- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.401
Ooo maşallah Aşko hadi bakalım bu ay senin içinde güzel bir ay olsun inşallah
Yaa morallerim çöktü karnıma ağrı girdi regl geliyor sanırımCanım ikinci fotoğrafta 7 sinde pik olmuş 9 unda çatlamış normali bu ama diğer fotoğrafta kafam karıştı benimdesen kaçıncı gündesin 7 sinde pik görmüşsün senin bat günü geliyor neredeyse yarın yada öbür gün test yapsana ben testciyim ahahahs
Bilmem aşko ama enfeksiyon olsa yeşil sarı kokulu veya yanma kaşıntı vs olur var mı bunlar kuzum ayyy sen erken test yapsana yaaaaa tam vaktiYa ben anlamıyorum o akıntı iyi bişi değil bence enfeksıyon bendeki su ıcmeye de calısıyorum. Kız mideniz bulanmasın ama bildiğin katı sarı sumuk gibi
Acaba mfk dan mı
Olabılır
Catlama sonrası 9 cunku giriyorum cano
Bat 21 ekim işte sen bizden somra yumurtadın :) bılıyom seni :)
Dur canım gelene kadar umut var her ağrı birbirine benziyorYaa morallerim çöktü karnıma ağrı girdi regl geliyor sanırım
Yanma bugun yoktu kaşınma da yok o yeşil akıntı olmadı sen bilşyosun hatırla ovu da ben ust üstte yaptımBilmem aşko ama enfeksiyon olsa yeşil sarı kokulu veya yanma kaşıntı vs olur var mı bunlar kuzum ayyy sen erken test yapsana yaaaaa tam vakti
Ne kandırması aşko ya niye kandıralım istiyoruz yapıyoruz bekliyoruz bir ay olacak elbet inşallahYa her ay kendimizi kandırıp duruyoruz yeter diyorum daümitsizlik yok ama olacak inşallah
Yahu erken test yap işte niye cumartesiYanma bugun yoktu kaşınma da yok o yeşil akıntı olmadı sen bilşyosun hatırla ovu da ben ust üstte yaptımheyt be geldık sımdı bata
Cumarteis yaparkm ama adet olurum o zamana kadar cano demedi deme
Çok internette yazılanları okuma aşkım sen doktora sor o ne derse onu yap internete sorarsan hep en kötüyü söylerİnşallah aşkım ❤gir bak bebeğim görüceksin zaten bu kadar erken olmam iyi bişey değil hiç böyle olmadım adet günlerim hiç kısalmadı olan da vardır bi hayır bişey diyemiyorum sadece çok üzüldüm ama geçicek ❤ 30 buçuk
Oh iyi yapmışsın bebeğim anca uyumak iyi gelir o baş ağrısınaAşkolar 5 te geldim de başım çok ağrıyordu migren geliyor gibi oldu yattım uyudum uyandım halen tam geçmemiş belim ve kasıklarım ağrıyordu ya bu gün yoruldum daha çok ağrıyor belim
Napıyosunuz özledim sizleri canlar bu gün hiç okuyamadım var mı değişiklik test yapan yapmayan belirtisi olan neler oluyor bakalımDemgey3 @Lale95 annabelica M mucizeOldu iyilikperisi92 M melek076 @raainbow @Random3 bitliKedi @Veziir ve diğer canlar
Yok cnm vomex a mı öyle bir şey bulantı için temin ekşime için onu da gebelerde vermezler diye düşünüyorum ama bilmiyorımNe verdi sana
Renni?
