Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu sabah çok acele çıktım evden. Teste bi bye bye yaparken elimi sallayınca bulanık çıktı banyoda hızlıca çektim ışığımız biraz yetersiz orada. Zaten sabahın körü her yer karanlıktı Böyle sabahın karanlığında da test sevmiyorum ya. Şöyle haftasonu olacak teste işeyip sigaramı çayımı alıp sonuç bekliycem falan öyle güzel oluyor

İyiyim gibi aşkım başım ağrıyo sadece çok zırladım bugün hala da zırlayabilirim dokunsalar
Kız şuna bakkkk zırlanacak başka birşey bulamadı neden arıyormuş meğer aşko sen deli misin yaaa kendine gel aşko bu üzülme ve streste hormon değerlerini etkiliyordur kaç gündür böylesin ya yetti artık ben gelip barıştırcam sonunda siziiiiii

Ahahaha ay aşko ya sen yarın bi daha yap bence belirgin bir foto çek

Canımın içi olsun boşver siz bile çizgi göremezdiniz zatenYukarıda açıkladım kızlara da. İşe acele ederken net de çekemedim. Ev de çok loştu sabah sabah. Işıklı flaşlı falan aksiyonlara girmek isterdim ama yapamadım Buralar da sensiz olmuyor. Benim de bugün modum düşüktü biraz. Yarın toparlanıp gelelim olur mu özledim bak muhabbetimizi

Dimi bende bu halimi sevmiyorum ama geldi mi gitmiyo bi süre neyse çok şükür daha iyiyim aşkım sayenizde iyi ki varsınız ❤❤❤
Sen yeter ki iyi ol aşko biz üstümüze düşeni yaptık bişey yapmadık önemli olan senin üstüne düşeni yapman yani kendini hemen koyverip zırlamamak

Oğlum deminden beri ateşli halde konuşuyor anne benim için uykusuz kaldin, uyumadin benim için yani başımda oturdun anneler hepsi böyle mi
Oyyy onun ince düşünceli minicik kalbinden öperimmmm Allahım keşke çocuklar hiç hasta olmasa hep iyi olsalar inşallah en kısa zamanda iyileşir annesi

Aşkım inceleyemedim ki uykudan geç uyandım cocuk okula gecikicek diye telaş vardı bende bide sonuçları görünce yerle yeksan olduydum bakamadım aşkım tekrar okudum hatta söylenmeyin yazmıştın o yüzden bulanık çıkmış yeniden yap dedim senin neyin var aşkım nolduuu

Çok şükür aşko valla keyfimin kaçıklığını hep bizim kız etkiliyormuş içimdeki boşluk hissi buymuş gibi Mucizemmm16
Öyledir tabi yaaa burada biri üzülse kötü olsa etkileniyoruz hepimiz birde grubumuzun yapıtaşı resmen Mucizemmm16 o kötü olursa hepimiz kötü oluruz sen hep iyi ol aşkımmm Hepimiz her zaman iyi olalım şu yalan dünya da mutlu olmak varken üzülmeye değmez

Hepimiz iyi olalım aşkım hepimiz ❤❤❤

Sen yeter ki iyi ol aşko biz üstümüze düşeni yaptık bişey yapmadık önemli olan senin üstüne düşeni yapman yani kendini hemen koyverip zırlamamak
Aşkım zırlamak benim yaşam biçimim başka türlü rahatlayamıyorum öyle diyim patlıycam diyorum ya patlasam da zırlarım
Tamam aşkım olanı olduğu gibi kabul edip yola devam ediyoring bu da çok zor oluyo ama pekiiğğğ

Yaa yerimmm hepiniz canımsınız vallahi Demgey3 Lale95 diğer aşkolarım❤❤
Biz buralara kolay gelmedik ne yollardan geçtik ne badireler atlattık ne geçmek bilmeyen günleri hep beraber gülerek geçirdik el ele verdik anaaaa böyle sayınca bi bir yastığa baş koymadığımız kalmış ya bizim ay neyse ne diyordum ciddiyetimi geri toplayarak söylüyorum ki biz bu topicte bir gün bebişlerimizi kucağına alan birer anneler olacağız ve dahası birer dost birer sırdaş birer arkadaş yeri gelir birer abla biz herşeyiz birbirimize, nazar değmesin bizlere iyiki varız her birimiz çok değerliyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…