Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse ki iyi bari aşkım geç işe gitmesi iyi bişey en azından yardımcı oluyo aferin enişteye ama onların hepsine gıcık oluyorum kendimin kide dahil
Benimki de öğleden sonra gidiyor genelde. Nasıl saate bakardım akşam gelsin diye. Bugün de gitsin diye baktım nasıl uyuz oldum nasıl battı bana ayy. Şu an kendimle başbaşa çok huzurluyum

Hala mı gelmedi ya normal değil bu kadar takılması. Testler gelene kadar kopkoyu olacak senin çizgi biz de yorum yapamadan kalakalıcaz öyle

Hala mı gelmedi ya normal değil bu kadar takılması. Testler gelene kadar kopkoyu olacak senin çizgi biz de yorum yapamadan kalakalıcaz öyle
Aşko yok ama afyondan geldi orda çok takıldıdün gece yakın ilde toplama merkezine kadar geldi ama ordan kıpırdama yok halen cidden çıldırcam eczaneye gidip almamak için kendimi zor tutuyorum ne kadar tutabilirim bilmiyorum

Off yakınsa git al be o testler yarına anca gelir gibi aşko

Balkondan çok sarkma aşko gerçekten dayanmak zor ama alma şu mereti be bırakabilirsin

Bana da öyle geliyo aşko yaptıklarımızı not etsek bari eleyerek bulurduk hangisi tutturdu
Ahahaha aşko aklımda bu ay tutarsa bilinki yumurtlamada her gün değerlendirme gerekiyormuş dicem size buharı bilemem bir kere yaptım korkudan ikinciyi yapmadım mfkyı es geçemem depolarım full dolu üflesem vitamin fışkıracak benden bu ay bunlar

Şunu tarihe not aldık tamamdır bu iş bu ay gol oldu

Ay o kırmızılar şu an bende de gürül gürül maşallah ne oldu bu ay böyle anlamadım batlarımız karışacak yine kuzum

Ee burda çatlıycağımıza bi koşu al gel off enişte alsın bi kaç saat dayanırız aşko
Aşko yakınımdaki eczanede erken test yok kaset var bi tanesinde var ama o biraz uzak bu havada yürüme gidilecek mesafe değil araba eşimde
Ona desem alırda onuda umutlandırasım yok her ay alıyoruz fosss alsa gelse yap dicek negatif çıkarsa üzülcek test işlerini ondan uzak tutmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…