İnşallah başlamaya gerek kalmadan bu ay bir şok bir sürpriz bi ceee yapar minik sizeGeç olsun güç olmasın yavaş ama emin adımlarla
Kasım reglimde başlayacaz kuzum
Ay sen ayaklanmışsın aşko iyi olmana sevindim ama çokta yüklenme kendine şuan bağışıklığın düşük dikkat et kuzum neyse bu ay bitir misafirleri diğer aya kalmasın kimse diğer ay önemliOh iyi yapmışsın bebeğim anca uyumak iyi gelir o baş ağrısınaKuzum dinlen sürekli çok yorma kendini aman diyim bebişimiz varsa (inşallah ) yorma vücudunu ne yapalım bebeğim bende temizlik yaptım bugün tüm gün çok yoruldum uzanıyorum dinleniyorum yarın akşam misafirim var cumartesi öğlen misafirim var benim misafirler başladı yine iyileşince kuzu bende okuyamadım çok ama bizim kız yine depresyona girmiş kötü kötü konuşuyor bi elimize almak lazım artık zamanı geldi ha ne dersin Mucizemmm16
Kuzum sağlık ocağı sağlık kabini öyle bir şey ne var yakınlarda bi sor.. eczanelere sor onlar bilir.. bazen de mahallelerde iğneci teyzeler oluyorValla şuan beni düşündüren iğneleri bulabilmek ve yapabilmek.. Ben kendime yapamam eşim ben hayatta yapamam diyo.. E kim yapcak her gün acile de gidemem belki saat aralıklarıyla iğneler olcak.. Bi şekilde yapabilmem lazım
Ayaklandım çok şükür aşko antibiyotiğim de bitti çok şükür 3 tablettiAy sen ayaklanmışsın aşko iyi olmana sevindim ama çokta yüklenme kendine şuan bağışıklığın düşük dikkat et kuzum neyse bu ay bitir misafirleri diğer aya kalmasın kimse diğer ay önemli
Evet aşko onu gördüm bir kaç msjını bir iki değer oynama yapmış dünya başına yıkıldı sanki hemen bi bırakcam demeler kökten bırakcam hiç iyi değil sonuçlar demelere falan başlamış alalım ele aşko kızdırıyor bizi bi silkelemek lazım sanırsamdimi aşkocum dimiii Mucizemmm16
Aynen canım heyecanını anlıyorumAyaklandım çok şükür aşko antibiyotiğim de bitti çok şükür 3 tablettiama inanılmaz mide bulantısı yaptı sanırsın hamileyim hep öğürdüm aşko valla dikkat etmek istiyorum kendime ama gelmek isteyen isteyene anacım bi durun yeni iyileştim diyemedim daha bir sürü sırada olan var ben ne edem nerelere gidem ay evet yaaa hemen diğer ay olsun istiyorummmm
Aynen kuzum ya valla sinirlendim hemen bırakıyor küçük çocuk gibi küsüyor hemen oyundan çıkıyorbenim annemin tiroitleri hiç çalışmıyor ömür boyu ilaç kullanmak zorunda ve o şekilde benim kardeşim oldu hatta doktorlar inanamadı imkansız birşey nasıl olmuş demişlerdi o yüzden Rabbim ol derse bunların hepsi hikaye bebeğim Mucizemmm16
Geçmiş olsun canım inşallah bitmiştir ben bunları yazarkenAşkolar 5 te geldim de başım çok ağrıyordu migren geliyor gibi oldu yattım uyudum uyandım halen tam geçmemiş belim ve kasıklarım ağrıyordu ya bu gün yoruldum daha çok ağrıyor belim
Napıyosunuz özledim sizleri canlar bu gün hiç okuyamadım var mı değişiklik test yapan yapmayan belirtisi olan neler oluyor bakalımDemgey3 @Lale95 annabelica M mucizeOldu iyilikperisi92 M melek076 @raainbow @Random3 bitliKedi @Veziir ve diğer canlar
Şükür kuzumGeçmiş olsun canım inşallah bitmiştir ben bunları yazarkenahhhhh ben bu akşam girls night yaptım bebişim çok da güzel oldu Emre Aydına gittik harikaydı
Amin amin kuzum inşallah aynen bunlar düzelebilecek şeyler çok şükür kiAynen canım heyecanını anlıyorum
Evet tiroidi şuan benden normalilaçla hemen düzeliyor işte hormonların bazıları bu yüzden oynamıştır bence düzelecek şeyler bir ilaçla herşey yoluna girer bir ayda insanın morali bozuluyor evet ama toparlanmak lazım Allah büyük sıkıntılar vermesin doktora gitti mi o bu gün sonuçları kendi gördü ama gitmedi dimi o kısmı göremedim yazdım ama git diye cevap vermemiş sanırsam bulamadım aşko
Aynen aynen tırnak kırılmasının sebebi bile kötü hastalık internette tövbe yaAmin amin kuzum inşallah aynen bunlar düzelebilecek şeyler çok şükür kiYok kuzum gidemedi haftaya giderim diyordu en son Bence doktorun yorum yapması daha doğru olur internette çok boş bilgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?