Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bile boşver ya ne halleri varsa görsünler daha iyiyim bebeğim ❤❤

Günaydın bebeğim Hayırlısı olsun bebeğim inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız yaaa kuzum kötüleştin miiii iç iç ilaçlarını ve bolca dinlen anca öyle geçiyor bu hastalık geçmiş olsun bebeğim

Kızlar okuyordum mesajlarınızı ama gözler baya gidiyor artık uyumam lazım. Daha yazacaklarım var herşeyi görüyorum okuyorum Koskocaman öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrr

Sende bizim canımızsınnnn bebeğim beniiiimmmm iyi ki varsın hep var ol
Aşklarım bebeklerim dün gece azacuk sızmışımdaağğ sizi çok seviyorum iyi ki varsınız hepiniz benim için çok değerlisiniz ❤❤❤

Ben hala inanmıyorum aşkoşum olsun bi daha ki ay güzel haberler alıcaz❤❤ yine ayrılamadık işteeğğ gördün mü

Aşklarım bebeklerim dün gece azacuk sızmışımdaağğ sizi çok seviyorum iyi ki varsınız hepiniz benim için çok değerlisiniz ❤❤❤
O kadar ağlayınca sızarsın tabi aşko bizde seni çok seviyoruz bebeğiiimm Sende İyi ki varsın kuzum sen hep iyi ol hiç üzülme sana gülücükler yakışıyor

O kadar ağlayınca sızarsın tabi aşko bizde seni çok seviyoruz bebeğiiimm Sende İyi ki varsın kuzum sen hep iyi ol hiç üzülme sana gülücükler yakışıyor
Canımsın ❤❤ Hepimiz iyi olalım hepimiz gülelim aşkım hiç birimiz üzülmeyelim Rabbim hep güldürsün yüzümüzü ❤❤❤

Ay benimki de çok farklı değil bebeğim merak etme kendi anlatır anlatır bana gelince dinlemez bile boşver ya ne halleri varsa görsünler daha iyiyim bebeğim ❤❤
Aşkooom günaydın naptın cıktı mı sonuçların ya dün yazamadım misafirlerim vardı yatılı az önce çıktılar evden hemen buraya geldim. Merak ettim nasılsın

Yav bir gün yoktum bir güün niye ağladı bu kız neler oldu dün off buranın hızına yetişemiyoring

Aşkooom günaydın naptın cıktı mı sonuçların ya dün yazamadım misafirlerim vardı yatılı az önce çıktılar evden hemen buraya geldim. Merak ettim nasılsın
İyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın ?
Aşkım cıktı sonuçlarım bak böyle
Fsh 23
Lh 10.6
Estradiol 41
Prolaktin 5.16
Tsh 2.40
Serbest t4 1.44

Valla çocuklarla ne kadar dinlenebilirsem işte kuzum. Sağolsun bugün yemeği kocam yapacak işe gitmeden. Sağol canımın içi
Ben hala inanmıyorum aşkoşum olsun bi daha ki ay güzel haberler alıcaz❤❤ yine ayrılamadık işteeğğ gördün mü
Ayrılmayalım tabii, hep birlikte doğuralım minnakları sen de iyisin inşallah, zehrini akıtmışsın diyelim rahatlamışsındır azcık

İyiyim aşkım daha iyiyim olana kabuldeyim üzüldüm ama napalim nasip herseyde bi hayır vardır ❤ sen nasıl oldun bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…