Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canim teşekkürler,evet çocuklar hasta olmasin hiç, kafam karişti cevap yazdim mi yazmadım mi bilmiyorum hiç

Yumurtlamadan 5 gün mü geçti yani? Kendini kötüye şartlamasana yahu, belki şu anda birtakım hazırlıklar olıyordur içerde. Göğüs hassasiyetine takılma aşkısı onun için çooook erken ama yerleşmede falan kasık ağrıları olabiliyor. Testler hazır olsun da gerisi teferruat

Kuzum ona aslında alışırsın bir kere yapbilirsem göbeğine pat diye sokcan zaten normal şırıngadan daha küçük oluyorlar diye biliyorum cesaret edemezsen yakınlarında yapacağını samimi olduğun arkadaş komşu varsa onlarada yaptırabilirsin

Aşko sorun o işte göğüs hassasiyeti olunca insan adet mi diye düşünüyor ahahaha yok şartlamıyorum testlerim gelsin boşlukta hissediyorum kendimi eczaneye gidip para harcamak istemiyorum hazır yoldaşlar gelsinler artık

Cephanelikler boş kalmasın yok be kuzum regl için bile olsa daha çok erken. Rahat ol dur gerilmek için zaman var daha

Ohhh dinlen. Mis gibi kuzum
İns herkes gğzel haberler alacak
Benden yine o meşhur akımtı geldi hanı sumuksu olan

Cephanelikler boş kalmasın yok be kuzum regl için bile olsa daha çok erken. Rahat ol dur gerilmek için zaman var daha
boş kalmamalı aşko huzursuzum böyle bende öyle diyerek kendimi avutuyorum bakalım bekeleyelim Allah’ın izniyle neler olur bilemeyiz

Ben adet bitti ilk ekşın tamam

Ohhh dinlen. Mis gibi kuzum
İns herkes gğzel haberler alacak
Benden yine o meşhur akımtı geldi hanı sumuksu olan
Ahahaha o akıntı sana güzel haberler getirecek sanki aşko benim en don akıntım sabah oldu başka olmadı lekeler kesildi bitti gelem giden yok yarın 9 gün kalmış olcak ne oluyor anlayamadım bakalım kısmet senin kaç gün kalıyor aşko test zamanın yaklaşıyor bak ahahahah

Ya ben anlamıyorum o akıntı iyi bişi değil bence enfeksıyon bendeki su ıcmeye de calısıyorum. Kız mideniz bulanmasın ama bildiğin katı sarı sumuk gibi
Acaba mfk dan mı
Olabılır
Catlama sonrası 9 cunku giriyorum cano
Bat 21 ekim işte sen bizden somra yumurtadın :) bılıyom seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…