Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R Random3 Lale95 yavrular nasıl siz nasılsınız
Ay benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bile boşver ya ne halleri varsa görsünler daha iyiyim bebeğim ❤❤
Kaba salaklar nolacak aynen salladım gittisenin de iyi olmana nasıl sevindim bütün gün aklımdaydın. Sen gece pozitif mesajlar atmışsın bana da iyi geldi senin toparlamış olman

İyiyim aşkım daha iyiyim olana kabuldeyim üzüldüm ama napalim nasip herseyde bi hayır vardır ❤ sen nasıl oldun bebeğim
Allah dermansız dert vermesin bebeğim, her şey hallolur ben bugün daha beterim yaa salya sümük balgam hepsi birbirine karıştı yatıyorum işte dinlenmeye çalışıyorum boynum falan tutuk. Sürünüyorum işte

İyi bebeğim bıraktığın gibi hasta ve hamile değil

İrkik annesi nassin?
Robot süpürge güzel silip süpürüyomu?
Bir evi kaç dakikada temizler mesela?
Aha sanada alıştırdı demi M melek076 irkek annesi ne irkek ne kız annesi olabiliyor kırmızılar geldi bugün ağrılarıyl birlikte
Ay benm kedim ve köpeğim var acaba o cağğnımm robotm yokken napıyormuşum tüyleri mutfaktaki kırıntıları saçları herşeyi topluyor ve çok güzel toz topluyor onu seviyorum günlük süpürmek için çok iyi ama tabi detaylı temizlik gibi düşünemiyorsn ama mesela ben günlük çalıştırıyorum haftasonu ev kirlenmemiş oluyor normal süpürgeyi açtığımda işim daha çok azalıyor silmeside gayet güzel bence ben robottan günlük maksimum veriyi alıyorm kocam diyo boşunamı paraa verdik söyle çalışsın
Zaman olarak biraz fazla tabi bide evdeki eşya yoğunluguna görede değişiyor kuzum süpürme zamanı ama bizim ev 120 m2 falan salonda eşyada biraz uğraştırıcı masa ayakları falan 50-60 dk arası değişiyor tüm evi süpürmesi

Bencede kaba salaklar iyiyim kuzum daha iyi olucak inşallah ❤❤ sende iyi ol ❤

Amin kuzum
Aşkım ilaç falan içmiyodun dimi içsen iyi olur kuzum en azından hafifler ya hastalık çok bu ara prensin nasıl oldu iyi mi ❤

Kuzum en iyisi bat beklemek böyle kendimizide üzülüyoruz

İyi bebeğim bıraktığın gibi hasta ve hamile değil
Nasılsın sorusuna da hamile değilim cevabı başka yerde bulunmaz Ben de test yapıcam güya çay sigara durduramıyorum kendimi seriye bağladım Hcg çıkmasın diye uğraşıyorum resmen

Kuzu gecmiş olsun valla öğlen yemeğine çıktım regl olmayı beklıyorum bende işte bakalım ne olacak

deli ya kasımı neden da geçiyosun aşko dur bakalım Allah Allah

Ben bir kova burcu olarak dışardan soğuk samimiyet kurunca fazla sıcak birisiyim biryerlerde beni görüp çok sonradan tanıştığım herkes bunu diyor sen dışardan çok resmî çok mesafeli duruyorsun tanışıp bu kadar eğlenceli birisi olduğunu göreceğime inanmazdım diyorlar işte sizlerle böyleyim herkese değil size özel şuan ahahaha evet kuzum iyikide yollarımız kesişmiştir tanışmışız

Amin kuzum
Aşkım ilaç falan içmiyodun dimi içsen iyi olur kuzum en azından hafifler ya hastalık çok bu ara prensin nasıl oldu iyi mi ❤
Bugün de negatifi görünce içmeye başladım kuzum. Bugün iyice dinlenebilirsem yarına toparlarım inşallah. Oğluş daha iyi, öksürüğü var sadece. Okula göndermedim başkasına da bulaşmasın diye. Az önce de gittim hem balıkyağı hem de multivitamin aldım onlara. Aman herkes iyi olsun, ben iyileşene kadar beklesinler azcık
Olsun ve kuzum, birlikte kafaları yicez yine yalnız değiliz sen niye daha aya başlamadan umudunu kestin bakiyim bu ne karamsarlık böyle, döverim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…