- 18 Temmuz 2022
- 6.288
- 10.541
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.501
Tamam aşko ama Güzel 1 değil bir sürü birden çok ayrı ışıklarda ayrı kadrajdan halay çekmeden lütfen net biçimdeKuzu yarın da sabah erken başlıyorum güne. Öğleden sonra keyifli keyifli yapayım tane. Güzel bi fotoğraf atayım size
Sende bizim canımızsınnnn bebeğim beniiiimmmm
Allah seni bildiği gibi yapsın güzel güzel ciddi ciddi okuyordum sonradan yazdığına kahkaha attımBiz buralara kolay gelmedik ne yollardan geçtik ne badireler atlattık ne geçmek bilmeyen günleri hep beraber gülerek geçirdik el ele verdik anaaaa böyle sayınca bi bir yastığa baş koymadığımız kalmış ya bizimay neyse ne diyordum ciddiyetimi geri toplayarak söylüyorum ki biz bu topicte bir gün bebişlerimizi kucağına alan birer anneler olacağız ve dahası birer dost birer sırdaş birer arkadaş yeri gelir birer abla biz herşeyiz birbirimize, nazar değmesin bizlere iyiki varız her birimiz çok değerliyizzz
Ay valla kızçelerim bende uyuyorum gözler gidiyorrrKızlar okuyordum mesajlarınızı ama gözler baya gidiyor artık uyumam lazım. Daha yazacaklarım var herşeyi görüyorum okuyorumKoskocaman öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrr
Aşko ben kendimi tutamıyorum en ciddi anda bile aklıma bişey geldiyse bozarım ciddiyeti ya benim gülesim var hepAllah seni bildiği gibi yapsın güzel güzel ciddi ciddi okuyordum sonradan yazdığına kahkaha attımvalla öyle aşko bir yastığa baş koymadığımız kaldı biz burda kocaman bir bağ oluşturduk aramızda Ay inşallah kuzum ya ne güzel yazmışsın inşallah hep beraber çok güzel günler göreceğiz Evettt hepimiz iyi ki varızzzz Biz burda hepimiz birbirimizin herşeyi olduk bu yolda yoldaş olduk hepimiz
İyi geceler kuzum bende uyuyorum artıkAy valla kızçelerim bende uyuyorum gözler gidiyorrriyi geceler bebekler öpüyorum hepinizi _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16
Sağol canım cok şükür iyiyimSelamlar berlin bebesiçok şükür iyiyim sen nasılsın
Guzummmm iyim çok şükür öyle yine bir karışıklığın içindeyimHoşbuldummmmiyiyim kuzucum sen nasılsınnn
Bizde Kinderwunsch ta işlemlere başladık. Aylardır sadece kagıt kürek işleriyle uğraşıyoruz .Nihayet sona yaklaştık. Humangenetic ten son bir yazı aldıktan sonra işlemler başlayacağız. Benım gittigim klinik çok iyi hatta Türk doktor bile varAnladim canim beni Kinderwunsch klinik icin sevk kagidi verdi dün onlar sana daha cok yardimci olucak dedi kapimda sana herzaman acik dedi yolladi tüp bebek merkezi almanyada ariyorum iste rahim filmidir vesayre halletmem lazim letrozol (Femara) gibi ilac ile bir tedaviye baslamam gerek napayim bilemedim aslinda esimle gönlümüzde istanbulda bir klinik ve doktor vardi burda eger "Bauchspieglung "ister se kesinlikle yaptirmam cok korkuyorum ..
Yani bizde sizin gibi 3 yildir oynuyoruz
Adet olurum cano kendımı bılıyorumYahu erken test yap işte niye cumartesi
Yapacak mısın bi daha kuzuAa beni gördünkuzum zamanım yoktu sabah erken çıktım evden karanlıktı heryer tadına varamadım test yapmanın da eve geldim kuruma çizgisi bile yok zalım test
Ben iptal oldumAdet olurum cano kendımı bılıyorum
Hadi yABen iptal oldumdiğer aya kısmet. Inşallah sizinkiler tutmuştur
Gelmesin senin pozitif ol inşallahHadi yA
Benım de gelir yakında :)
İnsallah kuzum ne zamandır denıyosun sendeGelmesin senin pozitif ol inşallah
Bende tam 10 ekimde 1 yıl oldu ama ben hep tüp bebek denedim ilk kez normal denedik. Amh düşük benim o yüzden. Neyse buna da şükür adet olmakta iyi benim için en azından tedaviye başlarızİnsallah kuzum ne zamandır denıyosun sende
Benım 2 sene olacak biliyo musun nerdeyse
Eşim dedi ki ben olsam işi bitirim dedi asılama için bana güç veriyor
Apartmana yeni taşındığımız için samimi kimse de yok, biliyorum çok incecik acıtmıyor da yanlış yaparım ya da yapamam endişesi de var sanırım.Kuzum ona aslında alışırsın bir kere yapbilirsem göbeğine pat diye sokcan zaten normal şırıngadan daha küçük oluyorlar diye biliyorum cesaret edemezsen yakınlarında yapacağını samimi olduğun arkadaş komşu varsa onlarada yaptırabilirsin
Kızz o çok kötü kokuyor farketmedin mi hiçKızlarrrrrben gitmişim mfk nın azoperm takviyesini kullanmışım yanlışlıkla ay bişi olmaz demi A ad000 Papatyamveben-Mavi Teach_Mavi ve diğer. Mfk kullananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?