Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa morallerim çöktü karnıma ağrı girdi regl geliyor sanırım

Bilmem aşko ama enfeksiyon olsa yeşil sarı kokulu veya yanma kaşıntı vs olur var mı bunlar kuzum ayyy sen erken test yapsana yaaaaa tam vakti

Bilmem aşko ama enfeksiyon olsa yeşil sarı kokulu veya yanma kaşıntı vs olur var mı bunlar kuzum ayyy sen erken test yapsana yaaaaa tam vakti
Yanma bugun yoktu kaşınma da yok o yeşil akıntı olmadı sen bilşyosun hatırla ovu da ben ust üstte yaptım heyt be geldık sımdı bata
Cumarteis yaparkm ama adet olurum o zamana kadar cano demedi deme

Çok internette yazılanları okuma aşkım sen doktora sor o ne derse onu yap internete sorarsan hep en kötüyü söyler inşallah ilaçlarla düzelir bebeğim Kızzz sanki bana 40 yaşında hem 40 olsan ne olacak her yaşta güzeliz biz

Oh iyi yapmışsın bebeğim anca uyumak iyi gelir o baş ağrısına Kuzum dinlen sürekli çok yorma kendini aman diyim bebişimiz varsa (inşallah) yorma vücudunu ne yapalım bebeğim bende temizlik yaptım bugün tüm gün çok yoruldum uzanıyorum dinleniyorum yarın akşam misafirim var cumartesi öğlen misafirim var benim misafirler başladı yine iyileşince kuzu bende okuyamadım çok ama bizim kız yine depresyona girmiş kötü kötü konuşuyor bi elimize almak lazım artık zamanı geldi ha ne dersin Mucizemmm16

Ay sen ayaklanmışsın aşko iyi olmana sevindim ama çokta yüklenme kendine şuan bağışıklığın düşük dikkat et kuzum neyse bu ay bitir misafirleri diğer aya kalmasın kimse diğer ay önemli
Evet aşko onu gördüm bir kaç msjını bir iki değer oynama yapmış dünya başına yıkıldı sanki hemen bi bırakcam demeler kökten bırakcam hiç iyi değil sonuçlar demelere falan başlamış alalım ele aşko kızdırıyor bizi bi silkelemek lazım sanırsam dimi aşkocum dimiii Mucizemmm16

Kuzum sağlık ocağı sağlık kabini öyle bir şey ne var yakınlarda bi sor.. eczanelere sor onlar bilir.. bazen de mahallelerde iğneci teyzeler oluyor benim eşim yapıyordu ben bakamıyorum bile asla yapamam.. ama sonra arka sokakta aile sağlığı merkezi varmış oraya gittim her gün iyi oldu..

Ayaklandım çok şükür aşko antibiyotiğim de bitti çok şükür 3 tabletti ama inanılmaz mide bulantısı yaptı sanırsın hamileyim hep öğürdüm aşko valla dikkat etmek istiyorum kendime ama gelmek isteyen isteyene anacım bi durun yeni iyileştim diyemedim daha bir sürü sırada olan var ben ne edem nerelere gidem ay evet yaaa hemen diğer ay olsun istiyorummmm
Aynen kuzum ya valla sinirlendim hemen bırakıyor küçük çocuk gibi küsüyor hemen oyundan çıkıyor benim annemin tiroitleri hiç çalışmıyor ömür boyu ilaç kullanmak zorunda ve o şekilde benim kardeşim oldu hatta doktorlar inanamadı imkansız birşey nasıl olmuş demişlerdi o yüzden Rabbim ol derse bunların hepsi hikaye bebeğim Mucizemmm16

Aynen canım heyecanını anlıyorum
Evet tiroidi şuan benden normal ilaçla hemen düzeliyor işte hormonların bazıları bu yüzden oynamıştır bence düzelecek şeyler bir ilaçla herşey yoluna girer bir ayda insanın morali bozuluyor evet ama toparlanmak lazım Allah büyük sıkıntılar vermesin doktora gitti mi o bu gün sonuçları kendi gördü ama gitmedi dimi o kısmı göremedim yazdım ama git diye cevap vermemiş sanırsam bulamadım aşko

Geçmiş olsun canım inşallah bitmiştir ben bunları yazarken ahhhhh ben bu akşam girls night yaptım bebişim çok da güzel oldu Emre Aydına gittik harikaydı

Geçmiş olsun canım inşallah bitmiştir ben bunları yazarken ahhhhh ben bu akşam girls night yaptım bebişim çok da güzel oldu Emre Aydına gittik harikaydı
Şükür kuzum ooo eğlencenin dibine vurdunuz yani iyi yaptın valla bazen arkadaşlarla misss gibi ortam iyi geliyor

Amin amin kuzum inşallah aynen bunlar düzelebilecek şeyler çok şükür ki Yok kuzum gidemedi haftaya giderim diyordu en son Bence doktorun yorum yapması daha doğru olur internette çok boş bilgi var

Amin amin kuzum inşallah aynen bunlar düzelebilecek şeyler çok şükür ki Yok kuzum gidemedi haftaya giderim diyordu en son Bence doktorun yorum yapması daha doğru olur internette çok boş bilgi var
Aynen aynen tırnak kırılmasının sebebi bile kötü hastalık internette tövbe ya zaten değerler ortada ilaç vericek düzene girecek takipte kalıcak bu kadar yani şuan herkes bu değerleri düzeltme peşinde onun bir fsh tı galiba dimi bence hemen düzelecek ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…