- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.481
Ahahaha şapşik şey seniay keyfim yerine geldi bak
Ayyy aynen ya ne o öyle karaları bağlayıp kös kös oturmak amaaan hiç yakışmıyordu sana zatenevet şapşik olabilirim azacuk bende kendime geldim aşkm valla
Kuzu sabah çok acele çıktım evden. Teste bi bye bye yaparken elimi sallayınca bulanık çıktıAşko elini az daha sallasaydın fotoğraf çekerken testi hiç göremeyecekmişizbulanık çıkmış ama yok diyorsan ve böyle bir sıkıntı olduğunu farkındaysan doktora git aşko yumurta geliştiriciler kullanırsın işte herşeyin bi dili varda biz dillerinden anlayamıyoruz
Aa beni gördünFoto cok net değil kız
Kız şuna bakkkk zırlanacak başka birşey bulamadı neden arıyormuş meğerİyiyim gibi aşkım başım ağrıyo sadece çok zırladım bugünhala da zırlayabilirim dokunsalar
Ahahaha ay aşko yaKuzu sabah çok acele çıktım evden. Teste bi bye bye yaparken elimi sallayınca bulanık çıktıbanyoda hızlıca çektim ışığımız biraz yetersiz orada. Zaten sabahın körü her yer karanlıktı Böyle sabahın karanlığında da test sevmiyorum ya. Şöyle haftasonu olacak teste işeyip sigaramı çayımı alıp sonuç bekliycem falan öyle güzel oluyor
Dimi bende bu halimi sevmiyorum ama geldi mi gitmiyo bi süre neyse çok şükür daha iyiyim aşkım sayenizde iyi ki varsınız ❤❤❤Ayyy aynen ya ne o öyle karaları bağlayıp kös kös oturmak amaaan hiç yakışmıyordu sana zaten
Canımın içi olsun boşver siz bile çizgi göremezdiniz zaten_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 kızlar ya telefonum şarj almıyodu kaç saattir uğraşıyorum napsam olmadı kendi kendibe düzeldi sonra az daha gelmese çarpıcaktım yere doğru napıyosunuz iyi misiniz?
annabelica aşkım ben sabah testini gördüm ama yazamadım kusura bakma yazdımsa da hatırlamıyorum aşkosu bulanık çıkmış zaten yeniden yap
Sen yeter ki iyi ol aşko biz üstümüze düşeni yaptık bişey yapmadık önemli olan senin üstüne düşeni yapman yani kendini hemen koyverip zırlamamakDimi bende bu halimi sevmiyorum ama geldi mi gitmiyo bi süre neyse çok şükür daha iyiyim aşkım sayenizde iyi ki varsınız ❤❤❤
Çok şükür aşko valla keyfimin kaçıklığını hep bizim kız etkiliyormuş içimdeki boşluk hissi buymuş gibiTüm mesajlarını okudum_Umutlu_Pozitif_ her yazdığı kelimeye noktasına kadar katılıyorum aşkoooo Mucizemmm16 kız sende ne güzel şeyler yazmışsın maşallah hepsine ayrı ayrı bayıldım içimdekileri sen yazmışsın valla _Umutlu_Pozitif_ sonunda kendine gelmiş ama bizim kız şükürrrrr
Oyyy onun ince düşünceli minicik kalbinden öperimmmmOğlum deminden beri ateşli halde konuşuyor anne benim için uykusuz kaldin, uyumadin benim için yani başımda oturdun anneler hepsi böyle mi
Aşkım inceleyemedim ki uykudan geç uyandım cocuk okula gecikicek diye telaş vardı bende bide sonuçları görünce yerle yeksan olduydumCanımın içi olsun boşver siz bile çizgi göremezdiniz zatenYukarıda açıkladım kızlara da. İşe acele ederken net de çekemedim. Ev de çok loştu sabah sabah. Işıklı flaşlı falan aksiyonlara girmek isterdim ama yapamadım Buralar da sensiz olmuyor. Benim de bugün modum düşüktü biraz. Yarın toparlanıp gelelim olur mu özledim bak muhabbetimizi
Öyledir tabi yaaa burada biri üzülse kötü olsa etkileniyoruz hepimizÇok şükür aşko valla keyfimin kaçıklığını hep bizim kız etkiliyormuş içimdeki boşluk hissi buymuş gibiMucizemmm16
Yaa yerimmm hepiniz canımsınız vallahiÇok şükür aşko valla keyfimin kaçıklığını hep bizim kız etkiliyormuş içimdeki boşluk hissi buymuş gibiMucizemmm16
Hepimiz iyi olalım aşkım hepimizÖyledir tabi yaaa burada biri üzülse kötü olsa etkileniyoruz hepimizbirde grubumuzun yapıtaşı resmen Mucizemmm16 o kötü olursa hepimiz kötü oluruz sen hep iyi ol aşkımmm Hepimiz her zaman iyi olalım şu yalan dünya da mutlu olmak varken üzülmeye değmez
Kuzu yarın da sabah erken başlıyorum güne. Öğleden sonra keyifli keyifli yapayım tane. Güzel bi fotoğraf atayım sizeAhahaha ay aşko yasen yarın bi daha yap bence belirgin bir foto çek
Aşkım zırlamak benim yaşam biçimimSen yeter ki iyi ol aşko biz üstümüze düşeni yaptık bişey yapmadık önemli olan senin üstüne düşeni yapman yani kendini hemen koyverip zırlamamak
Litfen yaniiiKuzu yarın da sabah erken başlıyorum güne. Öğleden sonra keyifli keyifli yapayım tane. Güzel bi fotoğraf atayım size
Öyledir tabi yaaa burada biri üzülse kötü olsa etkileniyoruz hepimizbirde grubumuzun yapıtaşı resmen Mucizemmm16 o kötü olursa hepimiz kötü oluruz sen hep iyi ol aşkımmm Hepimiz her zaman iyi olalım şu yalan dünya da mutlu olmak varken üzülmeye değmez
Biz buralara kolay gelmedik ne yollardan geçtik ne badireler atlattık ne geçmek bilmeyen günleri hep beraber gülerek geçirdik el ele verdik anaaaa böyle sayınca bi bir yastığa baş koymadığımız kalmış ya bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?