- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.761
Benim de bazen öyle oluyo kuzum yaa, neyse normalin 7ymiş zaten sıkıntı yokHe anladım aşkısı haber et tamam mı güzel sonuclar çıkar inşallah
Yaa kuzum bitmişti bugün 5. Gün dün hiç bişey gelmedi ama hatta devam eder diye banyo yapıcaktım bekledim bekledim yok kaç kezde kontrol ettim bugün tam yıkanmaya niyetlendim yeniden başladı pembe pembe devam ediyonormalde 6 7 gün sürüyo zaten de kesilmişken gelmesine şaşırdım anlam veremedim
Tamam aşkısı ❤❤Benim de bazen öyle oluyo kuzum yaa, neyse normalin 7ymiş zaten sıkıntı yok
13 ünde yumurtlama başladı 15 inde çatlama oldu daha 5 gün yaniAşkım sen hangi gün yumurtlamıştın de bakayım hatırlayamadım simdi
Daha erkenmiş bebeğim ya sen regli diyip neden beni kızdırıyosun13 ünde yumurtlama başladı 15 inde çatlama oldu daha 5 gün yani
Bilmiyorum ama bu ay adet olursam bi baktırcam yara mara bişey mi var bide ağrım var ya ondan aşkoDaha erkenmiş bebeğim ya sen regli diyip neden beni kızdırıyosunaşko acaba nı lekelenmeler neden oluyoring anlamadım ya mfk nin etkisi mi bu
Ayy inşallah yerleşmedirBilmiyorum ama bu ay adet olursam bi baktırcam yara mara bişey mi var bide ağrım var ya ondan aşko
İnşallah aşko bilmiyorum ki benim aklım gelmiyor hiç bir sebepAyy inşallah yerleşmediraşkım belki yumurtan fazla geliştiği için olabilir mi çatlayınca da lekelenme yapıyo böyle aklıma o geliyo bide baktırmana gerek kalmaz inşallahhh
Benimde gelmiyo yerleşme olarak düşünmeye devam edeyimİnşallah aşko bilmiyorum ki benim aklım gelmiyor hiç bir sebep
İnsallah kuzumHadi bakalım aşkısı güzel güzel gelişsinler de bebiş gelsin artık
Unutmuşsun aşko inşallah olacak bu ay ,Aaa ben tüp bebeğe başladığınızı niye kaçırmışım ya da unutmuşumçok güzel kuzucum yaa artık öbür aya hamişsin inşallah çok amin
E kuzum bizim de 2,5 yıl oldu napak ölek mi?Yaa ben napiyim sürünüyorum işte hastalıktan. Reglim de erkenden gelse de boşuna beklemesem, sıkılıyorum 2-3 gün kala
Kandıralım kendimizi diyorsun yani aşkoBenimde gelmiyo yerleşme olarak düşünmeye devam edeyim
Hayır evrene güzel mesaj gönderiyorum aşkosuKandıralım kendimizi diyorsun yani aşkoneyse bekleyip görelim amaaan
29 ekimdi bat demi aşko ya daha varmışAhahaha aynen aşko yok kız yarından çıkmaz ama kendimi oyalamak istiyorum
YaaaaBenim eşim ve babam balık aşkoburçlara da nasıl inanmıyım şimdi bu enerji boşuna değil
Ay kuzum bu işler belli kırmızılar gelmeden umutlar tükenmezKalbim kadar temiz bir test bırakıyorum sizeyediniz testimin başını oysaki yarın kan verip 0 alıp oturacaktım ben yerime Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 @iyilikperisi92
Ahahahah iyi bari aşko yaaa artık hepimiz rahat bi nefes alabilirizOlsun aşko bende yarın atıcam size merak etme en az bunu kadar beyazgeldi kargooooo sürpriiiiz oldu adama dedim ben şoook Mucizemmm16 Demgey3
Aynen aşko bekle bekle geçmiyorda29 ekimdi bat demi aşko ya daha varmışay ne geçmez günler yaaaa bende adet olayım da değerlendirmelere başlayayım diye sabırsızlanıyorum hiç geçmiyor zaman
Aşko benimde öyle oluyor bazen bitti sanıyorum lönk diye hiç akmamış gibi akmaya devam ediyor@Veziir_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 @Mavimiresl @Annabelle1 ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bianlamıyorum bu işten ben artık
Bi daha mı tatile gitseniz aşkoAynen aşko bekle bekle geçmiyorda
Tamam beybisi ❤❤Aşko benimde öyle oluyor bazen bitti sanıyorum lönk diye hiç akmamış gibi akmaya devam ediyornormal yani kuzum kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?