- 18 Temmuz 2022
- 6.321
- 10.613
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.421
Canım bugün çok yoğundum pek yazamadım genelde okuyabildim sadece. Yarın bomba gibi karşınızda olacağım
Kasım fanfinlerine başlamadan iyi oldu evetŞükür kuzumooo eğlencenin dibine vurdunuz yani iyi yaptın valla bazen arkadaşlarla misss gibi ortam iyi geliyor
Yazmamışsın bebeğim benimde şarjım bitti kaç saattir telefona napsam şarj almadı kendi kendine insafa geldi de açıldı yeni açabildimAmin canim teşekkürler,evet çocuklar hasta olmasin hiç, kafam karişti cevap yazdim mi yazmadım mi bilmiyorum hiç
Telefonun miladın doldurmuş galiba aşkoYazmamışsın bebeğim benimde şarjım bitti kaç saattir telefona napsam şarj almadı kendi kendine insafa geldi de açıldı yeni açabildimnapıyosun?
İnşallah canım bekliyoruz bakalım kısmetse olur değilse Allah bilirKasım fanfinlerine başlamadan iyi oldu evethadi senin de inşallah yerleşme başlıyordur da ondan olmuştur ağrın
Kız aşko saat 2oldu sen niye uyumadinİnşallah canım bekliyoruz bakalım kısmetse olur değilse Allah bilir
Evet aşkım Hakk'ın rahmetine 5 dakikası var telefonunTelefonun miladın doldurmuş galiba aşko
Hiç napicam ya çocuğun başındayim ne ateşi düşüyor ne ishal dayanıyor
Yarim saatde bir tuvaletde
Sabaha kadar inşaallah düzelir
Hastaneye düşmek istemiyorum
Bizim cazibemize dayanamadı telefonun aşko_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 kızlar ya telefonum şarj almıyodu kaç saattir uğraşıyorum napsam olmadı kendi kendibe düzeldi sonra az daha gelmese çarpıcaktım yere doğru napıyosunuz iyi misiniz?
annabelica aşkım ben sabah testini gördüm ama yazamadım kusura bakma yazdımsa da hatırlamıyorum aşkosu bulanık çıkmış zaten yeniden yap
Uykum kaçtı saat 11 de yattım yatağa halen gelmedi uyku aşkoKız aşko saat 2oldu sen niye uyumadin
Yok canim hiç bişey,saat 9gibi zar zor muz yedi onu da çıkardı zatenEvet aşkım Hakk'ın rahmetine 5 dakikası var telefonunyaa kıyamam ya ayy aşkım bişeyler yemiyo dimi hala
Bizim cazibemize dayanamadı telefonun aşko
Evet aşkım ya sadece fsh oda çok çok yüksek çıkmamış bence hemen düşer bana öyle geliyor yaniAynen aynen tırnak kırılmasının sebebi bile kötü hastalık internette tövbe yazaten değerler ortada ilaç vericek düzene girecek takipte kalıcak bu kadar yani şuan herkes bu değerleri düzeltme peşinde onun bir fsh tı galiba dimi bence hemen düzelecek ben inanıyorum
Yorğunluktan uyuyamadin herhaldeUykum kaçtı saat 11 de yattım yatağa halen gelmedi uyku aşko
Aşkım bol bol su içse iyi olur Allah korusun halsiz düşer suda içmezseYok canim hiç bişey,saat 9gibi zar zor muz yedi onu da çıkardı zaten
Şekerli su, çay veriyorum vücudunda sıvı kalmadi garibimin
Aman aman aşko şarj almasa da bir telefonun var yere çalarsan hiç olmaz ve buralar sensiz kalırrrr_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 kızlar ya telefonum şarj almıyodu kaç saattir uğraşıyorum napsam olmadı kendi kendibe düzeldi sonra az daha gelmese çarpıcaktım yere doğru napıyosunuz iyi misiniz?
annabelica aşkım ben sabah testini gördüm ama yazamadım kusura bakma yazdımsa da hatırlamıyorum aşkosu bulanık çıkmış zaten yeniden yap
Galiba aşko öyle şuan üstümde bi yorgunluk hissetmiyorum şükür dinlenmek iyi geldi ama uyku gelmiyor işteYorğunluktan uyuyamadin herhalde
Ben çok yorgun olduğumda vucudumun ağrısından uyuyamiuorum
Aglaya ağlaya içiyo suyuda kusucam diye korkuyoAşkım bol bol su içse iyi olur Allah korusun halsiz düşer suda içmezse
Yaa mide bağırsak enfeksiyonu mu oldu acaba aşkımAglaya ağlaya içiyo suyuda kusucam diye korkuyo
Ateşi olmasa yapacagimi bilirdim de ateş olunca bazı şeyleri yapamiyorum
1:30 gibi su içti boğazına sprey sıktım
İslak bezle kompres yapiyorum
Şimdi uykuya daldi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?