- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.521
Ah canım keşkee keşkeİnşallah başlamaya gerek kalmadan bu ay bir şok bir sürpriz bi ceee yapar minik size
Nolduuu nasıl bi karışıklıkk kızGuzummmm iyim çok şükür öyle yine bir karışıklığın içindeyim
Kuzu benım amh de 1.24 dü 0.92 oldu agustos da tekrardan baktırdım 2.11 çıktı 30 yaş olduğum içim doktor asılama dedi geç kalmayalım dedi sence napim yaBende tam 10 ekimde 1 yıl oldu ama ben hep tüp bebek denedim ilk kez normal denedik. Amh düşük benim o yüzden. Neyse buna da şükür adet olmakta iyi benim için en azından tedaviye başlarız
Kızz o çok kötü kokuyor farketmedin mi hiçbir kereden bir şey olmaz nolcak canım
Bende aşılama vakit kaybı tüp bebek yaptır geriye embriyo kalırsa onu da dondur sonra istediğin zaman git bebiş yap. Hazır zatenKuzu benım amh de 1.24 dü 0.92 oldu agustos da tekrardan baktırdım 2.11 çıktı 30 yaş olduğum içim doktor asılama dedi geç kalmayalım dedi sence napim ya
Evet düzenli adet olmak da gğzel kac kere yaptırıdm tup
İyice dinlen bol bol uyu kuzucum.. nac mıydı o çok iyi geliyor balgama.. çabbukkk iyileşGutmornik beybilerbenim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim _Umutlu_Pozitif_ çizgi ne arar la benim testte
Hiç bişey almadım belki gebelik vardır diye. Bugün halim olursa eczaneye gider sorarım ilaç falan. Sağol tatlım benimİyice dinlen bol bol uyu kuzucum.. nac mıydı o çok iyi geliyor balgama.. çabbukkk iyileş
Ya ben dhaa tüp bebek psikolojısıne hazır değilim kuzum vallla asılama da bizde bişi olmadıgı için önerdi doktor amh gördün dimi nasıl inmiş cıkmıs doktorum bu değerlere takılma sende daha cok yumurta isterdim ama oda yaşından dolayı dediBende aşılama vakit kaybı tüp bebek yaptır geriye embriyo kalırsa onu da dondur sonra istediğin zaman git bebiş yap. Hazır zaten
Gel sarılalım arkadaşımKizlar bende dün gece yaptim erken gebelik testi negatif. Bugun catlamanin 12. Gunu bata 4 gün var sanmiyorum bisey olacagini. Bundan sonra bat bekliycem. Dün idrar yolu enfeksiyonu icin fitil ve toz ilac kullandim belki aksama kaset test yaparim ama sanmıyorum bu saatten sonra pozitife donmez
zaman yaklaştıkça deliye bağladım ben kızlarDur canım gelene kadar umut var her ağrı birbirine benziyor
İns hamilesin hamıleyiz canoGutmornik beybilerbenim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim _Umutlu_Pozitif_ çizgi ne arar la benim testte
Ben değilim tatlım ama sizin için duacıyımİns hamilesin hamıleyiz cano
aşılamanı yaptır canım, iğne kullan mutlaka...Kuzu benım amh de 1.24 dü 0.92 oldu agustos da tekrardan baktırdım 2.11 çıktı 30 yaş olduğum içim doktor asılama dedi geç kalmayalım dedi sence napim ya
Evet düzenli adet olmak da gğzel kac kere yaptırıdm tup
Tamam yaptırıcam kuzumaşılamanı yaptır canım, iğne kullan mutlaka...
geç kalma
hiç korkma , insan süreçte herşeye alışıyor.Ya ben dhaa tüp bebek psikolojısıne hazır değilim kuzum vallla asılama da bizde bişi olmadıgı için önerdi doktor amh gördün dimi nasıl inmiş cıkmıs doktorum bu değerlere takılma sende daha cok yumurta isterdim ama oda yaşından dolayı dedi
Olsjn dedi
dimi insan bir işin içinde olunca geriye dönüp bakıyor ve vay be dıyor..Tamam yaptırıcam kuzumBu kız neler yaptı ya ay senle gecen yazışmalarımızda baktım hsg simir felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?