- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.601
Ah aşkom nasip bu ayda değilmiş dur bakalım aralığa niyetlenme hemenKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
Lale95 @Veziir @Demgey3 @mucizeOldu Mucizemmm16 @melek076 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 R Random3 annabelica cans16 @partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
Canımmm merhaba. İyiyim sen nasılsın. Ümidim yok diyo yaaa bak çok kızıyorumKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
Lale95 @Veziir @Demgey3 @mucizeOldu Mucizemmm16 @melek076 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 R Random3 annabelica cans16 @partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
Bi test yap artık sen lütfenOnumuzdekı aya bak gğzel hazırlanıyoruz ben daha adet olmadım ama umutlı değilim ben de aşılamaya başlıyorum
Ahahah bundan sonra nasılsın sorusunun cevabı bu, alışNasılsın sorusuna da hamile değilim cevabı başka yerde bulunmaz Ben de test yapıcam güya çay sigara durduramıyorum kendimi seriye bağladım Hcg çıkmasın diye uğraşıyorum resmen
Ayy daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ sende iyi olursun hemencik inşallah aşkım ya ❤❤Bugün de negatifi görünce içmeye başladım kuzum. Bugün iyice dinlenebilirsem yarına toparlarım inşallah. Oğluş daha iyi, öksürüğü var sadece. Okula göndermedim başkasına da bulaşmasın diye. Az önce de gittim hem balıkyağı hem de multivitamin aldım onlara. Aman herkes iyi olsun, ben iyileşene kadar beklesinler azcık
Olsun ve kuzum, birlikte kafaları yicez yine yalnız değilizsen niye daha aya başlamadan umudunu kestin bakiyim bu ne karamsarlık böyle, döverim bak
Bizde forvet var mı ki?Ah aşkom nasip bu ayda değilmiş dur bakalım aralığa niyetlenme hemenbende geliyorum peşinizden karnımda ağrılar bel göğüs ağrısı adet belirtilerim ortaya çıkıyor yavaş yavaş bizim kaleciler sağlam heralde yine gol değil gibi
Ben de öyleyim ya. Bi de benim ağrım sızım olmazdı adet öncesi. Bu kez hunharca bastırıyor gelicem diyeAh aşkom nasip bu ayda değilmiş dur bakalım aralığa niyetlenme hemenbende geliyorum peşinizden karnımda ağrılar bel göğüs ağrısı adet belirtilerim ortaya çıkıyor yavaş yavaş bizim kaleciler sağlam heralde yine gol değil gibi
Kız ben batı bekliyorum ama öyle ise içerim bak geneiyi gelşyorsa zehir bile içiçicrz artkk o hale geldik
Evet yaa anne şah damarı valla. Neyse ki elinden bişeyler geliyor da yardım ediyor koca kişisiAyy daha iyi olmasına sevindim bebeğim ❤❤ sende iyi olursun hemencik inşallah aşkım ya ❤❤aşko evin direkleri biziz biz perte çıkınca kimse kendi işini yapamıyo kocalarda dahil
Sensin gol değil tamam mııığğğAh aşkom nasip bu ayda değilmiş dur bakalım aralığa niyetlenme hemenbende geliyorum peşinizden karnımda ağrılar bel göğüs ağrısı adet belirtilerim ortaya çıkıyor yavaş yavaş bizim kaleciler sağlam heralde yine gol değil gibi
Neyse kiEvet yaa anne şah damarı valla. Neyse ki elinden bişeyler geliyor da yardım ediyor koca kişisiöğleden sonra gidiyor bu hafta Allah'tan.
Aşko bir kere daha böyle olmuştum yumurtlama sonrası başlamıştı regl ağrılarım o ay çok umutlanmıştım 5 gün erken adet olmuştum o yüzden öbür türlüsünü yaşamadığım için aklıma hep bu geliyorBen de öyleyim ya. Bi de benim ağrım sızım olmazdı adet öncesi. Bu kez hunharca bastırıyor gelicem diyeSenin erken ama daha. Sen niye adet olucam diyosun. Dur sıranı bekle hemen gol değil diyo yaaaaaa
Hiç sorma yaa ben de öyle. Vücudumun içi duman altı olmuş göz gözü görmüyor spermler yolunu bulamıyo tabiAhahah bundan sonra nasılsın sorusunun cevabı bu, alışvalla ben de gerildiğimde heyecanlandığımda daha çok içiyorum. Puu bize
AhahahaSensin gol değil tamam mııığğğdur bakalım aşko belki bebiş belirtisi bunlar nerden biliyosun hem yumurtlamadan sonra devam eden göğüş ağrısı vs bunlar bebiş belirtisi diye biliyorum sakince bekle kenar da taam mı ağzınıza hayra aç ben gızdurma
Ben diyorum sana salmışlar testleri kendileri sürünerek geliyo diye inanmıyosunAhahahaaşko onunda en alasını yaşadım yumurtlama sonrası başlamıştı bi ay ağrılarım beş gün erken adet olmuştum aklıma o geliyor nolur şu kargoyu hep beraber arayalım bıktıralım belki kargomu bana getirirler
Bende şipariş verdim ama nasıl kullanılıyor fikrim yokBen yeniden kullanmaya başladım canım
İnandım artık aşko yok ya bizde bi sıkıntı var ne spermler yolu bulup yumurtaya ulaşabiliyor ne testler elimize ulaşıyor sirkeyle yıkayacam kendimi en sonBen diyorum sana salmışlar testleri kendileri sürünerek geliyo diye inanmıyosunsanki fizandan geliyo testler bee ver numarayı bende arıycam
Bende sirkeyle yıkansam mıİnandım artık aşko yok ya bizde bi sıkıntı var ne spermler yolu bulup yumurtaya ulaşabiliyor ne testler elimize ulaşıyor sirkeyle yıkayacam kendimi en son
Ay çok biliyosun senAşko bir kere daha böyle olmuştum yumurtlama sonrası başlamıştı regl ağrılarım o ay çok umutlanmıştım 5 gün erken adet olmuştum o yüzden öbür türlüsünü yaşamadığım için aklıma hep bu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?