- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.621
AhahahaBende sirkeyle yıkansam mıhadi onu da deneyelim ceket buhar keçiboynuzu özü herşeyi denedik bide onu deneyelim
Benimki de öğleden sonra gidiyor genelde. Nasıl saate bakardım akşam gelsin diye. Bugün de gitsin diye baktım nasıl uyuz oldum nasıl battı bana ayy. Şu an kendimle başbaşa çok huzurluyumNeyse kiiyi bari aşkım geç işe gitmesi iyi bişey en azından yardımcı oluyo aferin enişteye ama onların hepsine gıcık oluyorum kendimin kide dahil
İnşallah öyledir aşko inşallahAy çok biliyosun sensus bakıyım çağırma şunu gelmesin. Öbür türlüsünü yaşadığında göreceksin ki aralarında hiçbir fark yok O yüzden gol dememiz yakın olabilir dur bakalım bi sakin relax pliiiss
Hala mı gelmedi ya normal değil bu kadar takılması. Testler gelene kadar kopkoyu olacak senin çizgi biz de yorum yapamadan kalakalıcaz öyleAhahahaaşko onunda en alasını yaşadım yumurtlama sonrası başlamıştı bi ay ağrılarım beş gün erken adet olmuştum aklıma o geliyor nolur şu kargoyu hep beraber arayalım bıktıralım belki kargomu bana getirirler
Eveettt bakalım hangi turda tutucak bebeler deneme yanılma yöntemiyle bulucaz bu işiAhahahadeneme tahatası olduk resmen kendi kendimizi kobay olarak seçmiş gibi değil miyiz
Aşko yok ama afyondan geldi orda çok takıldıHala mı gelmedi ya normal değil bu kadar takılması. Testler gelene kadar kopkoyu olacak senin çizgi biz de yorum yapamadan kalakalıcaz öyle
Bende kaç gündür gelmesin diye bakıyorum aşkoBenimki de öğleden sonra gidiyor genelde. Nasıl saate bakardım akşam gelsin diye. Bugün de gitsin diye baktım nasıl uyuz oldum nasıl battı bana ayy. Şu an kendimle başbaşa çok huzurluyum
Aşko o kadar çok şey yapıyoruz ki hangisi etki etti bilemeyeceğizEveettt bakalım hangi turda tutucak bebeler deneme yanılma yöntemiyle bulucaz bu işi
Off yakınsa git al beAşko yok ama afyondan geldi orda çok takıldıdün gece yakın ilde toplama merkezine kadar geldi ama ordan kıpırdama yok halen cidden çıldırcam eczaneye gidip almamak için kendimi zor tutuyorum ne kadar tutabilirim bilmiyorum
Bana da öyle geliyo aşkoAşko o kadar çok şey yapıyoruz ki hangisi etki etti bilemeyeceğiz
Yapmaa yanarız demeeeee öyleeeeeOff yakınsa git al beo testler yarına anca gelir gibi aşko
Balkondan çok sarkma aşkoAşko yok ama afyondan geldi orda çok takıldıdün gece yakın ilde toplama merkezine kadar geldi ama ordan kıpırdama yok halen cidden çıldırcam eczaneye gidip almamak için kendimi zor tutuyorum ne kadar tutabilirim bilmiyorum
Ee burda çatlıycağımıza bi koşu al gelYapmaa yanarız demeeeee öyleeeeeahahaha aşko ben kendimi tutuyorum sende gazlamasana hava yağmurlu eşime diyeyimde gelirken alsın bari ya olmayacak böyle
Ahahaha aşko aklımda bu ay tutarsa bilinki yumurtlamada her gün değerlendirme gerekiyormuş dicem size buharı bilemem bir kere yaptım korkudan ikinciyi yapmadım mfkyı es geçemem depolarım full dolu üflesem vitamin fışkıracak bendenBana da öyle geliyo aşkoyaptıklarımızı not etsek bari eleyerek bulurduk hangisi tutturdu
Şunu tarihe not aldıkAhahaha aşko aklımda bu ay tutarsa bilinki yumurtlamada her gün değerlendirme gerekiyormuş dicem size buharı bilemem bir kere yaptım korkudan ikinciyi yapmadım mfkyı es geçemem depolarım full dolu üflesem vitamin fışkıracak bendenbu ay bunlar
Yapmaa yanarız demeeeee öyleeeeeahahaha aşko ben kendimi tutuyorum sende gazlamasana hava yağmurlu eşime diyeyimde gelirken alsın bari ya olmayacak böyle
Ay o kırmızılar şu an bende de gürül gürül maşallah ne oldu bu ay böyle anlamadımKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
@Lale95 @Veziir @Demgey3 @mucizeOlduMucizemmm16 @melek076 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 @Random3 annabelica @canancan11 partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
Tabikide banaaağğ
Aşko yakınımdaki eczanede erken test yok kaset var bi tanesinde var ama o biraz uzak bu havada yürüme gidilecek mesafe değil araba eşimdeEe burda çatlıycağımıza bi koşu al geloff enişte alsın bi kaç saat dayanırız aşko
Aslaaaa ben burda testsizlikten kıvranıyorum ölüyoruuuğğğmmm anlasanaBalkondan çok sarkma aşkogerçekten dayanmak zor ama alma şu mereti be bırakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?