özledim sizleri canlar bu gün hiç okuyamadım var mı değişiklik test yapan yapmayan belirtisi olan neler oluyor bakalım@Demgey3 Lale95 annabelica @mucizeOldu iyilikperisi92 @melek076 @raainbow R Random3 @bitliKedi @Veziir ve diğer canlar
Valla adet olmadım leke var oda adet öncesi gibi üçübirarada kahve rengindenOh iyi yapmıssınbenim artık bitti mfk sadece adendo kaldı onu içiyorum o kadar.
Ah senden alalımm müjdeyiii
Görürüz aşko görürüz diyorum sadeceYav dur yarın totomun üstüne oturucam eminim, boşuna hayal kurmayayım. Bomboş bir ay geçirdik. Hadi yaa ağrıları severiz iyidirkaç gün kalmıştı bata?
Foto cok net değil kızGünaydın leydies and leydiestest yaptım sabah kalbim kadar temiz bembeyaz Yine de söz verdiğim için atıyorum. İşe acele ettiğim için orasını burasını açamadım. Hızlıca çektim çıktım. Net çıkmadı diye sızlamayın sonra valla bembeyaz bu Ben size dedim benim yumurta minnak geldi bu ay diye. Bi de kafamda deli sorular. Acaba benim yumurtalar hep mi erken çatlıyordu. Hep mi minnak kalıyordu. Ya hamile kaldığım yumurta da minnaktı da ondan mı bebem sağlıklı olmadı. Bi daha olursa ben bu yumurtaları nasıl çatlamadan tutarım @Demgey3 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Lale95 iyilikperisi92 M Mavimiresl @partalina_ @mucizeOldu ve diğerleri
Aynen aşko merakla hepimizin haberlerini bekliyoruzCano ben ve 20/25 ekim bat olanlar heyecanlıyız bekleyemeyiz :) cok varmıs aynı tarih de olan ims hamıle haberlerı alırız sessiz burası sen yoksun
Foto çekerken halay çekesi gelmiş telefonunFoto cok net değil kız
Adendoyu da tutunması için öneriyor. Ah o regl öncesi lekelenmeler delirtiyor beni, aha geliyor gelmekte olan diyorumValla adet olmadım leke var oda adet öncesi gibi üçübirarada kahve rengindenvalla mfk devam adendo ne içindi bi onu almadım sanırm
Valla şuan beni düşündüren iğneleri bulabilmek ve yapabilmek.. Ben kendime yapamam eşim ben hayatta yapamam diyo.. E kim yapcak her gün acile de gidemem belki saat aralıklarıyla iğneler olcak.. Bi şekilde yapabilmem lazımHadi hayırlısı olsun inşallah canım benim stresi at kenara acaba olacak mı diye düşünme yaptırırken sakin ol inşallah gönlünden geçen olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?