Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel annelerim böön pek giremedim dişim ağrıyor başıma vuruyor öyle bi döngü içerisindeyim sizi seviyore test yapanlar etiketleyin gari de sevinelim yaaa iyi geceler Behlül kaçar

Amin canim teşekkürler,evet çocuklar hasta olmasin hiç, kafam karişti cevap yazdim mi yazmadım mi bilmiyorum hiç
Yazmamışsın bebeğim benimde şarjım bitti kaç saattir telefona napsam şarj almadı kendi kendine insafa geldi de açıldı yeni açabildim napıyosun?

Yazmamışsın bebeğim benimde şarjım bitti kaç saattir telefona napsam şarj almadı kendi kendine insafa geldi de açıldı yeni açabildim napıyosun?
Telefonun miladın doldurmuş galiba aşko
Hiç napicam ya çocuğun başındayim ne ateşi düşüyor ne ishal dayanıyor
Yarim saatde bir tuvaletde
Sabaha kadar inşaallah düzelir
Hastaneye düşmek istemiyorum

_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 kızlar ya telefonum şarj almıyodu kaç saattir uğraşıyorum napsam olmadı kendi kendibe düzeldi sonra az daha gelmese çarpıcaktım yere doğru napıyosunuz iyi misiniz?
annabelica aşkım ben sabah testini gördüm ama yazamadım kusura bakma yazdımsa da hatırlamıyorum aşkosu bulanık çıkmış zaten yeniden yap

Telefonun miladın doldurmuş galiba aşko
Hiç napicam ya çocuğun başındayim ne ateşi düşüyor ne ishal dayanıyor
Yarim saatde bir tuvaletde
Sabaha kadar inşaallah düzelir
Hastaneye düşmek istemiyorum
Evet aşkım Hakk'ın rahmetine 5 dakikası var telefonun yaa kıyamam ya ayy aşkım bişeyler yemiyo dimi hala

Bizim cazibemize dayanamadı telefonun aşko

Evet aşkım ya sadece fsh oda çok çok yüksek çıkmamış bence hemen düşer bana öyle geliyor yani

Aman aman aşko şarj almasa da bir telefonun var yere çalarsan hiç olmaz ve buralar sensiz kalırrrr bizi sensiz bırakmaaaağğğ biz iyiyiz bebeğim de sen nasılsın bakalım kafan rahatladı mı biraz daha

Aşkım bol bol su içse iyi olur Allah korusun halsiz düşer suda içmezse
Aglaya ağlaya içiyo suyuda kusucam diye korkuyo
Ateşi olmasa yapacagimi bilirdim de ateş olunca bazı şeyleri yapamiyorum
1:30 gibi su içti boğazına sprey sıktım
İslak bezle kompres yapiyorum
Şimdi uykuya daldi galiba

Yaa mide bağırsak enfeksiyonu mu oldu acaba aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…