Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek gol değl susarmısın sen ben sana günlerdir bebek adet belirtileriuleee aynıııığğğ diye bağırmıyorum çarpıcam iki tane ağzına sen gelme peşimden istemiyom seni kız niyetlenmiyomda benmkidr gelmemekte ısrarcı ben napam
Canımmm merhaba. İyiyim sen nasılsın. Ümidim yok diyo yaaa bak çok kızıyorum Kasım bizim ayımız olacak deme öyle
İyi işte bebe bekliyoz gelmiyo aynı kız eylül bizim ayımız dedk kimyasal çıktı ekim bizim ayımız dedik fos çıktı o bizim bu bizim olmuyor bizim falan alın sizin olsun sizden bekliyom yetti artk

Ne tatlısın ya Allah senı

Bebişin de süprayyzz yapsa ne güzel olur aşko kaçıncı gün bugün aşkım

Daha varmış aşkım 4 günde neler olur neler yarın ne için doktora gidiyosun aşko

Ne zaman geleceğini bilemeyiz aşko her an olabilir bu belli olmaz kii

Daha varmış aşkım 4 günde neler olur neler yarın ne için doktora gidiyosun aşko
Dahiliyeye gidiyorum kuzu. Benim Demir b12 çok düştü kürtajdan sonra. 1 ay ilaç kullandım. Şimdi hem ilacım bitti hem değerlerim nasıl oldu bi baksın doktor. Tiroid bi de malum

Veziir _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 M Mavimiresl annabelica ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bi anlamıyorum bu işten ben artık

İnşaallah kuzum

Yumurta toplamadan önce yapılacak kuzum döngünün 7. Günü bugün iğnelerin 4. Günü
Aaa ben tüp bebeğe başladığınızı niye kaçırmışım ya da unutmuşum çok güzel kuzucum yaa artık öbür aya hamişsin inşallah çok amin
Yav napıyım 1 yılı devirdik gelesi yok bebemin anladm ben güzel bi dayak yesem belki bi işe yarar sen napıyosun yeriz yeriz birlikte yeriz kafası inşallah
E kuzum bizim de 2,5 yıl oldu napak ölek mi? Yaa ben napiyim sürünüyorum işte hastalıktan. Reglim de erkenden gelse de boşuna beklemesem, sıkılıyorum 2-3 gün kala

Sonlara doğru oluyor öyle kuzum yaa erken değil mi zaten daha kaç gün oldu?

Bebişin de süprayyzz yapsa ne güzel olur aşko kaçıncı gün bugün aşkım
Aşko benim karnım çok ağrıyor ve yine leke geldi az önce biraz sulu biraz akıntılı, 22. Gün bugün 8 gün kaldı ama hep erken adet olacakmış gibiyim belirtilere bakılırsa okadar alışmışımki her türlğ barışığım durumlara

İyi işte bebe bekliyoz gelmiyo aynı kız eylül bizim ayımız dedk kimyasal çıktı ekim bizim ayımız dedik fos çıktı o bizim bu bizim olmuyor bizim falan alın sizin olsun sizden bekliyom yetti artk
Kuzu ya kasım da bizim Aralık da bizim. Bebeler ne zaman gelirse o ay bizim işte maksat güzel enerji yollayalım evrene sen niye fos falan diyosun. Bi sene uzun zaman doğru diyosun sabretmek zor ama kimin oluyo ki pat diye. İstisnalara bakma sen. Etrafımda bi sürü anne var hiç sormazdım senin bebe nasıl geldi diye. Başkasında basit görünüyor zaman kısa geliyor. Ama şimdi kendim istediğim için soruyorum da öğreniyorum millet ne uğraşmış da haberim yokmuş

Dahiliyeye gidiyorum kuzu. Benim Demir b12 çok düştü kürtajdan sonra. 1 ay ilaç kullandım. Şimdi hem ilacım bitti hem değerlerim nasıl oldu bi baksın doktor. Tiroid bi de malum
He anladım aşkısı haber et tamam mı güzel sonuclar çıkar inşallah
Sonlara doğru oluyor öyle kuzum yaa erken değil mi zaten daha kaç gün oldu?
Yaa kuzum bitmişti bugün 5. Gün dün hiç bişey gelmedi ama hatta devam eder diye banyo yapıcaktım bekledim bekledim yok kaç kezde kontrol ettim bugün tam yıkanmaya niyetlendim yeniden başladı pembe pembe devam ediyo normalde 6 7 gün sürüyo zaten de kesilmişken gelmesine şaşırdım anlam veremedim

Aşkım sen hangi gün yumurtlamıştın de bakayım hatırlayamadım simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…