Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah aşkom nasip bu ayda değilmiş dur bakalım aralığa niyetlenme hemen bende geliyorum peşinizden karnımda ağrılar bel göğüs ağrısı adet belirtilerim ortaya çıkıyor yavaş yavaş bizim kaleciler sağlam heralde yine gol değil gibi

Canımmm merhaba. İyiyim sen nasılsın. Ümidim yok diyo yaaa bak çok kızıyorum Kasım bizim ayımız olacak deme öyle

Nasılsın sorusuna da hamile değilim cevabı başka yerde bulunmaz Ben de test yapıcam güya çay sigara durduramıyorum kendimi seriye bağladım Hcg çıkmasın diye uğraşıyorum resmen
Ahahah bundan sonra nasılsın sorusunun cevabı bu, alış valla ben de gerildiğimde heyecanlandığımda daha çok içiyorum. Puu bize

Ayy daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ sende iyi olursun hemencik inşallah aşkım ya ❤❤ aşko evin direkleri biziz biz perte çıkınca kimse kendi işini yapamıyo kocalarda dahil

Bizde forvet var mı ki? Penaltı gibi hepsi kaleye dikilmiş mübarek

Ben de öyleyim ya. Bi de benim ağrım sızım olmazdı adet öncesi. Bu kez hunharca bastırıyor gelicem diye Senin erken ama daha. Sen niye adet olucam diyosun. Dur sıranı bekle hemen gol değil diyo yaaaaaa

Ayy daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ sende iyi olursun hemencik inşallah aşkım ya ❤❤ aşko evin direkleri biziz biz perte çıkınca kimse kendi işini yapamıyo kocalarda dahil
Evet yaa anne şah damarı valla. Neyse ki elinden bişeyler geliyor da yardım ediyor koca kişisi öğleden sonra gidiyor bu hafta Allah'tan.

Sensin gol değil tamam mııığğğ dur bakalım aşko belki bebiş belirtisi bunlar nerden biliyosun hem yumurtlamadan sonra devam eden göğüş ağrısı vs bunlar bebiş belirtisi diye biliyorum sakince bekle kenar da taam mı ağzınıza hayra aç ben gızdurma

Evet yaa anne şah damarı valla. Neyse ki elinden bişeyler geliyor da yardım ediyor koca kişisi öğleden sonra gidiyor bu hafta Allah'tan.
Neyse ki iyi bari aşkım geç işe gitmesi iyi bişey en azından yardımcı oluyo aferin enişteye ama onların hepsine gıcık oluyorum kendimin kide dahil

Ben de öyleyim ya. Bi de benim ağrım sızım olmazdı adet öncesi. Bu kez hunharca bastırıyor gelicem diye Senin erken ama daha. Sen niye adet olucam diyosun. Dur sıranı bekle hemen gol değil diyo yaaaaaa
Aşko bir kere daha böyle olmuştum yumurtlama sonrası başlamıştı regl ağrılarım o ay çok umutlanmıştım 5 gün erken adet olmuştum o yüzden öbür türlüsünü yaşamadığım için aklıma hep bu geliyor

Ahahah bundan sonra nasılsın sorusunun cevabı bu, alış valla ben de gerildiğimde heyecanlandığımda daha çok içiyorum. Puu bize
Hiç sorma yaa ben de öyle. Vücudumun içi duman altı olmuş göz gözü görmüyor spermler yolunu bulamıyo tabi

Ahahaha aşko onunda en alasını yaşadım yumurtlama sonrası başlamıştı bi ay ağrılarım beş gün erken adet olmuştum aklıma o geliyor nolur şu kargoyu hep beraber arayalım bıktıralım belki kargomu bana getirirler

Ben diyorum sana salmışlar testleri kendileri sürünerek geliyo diye inanmıyosun sanki fizandan geliyo testler bee ver numarayı bende arıycam

Ben diyorum sana salmışlar testleri kendileri sürünerek geliyo diye inanmıyosun sanki fizandan geliyo testler bee ver numarayı bende arıycam
İnandım artık aşko yok ya bizde bi sıkıntı var ne spermler yolu bulup yumurtaya ulaşabiliyor ne testler elimize ulaşıyor sirkeyle yıkayacam kendimi en son

İnandım artık aşko yok ya bizde bi sıkıntı var ne spermler yolu bulup yumurtaya ulaşabiliyor ne testler elimize ulaşıyor sirkeyle yıkayacam kendimi en son
Bende sirkeyle yıkansam mı hadi onu da deneyelim ceket buhar keçiboynuzu özü herşeyi denedik bide onu deneyelim

Ay çok biliyosun sen sus bakıyım çağırma şunu gelmesin. Öbür türlüsünü yaşadığında göreceksin ki aralarında hiçbir fark yok O yüzden gol dememiz yakın olabilir dur bakalım bi sakin relax pliiiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…