- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.441
Ayyy gözün gibi bak aşko şurda kaç saattir sesleniyorum sesleniyorum yoksun sensiz halimiz yamanya aşkım son zamanlarda açıkken de şarj almıyo o yüzden çok giremiyorum bu aralar sinir oldum taktım alıyordu sonra almak için gittim kapanmış daha da açılmadı
Senin uykusuzluk nedenin belliGaliba aşko öyle şuan üstümde bi yorgunluk hissetmiyorum şükür dinlenmek iyi geldi ama uyku gelmiyor işte
9yaşina girdi ömrü hayatinda böyle olmadi hiçYaa mide bağırsak enfeksiyonu mu oldu acaba aşkım
İyiyim gibi aşkım başım ağrıyo sadece çok zırladım bugünAman aman aşko şarj almasa da bir telefonun var yere çalarsan hiç olmaz ve buralar sensiz kalırrrrbizi sensiz bırakmaaaağğğ biz iyiyiz bebeğim de sen nasılsın bakalım kafan rahatladı mı biraz daha
Peki şöyle bi soru gelsinİyiyim gibi aşkım başım ağrıyo sadece çok zırladım bugünhala da zırlayabilirim dokunsalar
Aşkım salgın var ya9yaşina girdi ömrü hayatinda böyle olmadi hiç
Belki enfeksiyon kapmiştir okulda zaten çocuklar pek çok hasta oldu bu ara
Ayyyy yok aşko dün son dozdu oda yordu artık beni yeter yahuSenin uykusuzluk nedenin bellivücudun ekşın istiyo günlük dozunu almadigi için uyutmuyoo
Becerdigim kadar koruyorum canimAşkım salgın var yabütün çocuklar büyükler hasta bari kendini koru da evin direği sensin ❤
O zaman düşünmekten uyuyamiyorsun canimAyyyy yok aşko dün son dozdu oda yordu artık beni yeter yahubeklemeye geçtik ya benim uykular kaçtı ya testlerim gelmedi halen ölüyoğruuuğğğmmmmm
Sesli güldümPeki şöyle bi soru gelsin
Zirlamadan dolayi fsh düştü mü?enişte bey kendine çeki düzen verdi mi?neden kendini yıpratiyi kuzummm nedennn
İnşallah aşkımBecerdigim kadar koruyorum canim
İnşaallah çabuk atlatır
Bide nazara geldi yaher şeyimiz göze giriyor zaten bi yüzme dersine gitdik çocuğu nazarladılar
Ay şöyle üzdü çabuk öyrendi boyu çok uzadi falan gerizekalilar
La havleeeeeİyiyim gibi aşkım başım ağrıyo sadece çok zırladım bugünhala da zırlayabilirim dokunsalar
Yaaa yerüm❤❤Ayyy gözün gibi bak aşko şurda kaç saattir sesleniyorum sesleniyorum yoksun sensiz halimiz yaman
Sinirini atmanin en güzel yolu namaz kıla bilirsen kıl ve içini dök Allaha,kalbine rahatlik versin,huzur versin , içten yanarak iste ki, tüm huzursuzluklar gitsin sendenSesli güldümhiç biride olmadı aşko ama sinirimi nasıl aticam yoksa enişten beye patlıycam çocuk var onu da yapamıyorum napsın bu nursel söyle aşko
Ahahhaa aynı durum ama benim kargocu abiye gözümden ateş fırlayacak aşko merakla seni bekledim elindeki kutuda benim kalbim var diyesim var ahahahahaO zaman düşünmekten uyuyamiyorsun canim
O.hissi iyi bilirimeskiden hangi sabah ateş ölçerdimse gece uyuyamazdim aceba düştü mü çıktımi diye diye heyecandan ateşim firlardi
Ehh kuzum herkes bizim gibi değil ki,fesatlıkdan içleri taş kesmişİnşallah aşkım❤
Ayy gözü olanın gözü çıksın inşallah ya çok sinir oluyorum pat diye konuşanlara bi maşallah de bişey de
Ayy bianlik canlandirdimAhahhaa aynı durum ama benim kargocu abiye gözümden ateş fırlayacak aşko merakla seni bekledim elindeki kutuda benim kalbim var diyesim var ahahahaha
Yaaa yerüm❤❤
Sen nasıl oldun aşkım belinin ağrısı başının ağrısı geçti mi?
Onlar yerinde şimdilik aşko ama ya işe yaramazlarsa o zaman ağlamak serbest mıLa havleeeeeinanki sopalıksın neye zırladın aşko ameliyattan mı çıktın rahmini tüplerini mi aldırdın tövbe tövbe ya kız bir değer için insan bunu kendine yapar mı dur dur şimdi sıra bende ben zırlayayım biraz senin tiroitlerin benden düzgün çalışıyor ay benim çok yüksek galiba ben bırakıyorum boşa kürek çekiyorum hüüüüüğ
Oldu mu?
Kargomu ver sisteme geç istifanı öyle ver vereceksen derimAyy bianlik canlandirdimkargocu istifa etmese bari,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?