- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.541
Aynı benım doktorum gibi iştehiç korkma , insan süreçte herşeye alışıyor.
belkide aşılama ıle olacak hıc bellı olmaz aşılama ıle gebe kalanlarda var ..
amh tek basına bır anlam ıfade etmıyor kuzu, benımde 1,50 amh ama doktorum yaşıma gore yumurtalarımı az buldu..
Gercekten elimizden gelenı yapıyoruz ben o simir hag yaptırana kadar hepinizi canınızdan etmiştimdimi insan bir işin içinde olunca geriye dönüp bakıyor ve vay be dıyor..
sonunca kavuşalım şu mınık popuşlara saglıkla da elimizden geleni yapıyoruz
saglıklı yumurta olması cok onemlı...Aynı benım doktorum gibi işte
Cok heyecanlıyız ya eşim dün bitir işi dedi güç vermeye çalışıyor :) ya yaptırıcam anasını satim ne olacaksa olsun
oo ilk heyecandan öyle oluyor :)Gercekten elimizden gelenı yapıyoruz ben o simir hag yaptırana kadar hepinizi canınızdan etmiştimama aslanlar gibi de anestesiz yaptırmıştım
Ya asılama da agustos da yaptırıdm da istemezler yeni den demi
Doktor adetlıyken ara dedi zaten o yön verir bize dimisaglıklı yumurta olması cok onemlı...
yaptır tabıı, en azından bır şans var..
mutlaka ıgne kullan gereklı olursa ki inşallah olmaz. tüp bebek raporu için 2 iğneli aşılama şartı var ..
iğne kullanıp sonrasında aşılama olman lazım.
oo ilk heyecandan öyle oluyor :)
yo hsg genelde istemiyorlar, yani sorun yoksa gerek gormuyo doktorlar canım
aynen canım adetın ıkıncı gunu falan kontrol eder,Doktor adetlıyken ara dedi zaten o yön verir bize dimi
Dedi sana program ypaıcaz felan anlattı baya biraz eşimde vardı Hatta
1yıla kadar tekrar ıstemıyorlar genelde kuzum,Tamam simir ve hsg 2 ay önce yapıldı zaten iyi bari onlar da cok tarihi geçmeden yapılması iyi olacak ya dimi
Bişey olmaz aşko günde bir içebiliyoruz bile
Gözümle görmediğim teste test demem ki benGutmornik beybilerbenim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim _Umutlu_Pozitif_ çizgi ne arar la benim testte
Tamam kuzum hakkımız da hayırlısı adet olmadım hala amaaynen canım adetın ıkıncı gunu falan kontrol eder,
sonrasını planlar
İyi bari öğrenmıs oldjm vallla1yıla kadar tekrar ıstemıyorlar genelde kuzum,
AnaBişey olmaz aşko günde bir içebiliyoruz bileiçerik olarak hiç bir sorun dün sordu bi kadın hemşire ben içerik olarak çok beğeniyorum günde bir azoperm içiyorum dedi çok güzel bişey yakalamışsın evet içilebilir sorun olmaz demişti
Atıcam öğleden sonra bebeğim biraz çiş biriktireyimYapacak mısın bi daha kuzu
Aa kocam bile anabel diyo bana ben kendi adımı unutuyorum bazenAşko ben kendimi tutamıyorum en ciddi anda bile aklıma bişey geldiyse bozarım ciddiyeti ya benim gülesim var hep
Kesinlikle kuzum farkında mısınız birbirimizin ismini bile bilmiyorken nasıl böyle içten bağ kurduk
Dün gece cevap vermediklerime vereyim burada kalmıştımAşkım inceleyemedim ki uykudan geç uyandım cocuk okula gecikicek diye telaş vardı bende bide sonuçları görünce yerle yeksan olduydumbakamadım aşkım tekrar okudum hatta söylenmeyin yazmıştın o yüzden bulanık çıkmış yeniden yap dedim senin neyin var aşkım nolduuu
Atıcam öğleden sonra bebeğim biraz çiş biriktireyim
Kuzu sanki daha önceki artıların daha belirgin diYine tertemizaslında 2.de Birazcık oynadığımda bişey var gibi duruyor ama
Günaydın aşkoAşko ben kendimi tutamıyorum en ciddi anda bile aklıma bişey geldiyse bozarım ciddiyeti ya benim gülesim var hep
Kesinlikle kuzum farkında mısınız birbirimizin ismini bile bilmiyorken nasıl böyle içten bağ kurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?