Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar okuyordum mesajlarınızı ama gözler baya gidiyor artık uyumam lazım. Daha yazacaklarım var herşeyi görüyorum okuyorum Koskocaman öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrr

Allah seni bildiği gibi yapsın güzel güzel ciddi ciddi okuyordum sonradan yazdığına kahkaha attım valla öyle aşko bir yastığa baş koymadığımız kaldı biz burda kocaman bir bağ oluşturduk aramızda Ay inşallah kuzum ya ne güzel yazmışsın inşallah hep beraber çok güzel günler göreceğiz Evettt hepimiz iyi ki varızzzz Biz burda hepimiz birbirimizin herşeyi olduk bu yolda yoldaş olduk hepimiz

Aşko ben kendimi tutamıyorum en ciddi anda bile aklıma bişey geldiyse bozarım ciddiyeti ya benim gülesim var hep
Kesinlikle kuzum farkında mısınız birbirimizin ismini bile bilmiyorken nasıl böyle içten bağ kurduk

Bizde Kinderwunsch ta işlemlere başladık. Aylardır sadece kagıt kürek işleriyle uğraşıyoruz .Nihayet sona yaklaştık. Humangenetic ten son bir yazı aldıktan sonra işlemler başlayacağız. Benım gittigim klinik çok iyi hatta Türk doktor bile var. Size tavsıyem önce Kinderwunsch tan bı termın alıp görüşün zaten gereklı herseye yardımcı oluyorlar

İnsallah kuzum ne zamandır denıyosun sende
Benım 2 sene olacak biliyo musun nerdeyse
Eşim dedi ki ben olsam işi bitirim dedi asılama için bana güç veriyor
Bende tam 10 ekimde 1 yıl oldu ama ben hep tüp bebek denedim ilk kez normal denedik. Amh düşük benim o yüzden. Neyse buna da şükür adet olmakta iyi benim için en azından tedaviye başlarız

Apartmana yeni taşındığımız için samimi kimse de yok, biliyorum çok incecik acıtmıyor da yanlış yaparım ya da yapamam endişesi de var sanırım.
Bakalım bulcaz bi hal çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…