- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.381
Amin inşaallah kuzum teşekkürlerAynen aşko bekletmeye gelmez vücut direnci iyice düşmeden toparlar inşallah canım benim
Amin canim teşekkürler,evet çocuklar hasta olmasin hiç, kafam karişti cevap yazdim mi yazmadım mi bilmiyorum hiçAyy aşkım inşallah düşer ya❤❤ Rabbim şifa versin inşallah teyzesi sevsin onu kıyamam minicikler keşke hiç hasta olmasa çocuklar onlara yasak olsa çok üzülüyorum onlar hasta olunca aşkım geçmezse doktora gidin olmadı
Yumurtlamadan 5 gün mü geçti yani? Kendini kötüye şartlamasana yahu, belki şu anda birtakım hazırlıklar olıyordur içerde. Göğüs hassasiyetine takılma aşkısı onun için çooook erken ama yerleşmede falan kasık ağrıları olabiliyor. Testler hazır olsun da gerisi teferruatGörürüz aşko görürüz diyorum sadece
Bu günü çıkarsak 9 gün kalıyor aşkoama içimde hep erken adet olma hisse var ahahaha ağrılarımdan heralde göğüs hassasiyetim dünden daha fazla olmaya başladı sağ kasık ağrısı bel ağrısı, lekeler duruldu şaka maka ekşın gerekiyormuş dün gece ekşın oldu sabah akıntı vardı başka yok leke hiç gelmedi bu gün kargom bu günde gelmedi ama şükür yakınlaştı yarına elimde olur artık
Kuzum ona aslında alışırsın bir kere yapbilirsem göbeğine pat diye sokcan zaten normal şırıngadan daha küçük oluyorlar diye biliyorum cesaret edemezsen yakınlarında yapacağını samimi olduğun arkadaş komşu varsa onlarada yaptırabilirsinValla şuan beni düşündüren iğneleri bulabilmek ve yapabilmek.. Ben kendime yapamam eşim ben hayatta yapamam diyo.. E kim yapcak her gün acile de gidemem belki saat aralıklarıyla iğneler olcak.. Bi şekilde yapabilmem lazım
Aşko sorun o işte göğüs hassasiyeti olunca insan adet mi diye düşünüyor ahahahaYumurtlamadan 5 gün mü geçti yani? Kendini kötüye şartlamasana yahu, belki şu anda birtakım hazırlıklar olıyordur içerde. Göğüs hassasiyetine takılma aşkısı onun için çooook erken ama yerleşmede falan kasık ağrıları olabiliyor. Testler hazır olsun da gerisi teferruat
Cephanelikler boş kalmasınAşko sorun o işte göğüs hassasiyeti olunca insan adet mi diye düşünüyor ahahahayok şartlamıyorum testlerim gelsin boşlukta hissediyorum kendimi eczaneye gidip para harcamak istemiyorum hazır yoldaşlar gelsinler artık
ım bakacağımkz ben 28 deyim belki hamıleyim bilmiyoruz
Bekleemdeyim ben
Vardır Trendyol da var
Hemen bak
İçinde gebelik testi bile hediye ediyorlar
Ve ovulasyon sa hediye ediyorlar gynoseed yaz hurda da site de cok konusu konuşuldu
@ad000 @sultansultan90
ım bakacağımkz ben 28 deyim belki hamıleyim bilmiyoruz
Bekleemdeyim ben
Vardır Trendyol da var
Hemen bak
İçinde gebelik testi bile hediye ediyorlar
Ve ovulasyon sa hediye ediyorlar gynoseed yaz hurda da site de cok konusu konuşuldu
@ad000 @sultansultan90
Ohhh dinlen. Mis gibi kuzumAynen aşko merakla hepimizin haberlerini bekliyoruzah kuzum çok yoruldum bu gün yoksa sizi ihmal edermiyim ben girdiğimde bir msj okuyup çıktım yazacak vakit olmadı hiç daha yemi kendime geldim sayılır ancak bakıyorum
Aynen yA niye öyle cekmıs He işe yetişmeye çalışıyordum demiş :)!Foto çekerken halay çekesi gelmiş telefonunbulanıklıktan kontrol çizgisini zor gördüm ahahaha @Annabelle1
Selamlar berlin bebesiSelam melekcim naber bahadır denk gelmedik seninle
Ay aşko iyi oldun muYok kiz ne unutmasj
Üşüte üşüte geziyom işte sen napiyosun
Of ua sorma beklıyorum şşte a evet duymuştum adendoyu şns nasip olursa bende alırım ondna hemenAdendoyu da tutunması için öneriyor. Ah o regl öncesi lekelenmeler delirtiyor beni, aha geliyor gelmekte olan diyorum
Cephanelikler boş kalmasınyok be kuzum regl için bile olsa daha çok erken. Rahat ol dur gerilmek için zaman var daha
İyice üşüttüm hak ediyorum daBide utanmadan söylüyor iyice üşütmeyemi çalışıyorsun az geldi herhalde
Ben adet bitti ilk ekşın tamamAşkolar 5 te geldim de başım çok ağrıyordu migren geliyor gibi oldu yattım uyudum uyandım halen tam geçmemiş belim ve kasıklarım ağrıyordu ya bu gün yoruldum daha çok ağrıyor belim
Napıyosunuz özledim sizleri canlar bu gün hiç okuyamadım var mı değişiklik test yapan yapmayan belirtisi olan neler oluyor bakalım@Demgey3 Lale95 @Annabelle1 @mucizeOldu iyilikperisi92 M melek076 @raainbow R Random3 @bitliKedi @Veziir ve diğer canlar
Ne verdi sanaCanım şimdi doktordan geldim bn perişanım ya bulantıdan rapor verdi yat dinlen dedi ilaç verdi ama kullanmayacağım hemen iş çığrından çıkarsa kullan dedi
Ahahaha o akıntı sana güzel haberler getirecek sankiOhhh dinlen. Mis gibi kuzum
İns herkes gğzel haberler alacak
Benden yine o meşhur akımtı geldihanı sumuksu olan
Ooo maşallah Aşko hadi bakalım bu ay senin içinde güzel bir ay olsun inşallahBen adet bitti ilk ekşın tamam
Ya ben anlamıyorum o akıntı iyi bişi değil bence enfeksıyon bendeki su ıcmeye de calısıyorum. Kız mideniz bulanmasın ama bildiğin katı sarı sumuk gibiAhahaha o akıntı sana güzel haberler getirecek sankiaşko benim en don akıntım sabah oldu başka olmadı lekeler kesildi bitti gelem giden yok yarın 9 gün kalmış olcak ne oluyor anlayamadım bakalım kısmet senin kaç gün kalıyor aşko test zamanın yaklaşıyor bak ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?