- 18 Temmuz 2022
- 6.283
- 10.530
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.581
Kaba salaklar nolacakAy benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bileboşver ya ne halleri varsa görsünler daha iyiyim bebeğim ❤❤
Allah dermansız dert vermesin bebeğim, her şey hallolurİyiyim aşkım daha iyiyim olana kabuldeyimüzüldüm ama napalim nasip herseyde bi hayır vardır ❤ sen nasıl oldun bebeğim
Yok aşko ben elendim bu sabah bu ay kimyasal geçirdiğim için yumurtlama olmamştı zaten bu ay baştan yok bendeİns senın ki bebiştirbence benım adet gelyooooo
Yok aşkım olmaz bence
Onumuzdekı aya bak gğzel hazırlanıyoruz ben daha adet olmadım ama umutlı değilim ben de aşılamaya başlıyorumYok aşko ben elendim bu sabah bu ay kimyasal geçirdiğim için yumurtlama olmamştı zaten bu ay baştan yok bende
Aha sanada alıştırdı demi M melek076İrkik annesi nassin?
Robot süpürge güzel silip süpürüyomu?
Bir evi kaç dakikada temizler mesela?
Bencede kaba salaklar
Amin kuzumAllah dermansız dert vermesin bebeğim, her şey hallolurben bugün daha beterim yaa salya sümük balgam hepsi birbirine karıştı yatıyorum işte dinlenmeye çalışıyorum boynum falan tutuk. Sürünüyorum işte
Aşko belki yumurtalara da iyi gelirulan gittik sperm ilacı içtik neler yaptırdı bu bebeler bize
Kuzum en iyisi bat beklemek böyle kendimizide üzülüyoruzKizlar bende dün gece yaptim erken gebelik testi negatif. Bugun catlamanin 12. Gunu bata 4 gün var sanmiyorum bisey olacagini. Bundan sonra bat bekliycem. Dün idrar yolu enfeksiyonu icin fitil ve toz ilac kullandim belki aksama kaset test yaparim ama sanmıyorum bu saatten sonra pozitife donmez
İyi bebeğim bıraktığın gibi hasta ve hamile değil
Ben hazırlanmıyorum küstüm trip atıyorum artık doğmamış çocugumaOnumuzdekı aya bak gğzel hazırlanıyoruz ben daha adet olmadım ama umutlı değilim ben de aşılamaya başlıyorum
Kuzu gecmiş olsun valla öğlen yemeğine çıktım regl olmayı beklıyorum bende işte bakalım ne olacakKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
Lale95 Veziir Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 M melek076 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb R Random3 annabelica cans16 partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
Kızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
Lale95 Veziir Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 M melek076 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb R Random3 annabelica cans16 partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
Ben bir kova burcu olarak dışardan soğuk samimiyet kurunca fazla sıcak birisiyim biryerlerde beni görüp çok sonradan tanıştığım herkes bunu diyor sen dışardan çok resmî çok mesafeli duruyorsun tanışıp bu kadar eğlenceli birisi olduğunu göreceğime inanmazdım diyorlar işte sizlerle böyleyim herkese değil size özel şuan ahahahaGünaydın aşkoahahha aşko hep gülmek iyi birşey ama ciddi ortamlarda gülme geliyorsa o işte çok zorlar insanı ya evet ya kesinlikle öyle farklı bir bağ oluştu aramızda arkadaş gibi kardeş gibi aile gibi
Kız ben batı bekliyorum ama öyle ise içerim bak geneAşko belki yumurtalara da iyi geliriyi düşün
Ya sacmalama cano burda çoğu kişnini batı yakın kuzumm ovulasyon başla adet biter bitmezBen hazırlanmıyorum küstüm trip atıyorum artık doğmamış çocuguma
Aa inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum aşılamayla
Bugün de negatifi görünce içmeye başladım kuzum. Bugün iyice dinlenebilirsem yarına toparlarım inşallah. Oğluş daha iyi, öksürüğü var sadece. Okula göndermedim başkasına da bulaşmasın diye. Az önce de gittim hem balıkyağı hem de multivitamin aldım onlara. Aman herkes iyi olsun, ben iyileşene kadar beklesinler azcıkAmin kuzum❤
Aşkım ilaç falan içmiyodun dimi içsen iyi olur kuzum en azından hafifler ya hastalık çok bu araprensin nasıl oldu iyi mi ❤
Olsun ve kuzum, birlikte kafaları yicez yine yalnız değilizKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?