- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.561
Ay benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bileDün gece cevap vermediklerime vereyim burada kalmıştımKuzu bugün test atıcam orasını burasını kurcalayaraktan Ama olmadığını da biliyorum sizin hatırınız için yapayım bugün bi tane daha. Yarın zaten dahiliye randevum var beta da isterim kafam rahatlar aslında Biraz canım sıkıldı dün kuzu. Hem iş hem eş. İkisinde de zorlanıyorum bugünlerde. Şu zor günlerime bi bebek iyi gelirdi ama o da gelmedi bu ay. Dün o negatifin üstüne bi de işle ilgili sorunlar bindi. Bir de dertlerime çok kayıtsız kalan sürekli kendi sorunlarına odaklı bi adamla evliyim. Onun işyerindeki sorunlarını dinliyorum her gün çok bunaldım. Neyse bugün daha iyiyim kuzu. Sen de toparlandın artık tatlış sohbetimize dönebiliriz
Günaydın bebeğimGutmornik beybilerbenim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim @000umutlu000 çizgi ne arar la benim testte
Biz buralara kolay gelmedik ne yollardan geçtik ne badireler atlattık ne geçmek bilmeyen günleri hep beraber gülerek geçirdik el ele verdik anaaaa böyle sayınca bi bir yastığa baş koymadığımız kalmış ya bizimay neyse ne diyordum ciddiyetimi geri toplayarak söylüyorum ki biz bu topicte bir gün bebişlerimizi kucağına alan birer anneler olacağız ve dahası birer dost birer sırdaş birer arkadaş yeri gelir birer abla biz herşeyiz birbirimize, nazar değmesin bizlere iyiki varız her birimiz çok değerliyizzz
Kızlar okuyordum mesajlarınızı ama gözler baya gidiyor artık uyumam lazım. Daha yazacaklarım var herşeyi görüyorum okuyorumKoskocaman öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrr
Allah seni bildiği gibi yapsın güzel güzel ciddi ciddi okuyordum sonradan yazdığına kahkaha attımvalla öyle aşko bir yastığa baş koymadığımız kaldı biz burda kocaman bir bağ oluşturduk aramızda Ay inşallah kuzum ya ne güzel yazmışsın inşallah hep beraber çok güzel günler göreceğiz Evettt hepimiz iyi ki varızzzz Biz burda hepimiz birbirimizin herşeyi olduk bu yolda yoldaş olduk hepimiz
Aşklarım bebeklerim dün gece azacuk sızmışımdaağğSende bizim canımızsınnnn bebeğim beniiiimmmmiyi ki varsın hep var ol
Ben hala inanmıyorumGutmornik beybilerbenim son testim de kar beyazı, batımı bekliyorum akıllı uslu. Neyse rahatça ilaç içeyim bari çok fenayım yaa burnum fışır fışır, genzim dolu. Ben sana yok dedim @000umutlu000 çizgi ne arar la benim testte
Yaaaa
Evet bencedeKuzu sanki daha önceki artıların daha belirgin di
O kadar ağlayınca sızarsın tabi aşkoAşklarım bebeklerim dün gece azacuk sızmışımdaağğsizi çok seviyorum iyi ki varsınız hepiniz benim için çok değerlisiniz ❤❤❤
CanımsınO kadar ağlayınca sızarsın tabi aşkobizde seni çok seviyoruz bebeğiiimm Sende İyi ki varsın kuzum sen hep iyi ol hiç üzülme sana gülücükler yakışıyor
Aşkooom günaydın naptın cıktı mı sonuçların ya dün yazamadım misafirlerim vardı yatılı az önce çıktılar evden hemen buraya geldim. Merak ettim nasılsınAy benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bileboşver ya ne halleri varsa görsünler daha iyiyim bebeğim ❤❤
Yav bir gün yoktum bir güün niye ağladı bu kız neler oldu dün off buranın hızına yetişemiyoringO kadar ağlayınca sızarsın tabi aşkobizde seni çok seviyoruz bebeğiiimm Sende İyi ki varsın kuzum sen hep iyi ol hiç üzülme sana gülücükler yakışıyor
Yaaaaaşko içerdeki yaşayan spermlerde işe yarar belki
Bi hepsını yapıştır Allah için bize öyle at kızEvet bencede
İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?Aşkooom günaydın naptın cıktı mı sonuçların ya dün yazamadım misafirlerim vardı yatılı az önce çıktılar evden hemen buraya geldim. Merak ettim nasılsın
Ben yeniden kullanmaya başladım canımHayıt tohumu kullanan varmı bugünlerde çok karşıma çıkıyor ?
Aşkı senin dün attığın testler prolaktin yüksek gözüküyordu sanki 5.16 olduğuna emin misinİyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Aşkım cıktı sonuçlarım bak böyle
Fsh 23
Lh 10.6
Estradiol 41
Prolaktin 5.16
Tsh 2.40
Serbest t4 1.44
Valla çocuklarla ne kadar dinlenebilirsem işte kuzum. Sağolsun bugün yemeği kocam yapacak işe gitmeden. Sağol canımın içiGünaydın bebeğimHayırlısı olsun bebeğim inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız yaaa kuzum kötüleştin miiii iç iç ilaçlarını ve bolca dinlen anca öyle geçiyor bu hastalık geçmiş olsun bebeğim
Ayrılmayalım tabii, hep birlikte doğuralım minnaklarıBen hala inanmıyorumaşkoşum olsun bi daha ki ay güzel haberler alıcaz❤❤ yine ayrılamadık işteeğğ gördün mü
Eminim aşkım düşük 6 olması gerekirken 5.16Aşkı senin dün attığın testler prolaktin yüksek gözüküyordu sanki 5.16 olduğuna emin misin
İyiyim aşkım daha iyiyim olana kabuldeyimValla çocuklarla ne kadar dinlenebilirsem işte kuzum. Sağolsun bugün yemeği kocam yapacak işe gitmeden. Sağol canımın içi
Ayrılmayalım tabii, hep birlikte doğuralım minnaklarısen de iyisin inşallah, zehrini akıtmışsın diyelim rahatlamışsındır azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?