- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.461
Kendime gelebilirsem yapıcam aşkım ❤ haklısın doğru diyosun ya işte zihnimi susturabilirsem herşey rayına oturucak ama susmuyo inatlaSinirini atmanin en güzel yolu namaz kıla bilirsen kıl ve içini dök Allaha,kalbine rahatlik versin,huzur versin , içten yanarak iste ki, tüm huzursuzluklar gitsin senden
Bağırıp çagirmakla kavgayla aksine daha da artar
Tabii şeytan tetikde her an ara katmak peşinde,sende ekmeğine yağ sürme
Dua et ki,uzaklaşsin sizden ,ailenden
Aşko ben tedavisini gördüğüm halde tekrar oynama olduğu için sınıra yakın şuan sınırı geçerse dahiliye araştıracak neden yükseldiğini bulacak dedi. Mfk iyot eksikliğinden oluyor çoğunuzda diyor eğer doktorunuz iyot kullanmanızda bir sorun görmüyorsa kullanın diyor iyot içiyorum işte bende bakalım sen ilacına devam et onu doktor bıraktırana kadar düzenli iç aşkoOnlar yerinde şimdilik aşko ama ya işe yaramazlarsa o zaman ağlamak serbest mıaşkım tiroidlerim düzgün diye üzülme onlar hep böyle manyak bi düzgün bi bozuklar bi daha yaptırınca ilaç içmesem yine yüksek çıkar
Yaa bebeğim doktor ne demişti onun için
Ay bende sana katıla bilirmiyim birlikte zırlayalimLa havleeeeeinanki sopalıksın neye zırladın aşko ameliyattan mı çıktın rahmini tüplerini mi aldırdın tövbe tövbe ya kız bir değer için insan bunu kendine yapar mı dur dur şimdi sıra bende ben zırlayayım biraz senin tiroitlerin benden düzgün çalışıyor ay benim çok yüksek galiba ben bırakıyorum boşa kürek çekiyorum hüüüüüğ
Oldu mu?
İşte zihnin susmasi için dua şart beybiKendime gelebilirsem yapıcam aşkım ❤ haklısın doğru diyosun ya işte zihnimi susturabilirsem herşey rayına oturucak ama susmuyo inatla
Yapın sizinde olsun de aşkoEhh kuzum herkes bizim gibi değil ki,fesatlıkdan içleri taş kesmiş
Küçük çocuğa bile imreniyorlar
Ayyyy üyeliklerimizi iptal edelim aşko bu defteri burda kapatalım boşuna uğraşıyoruz amaaan biz kim anne olmak kim biz insan bile sayılmayız bu değerlerleAy bende sana katıla bilirmiyim birlikte zırlayalimbenim tsh niye 2nin altında yaa 2.5 olmasi gerekirdi bişeyler ters gidiyorre
Kız hepsinin 2-3çocugu var ya , iş çocuk işi degil karınlari kurtlu bacimmYapın sizinde olsun de aşkoçok sinir oluyorum ya valla
Tövbe YaRabbi Allah korusunAyyyy üyeliklerimizi iptal edelim aşko bu defteri burda kapatalım boşuna uğraşıyoruz amaaan biz kim anne olmak kim biz insan bile sayılmayız bu değerlerle
Aşko kız derken bile üstüme bi negatiflik çöktü aman aman tövbe Umutlarımız önce Allahtan sonra her yeni doğan günde
Şakası bile ürpeticiAyyyy üyeliklerimizi iptal edelim aşko bu defteri burda kapatalım boşuna uğraşıyoruz amaaan biz kim anne olmak kim biz insan bile sayılmayız bu değerlerle
Aşko kız derken bile üstüme bi negatiflik çöktü aman aman tövbe Umutlarımız önce Allahtan sonra her yeni doğan günde
Sadece bir taklit ama o bile nasıl yürek burkuyor bunları söylemek düşünmek hiç birimize yakışmazTövbe YaRabbi Allah korusun
Kız gece gece bu ne ya hemen düzelt yazıni
Evet biliyorum kuzum taklit olduğunuSadece bir taklit ama o bile nasıl yürek burkuyor bunları söylemek düşünmek hiç birimize yakışmaz
Aşko ben tedavisini gördüğüm halde tekrar oynama olduğu için sınıra yakın şuan sınırı geçerse dahiliye araştıracak neden yükseldiğini bulacak dedi. Mfk iyot eksikliğinden oluyor çoğunuzda diyor eğer doktorunuz iyot kullanmanızda bir sorun görmüyorsa kullanın diyor iyot içiyorum işte bende bakalım sen ilacına devam et onu doktor bıraktırana kadar düzenli iç aşkoniye işe yaramasınlar aşko o nasıl düşünce Allah kötüsünden korusun bak o organları aldırmak zorunda kalan kadınlar var elinde olanın kıymetini bil kuzum küçük ufak tefek şeylere kafanı takıp üzülmeye değmez
Ay bende sana katıla bilirmiyim birlikte zırlayalimbenim tsh niye 2nin altında yaa 2.5 olmasi gerekirdi bişeyler ters gidiyorre
Şurda ağzımın tadıyla zırlamama izin vermediniz yahu pes ediyorum tamamİşte zihnin susmasi için dua şart beybi
Gir bigüzel abdestini al git secdeye, içinde olan seni yakıp kavuran ne varsa Allahla konuş içten değil baya dert anlatir gibi konuş vallahi çok iyi gelecek
Oğlum deminden beri ateşli halde konuşuyor anne benim için uykusuz kaldin, uyumadin benim için yani başımda oturdun anneler hepsi böyle miSadece bir taklit ama o bile nasıl yürek burkuyor bunları söylemek düşünmek hiç birimize yakışmaz
Afferimmm kız sana da bu yakışir zatenŞurda ağzımın tadıyla zırlamama izin vermediniz yahu pes ediyorum tamam
Hemen düzenle aşko geri al onlarııığğğ töbe töbe töbe AllahımAyyyy üyeliklerimizi iptal edelim aşko bu defteri burda kapatalım boşuna uğraşıyoruz amaaan biz kim anne olmak kim biz insan bile sayılmayız bu değerlerle
Aşko kız derken bile üstüme bi negatiflik çöktü aman aman tövbe Umutlarımız önce Allahtan sonra her yeni doğan gündeMucizemmm16
Yaa yavrum benim❤❤ neler düşünüyo hastayken bileOğlum deminden beri ateşli halde konuşuyor anne benim için uykusuz kaldin, uyumadin benim için yani başımda oturdun anneler hepsi böyle mi
Heeeh şöyleeeeŞurda ağzımın tadıyla zırlamama izin vermediniz yahu pes ediyorum tamam
Haklısın aşkımHeeeh şöyleeeeburası ağlama duvarı değil burası bizim umut dünyamız kimsenin zırlamasına izin yok bu böyle biline
Ah kuzum benim yaaa onun o tertemiz kalbinden öperimOğlum deminden beri ateşli halde konuşuyor anne benim için uykusuz kaldin, uyumadin benim için yani başımda oturdun anneler hepsi böyle mi
Ahahaha şapşik şey seniHaklısın aşkım❤❤ ben bizim duvara ağlardım izin vermediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?