Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendime gelebilirsem yapıcam aşkım ❤ haklısın doğru diyosun ya işte zihnimi susturabilirsem herşey rayına oturucak ama susmuyo inatla

Aşko ben tedavisini gördüğüm halde tekrar oynama olduğu için sınıra yakın şuan sınırı geçerse dahiliye araştıracak neden yükseldiğini bulacak dedi. Mfk iyot eksikliğinden oluyor çoğunuzda diyor eğer doktorunuz iyot kullanmanızda bir sorun görmüyorsa kullanın diyor iyot içiyorum işte bende bakalım sen ilacına devam et onu doktor bıraktırana kadar düzenli iç aşko niye işe yaramasınlar aşko o nasıl düşünce Allah kötüsünden korusun bak o organları aldırmak zorunda kalan kadınlar var elinde olanın kıymetini bil kuzum küçük ufak tefek şeylere kafanı takıp üzülmeye değmez

Ay bende sana katıla bilirmiyim birlikte zırlayalim benim tsh niye 2nin altında yaa 2.5 olmasi gerekirdi bişeyler ters gidiyorre

Kendime gelebilirsem yapıcam aşkım ❤ haklısın doğru diyosun ya işte zihnimi susturabilirsem herşey rayına oturucak ama susmuyo inatla
İşte zihnin susmasi için dua şart beybi
Gir bigüzel abdestini al git secdeye, içinde olan seni yakıp kavuran ne varsa Allahla konuş içten değil baya dert anlatir gibi konuş vallahi çok iyi gelecek

Ay bende sana katıla bilirmiyim birlikte zırlayalim benim tsh niye 2nin altında yaa 2.5 olmasi gerekirdi bişeyler ters gidiyorre
Ayyyy üyeliklerimizi iptal edelim aşko bu defteri burda kapatalım boşuna uğraşıyoruz amaaan biz kim anne olmak kim biz insan bile sayılmayız bu değerlerle

Aşko kız derken bile üstüme bi negatiflik çöktü aman aman tövbe Umutlarımız önce Allahtan sonra her yeni doğan günde Mucizemmm16

Tövbe YaRabbi Allah korusun
Kız gece gece bu ne ya hemen düzelt yazıni

Şakası bile ürpetici
Biz en güzel anneleriz ,en güzel, sağlıkli, hayırlı evlatlar bizim olucak

İşte zihnin susmasi için dua şart beybi
Gir bigüzel abdestini al git secdeye, içinde olan seni yakıp kavuran ne varsa Allahla konuş içten değil baya dert anlatir gibi konuş vallahi çok iyi gelecek
Şurda ağzımın tadıyla zırlamama izin vermediniz yahu pes ediyorum tamam

Sadece bir taklit ama o bile nasıl yürek burkuyor bunları söylemek düşünmek hiç birimize yakışmaz
Oğlum deminden beri ateşli halde konuşuyor anne benim için uykusuz kaldin, uyumadin benim için yani başımda oturdun anneler hepsi böyle mi

Hemen düzenle aşko geri al onlarııığğğ töbe töbe töbe Allahım _Umutlu_Pozitif_ aşkom şaka yapıyo sen onu ciddiye alma kurban olayım

Oğlum deminden beri ateşli halde konuşuyor anne benim için uykusuz kaldin, uyumadin benim için yani başımda oturdun anneler hepsi böyle mi
Yaa yavrum benim❤❤ neler düşünüyo hastayken bile kendime erkek çocuk yapıciğim aşko kızlar babacı benimki beni hiç düşünmez banane diyo zaten vicdansızın kızı

Ah kuzum benim yaaa onun o tertemiz kalbinden öperim iyileşsin hemencik ya Allahım şifa versin
Anne yüreği dedikleri bu işte aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…