- 18 Temmuz 2022
- 6.282
- 10.529
- 198
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.641
Aslında ben de sana uysun istiyorum da çaktırma aşko hayırlı arkadaş pozlarına giriyorum şuradaTabikide banaaağğ
Bekliycez yaniiiAşko yakınımdaki eczanede erken test yok kaset var bi tanesinde var ama o biraz uzak bu havada yürüme gidilecek mesafe değil araba eşimde
Ona desem alırda onuda umutlandırasım yok her ay alıyoruz fosss alsa gelse yap dicek negatif çıkarsa üzülcek test işlerini ondan uzak tutmak istiyorum
Ahahaha her ay öyle diyoruz bekliyoruz bakalım nasip kısmetŞunu tarihe not aldıktamamdır bu iş bu ay gol oldu
Beni arada kaynatıyosun yaniiiAslında ben de sana uysun istiyorum da çaktırma aşko hayırlı arkadaş pozlarına giriyorum şurada
İnşallah aşkım nasip bakalım bilemeyiz❤❤Ahahaha her ay öyle diyoruz bekliyoruz bakalım nasip kısmet
Ahahaha aşkolar şuan çok kararsızım haber veririm muhakkak
Sürat kargo aşko bastırınBekliycez yaniiikargonun numarasını at aşko olmaz bu iş böyle
kuzu adetın kacıncı gunu bugun ?Fıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yaniR Random3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 Veziir bitliKedi R raainbow annabelica Papatyamveben-Mavi
Kuzum belkide tüp bebeğe gerek kalmayacak Allah bu yüzden sana bunu göstermeye çalışıyor yumuşlarını güzel değerlendirirsin hadi hayırlısıylaFıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yaniR Random3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 Veziir bitliKedi R raainbow annabelica Papatyamveben-Mavi
2.günü canikom.kuzu adetın kacıncı gunu bugun ?
Umut hep var canım tabi değerlendireceğiz bış geçmek bize yakışmazKuzum belkide tüp bebeğe gerek kalmayacak Allah bu yüzden sana bunu göstermeye çalışıyor yumuşlarını güzel değerlendirirsin hadi hayırlısıyla
Sen kiiii bi kereden bişey olmaz al bi kere işe diye millete test yaptıran kızsın. Sonra bağımlı oluyorlarBeni arada kaynatıyosun yaniiiTişikkirler
Aşkım belki bu ay bebişin gelirFıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yaniR Random3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 Veziir bitliKedi R raainbow annabelica Papatyamveben-Mavi
İşeyin artık şu testlereSen kiiii bi kereden bişey olmaz al bi kere işe diye millete test yaptıran kızsın. Sonra bağımlı oluyorlar
Sürüp atmışlar kargonu aşkoSürat kargo aşko bastırınboluda takılmış Zonguldak’la arasında ne var ki neye takıldınız bu kadar diyiverin ahahahaha
Sapık yaİşeyin artık şu testlere
Allah Allahh,2.günü canikom.
2 tane 8mm. 2 tane de 3-4mm yunurta gördü. Şaka gibi ya.. eşit olsalar neyse eşit de değillerki..
Sapık yadur ben yapıcam da çaydanlığı dibine kadar içmem lazım önce. Birazdan bırakıcam sıvı almayı
Hadi hayirlisi canim hangi kinderwunsch klinigi orasi? Ben hessen eyaletindeyim ve ehliyetim olmadigi icin cok uzagi tercih etmemem daha iyi olur gibi neler yaptilar peki? Ilk terminde neler bekliyor bizleri ben cok korkuyorum bauchspieglung dan bahsettilermi? Histereskopiye benzeyen kapali ameliyat varya hani tikaniklik varmi diye bakiyorlar..yaptirmismiydin?Bizde Kinderwunsch ta işlemlere başladık. Aylardır sadece kagıt kürek işleriyle uğraşıyoruz .Nihayet sona yaklaştık. Humangenetic ten son bir yazı aldıktan sonra işlemler başlayacağız. Benım gittigim klinik çok iyi hatta Türk doktor bile var. Size tavsıyem önce Kinderwunsch tan bı termın alıp görüşün zaten gereklı herseye yardımcı oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?