Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko elini az daha sallasaydın fotoğraf çekerken testi hiç göremeyecekmişiz bulanık çıkmış ama yok diyorsan ve böyle bir sıkıntı olduğunu farkındaysan doktora git aşko yumurta geliştiriciler kullanırsın işte herşeyin bi dili varda biz dillerinden anlayamıyoruz

Aşko sana bişey söyleyim mi sen adet bittikten sonra bide buhardan sonra akıntı geldi demiştin ya belkide o zaman yumurtladın erken yumurtladın ki erken adet oldun kuzum böyle döngülerde kısalma olabiliyor sen bunları düşünme hepimizin başına geliyor ben 9. Gün yumurtladım bi kere olası şeyler bunlar kuzum

Yarın sabah senin güzel haberlerinle uyanıcaz inşallah kuzu
Ahh keşke be tatlım, sesini duysun rabbim
Benim başım dönüyor, midem bulanıyor, halsizim. Bunlar olunca hamile olunuyordu dimi yaa ama ben hastayım hepsi ondan yarın sabah son testimi yapıp köşeme çekilip akıllı uslu bat beklicem kuzum. Sen napıyosun? Daha iyi misin şimdi?

Hiiiç belli olmaz sende gölde görmüştük dimi biz yarın yapta at bize aşko göreceksin yarın sen daha iyiyim şükür ama ağrılarım var çok merak ediyorum adet mi olcam diye

Hiiiç belli olmaz sende gölde görmüştük dimi biz yarın yapta at bize aşko göreceksin yarın sen daha iyiyim şükür ama ağrılarım var çok merak ediyorum adet mi olcam diye
Yav dur yarın totomun üstüne oturucam eminim, boşuna hayal kurmayayım. Bomboş bir ay geçirdik. Hadi yaa ağrıları severiz iyidir kaç gün kalmıştı bata?

Cano ben ve 20/25 ekim bat olanlar heyecanlıyız bekleyemeyiz :) cok varmıs aynı tarih de olan ims hamıle haberlerı alırız sessiz burası sen yoksun

Oh iyi yapmıssın benim artık bitti mfk sadece adendo kaldı onu içiyorum o kadar.
Ah senden alalımm müjdeyiii
Valla adet olmadım leke var oda adet öncesi gibi üçübirarada kahve renginden valla mfk devam adendo ne içindi bi onu almadım sanırm

Yav dur yarın totomun üstüne oturucam eminim, boşuna hayal kurmayayım. Bomboş bir ay geçirdik. Hadi yaa ağrıları severiz iyidir kaç gün kalmıştı bata?
Görürüz aşko görürüz diyorum sadece
Bu günü çıkarsak 9 gün kalıyor aşko ama içimde hep erken adet olma hisse var ahahaha ağrılarımdan heralde göğüs hassasiyetim dünden daha fazla olmaya başladı sağ kasık ağrısı bel ağrısı, lekeler duruldu şaka maka ekşın gerekiyormuş dün gece ekşın oldu sabah akıntı vardı başka yok leke hiç gelmedi bu gün kargom bu günde gelmedi ama şükür yakınlaştı yarına elimde olur artık

Foto cok net değil kız

Cano ben ve 20/25 ekim bat olanlar heyecanlıyız bekleyemeyiz :) cok varmıs aynı tarih de olan ims hamıle haberlerı alırız sessiz burası sen yoksun
Aynen aşko merakla hepimizin haberlerini bekliyoruz ah kuzum çok yoruldum bu gün yoksa sizi ihmal edermiyim ben girdiğimde bir msj okuyup çıktım yazacak vakit olmadı hiç daha yemi kendime geldim sayılır ancak bakıyorum

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim stresi at kenara acaba olacak mı diye düşünme yaptırırken sakin ol inşallah gönlünden geçen olsun
Valla şuan beni düşündüren iğneleri bulabilmek ve yapabilmek.. Ben kendime yapamam eşim ben hayatta yapamam diyo.. E kim yapcak her gün acile de gidemem belki saat aralıklarıyla iğneler olcak.. Bi şekilde yapabilmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…