Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı benım doktorum gibi işte
Cok heyecanlıyız ya eşim dün bitir işi dedi güç vermeye çalışıyor :) ya yaptırıcam anasını satim ne olacaksa olsun

dimi insan bir işin içinde olunca geriye dönüp bakıyor ve vay be dıyor..
sonunca kavuşalım şu mınık popuşlara saglıkla da elimizden geleni yapıyoruz
Gercekten elimizden gelenı yapıyoruz ben o simir hag yaptırana kadar hepinizi canınızdan etmiştim ama aslanlar gibi de anestesiz yaptırmıştım
Ya asılama da agustos da yaptırıdm da istemezler yeni den demi

Aynı benım doktorum gibi işte
Cok heyecanlıyız ya eşim dün bitir işi dedi güç vermeye çalışıyor :) ya yaptırıcam anasını satim ne olacaksa olsun
saglıklı yumurta olması cok onemlı...
yaptır tabıı, en azından bır şans var..
mutlaka ıgne kullan gereklı olursa ki inşallah olmaz. tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı var ..
iğne kullanıp sonrasında aşılama olman lazım.

Gercekten elimizden gelenı yapıyoruz ben o simir hag yaptırana kadar hepinizi canınızdan etmiştim ama aslanlar gibi de anestesiz yaptırmıştım
Ya asılama da agustos da yaptırıdm da istemezler yeni den demi
oo ilk heyecandan öyle oluyor :)

yo hsg genelde istemiyorlar, yani sorun yoksa gerek gormuyo doktorlar canım

Doktor adetlıyken ara dedi zaten o yön verir bize dimi
Dedi sana program ypaıcaz felan anlattı baya biraz eşimde vardı Hatta

Mucizemmm16 kız gel buraya az Gül gitmişim mfk nın erkek sperm takviyesini içmişim
Bişey olmaz aşko günde bir içebiliyoruz bile içerik olarak hiç bir sorun dün sordu bi kadın hemşire ben içerik olarak çok beğeniyorum günde bir azoperm içiyorum dedi çok güzel bişey yakalamışsın evet içilebilir sorun olmaz demişti

Gözümle görmediğim teste test demem ki ben hayırlısı aşkı be bekliyoruz

Ana iyi ki içtim o zaman kız

Yine tertemiz aslında 2.de Birazcık oynadığımda bişey var gibi duruyor ama

Eklentiler

• 8E6E669E-95C6-4E36-87BC-7121641F4A51.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 6D8A58BD-1F03-46DB-8526-FB281272C891.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 38
Aa kocam bile anabel diyo bana ben kendi adımı unutuyorum bazen Call of Duty oynuyoruz da oradaki nickimi kullanıyorum burada. Oyundayken anabel diye diye ismi resmen sahiplendim Oyun nicki olarak mantıklı da bu minnoş ortama pek gitmedi nickim. Yine de olsun her yerde anabelim ben

Dün gece cevap vermediklerime vereyim burada kalmıştım Kuzu bugün test atıcam orasını burasını kurcalayaraktan Ama olmadığını da biliyorum sizin hatırınız için yapayım bugün bi tane daha. Yarın zaten dahiliye randevum var beta da isterim kafam rahatlar aslında Biraz canım sıkıldı dün kuzu. Hem iş hem eş. İkisinde de zorlanıyorum bugünlerde. Şu zor günlerime bi bebek iyi gelirdi ama o da gelmedi bu ay. Dün o negatifin üstüne bi de işle ilgili sorunlar bindi. Bir de dertlerime çok kayıtsız kalan sürekli kendi sorunlarına odaklı bi adamla evliyim. Onun işyerindeki sorunlarını dinliyorum her gün çok bunaldım. Neyse bugün daha iyiyim kuzu. Sen de toparlandın artık tatlış sohbetimize dönebiliriz

Günaydın aşko ahahha aşko hep gülmek iyi birşey ama ciddi ortamlarda gülme geliyorsa o işte çok zorlar insanı ya evet ya kesinlikle öyle farklı bir bağ oluştu aramızda arkadaş gibi kardeş gibi aile gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…