- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.741
Ne demek gol değl susarmısın sen ben sana günlerdir bebek adet belirtileriuleee aynıııığğğ diye bağırmıyorum çarpıcam iki tane ağzınaAh aşkom nasip bu ayda değilmiş dur bakalım aralığa niyetlenme hemenbende geliyorum peşinizden karnımda ağrılar bel göğüs ağrısı adet belirtilerim ortaya çıkıyor yavaş yavaş bizim kaleciler sağlam heralde yine gol değil gibi
İyi işte bebe bekliyoz gelmiyo aynıCanımmm merhaba. İyiyim sen nasılsın. Ümidim yok diyo yaaa bak çok kızıyorumKasım bizim ayımız olacak deme öyle
Deneme testime döndü ortalıkBana da öyle geliyo aşkoyaptıklarımızı not etsek bari eleyerek bulurduk hangisi tutturdu
Ne tatlısın ya Allah senıRegl falan olmıcaksn sen beni çıldırtmakmı istiyorsun
Allah için söyle benim bebe ne zaman bekletmeden geldide kasımda gelsinsen söyle elini vicdanına koy sen napıyosun naslsn bu arad
Bakalm hayırlısı ben baya saldm sizden umutluym aşkolar
Ooo bu yolda berabermiydik aşkoAy o kırmızılar şu an bende de gürül gürül maşallah ne oldu bu ay böyle anlamadımbatlarımız karışacak yine kuzum
Bebişin de süprayyzz yapsa ne güzel olur aşkoEvet aşko kapı çaldı banamı geldi dedi evet diyor adam kod istiyor dedim kod gelmedi boluda görünüyor bende yarın gelirsiniz diye bekliyordum dedim sistemde sıkıntı olmuş demekki dedi birini aradı falan tamamdır dedi görüyorsunuz sistemin sıkıntısı bile bana denk gelmişyarın sabah yapıyoree erken ama olsun maksat eğlenmek ahahaha
Daha varmış aşkım 4 günde neler olur neler yarın ne için doktora gidiyosun aşkoCam çizik içindeydi kuzu bakma onaYarın ben doktoruma dicem zaten beta da bakalım diye. 3-5 bişey çıksa keşke ama nerde Ben çok eminim bizim bili bili boş bu ay. Şu an reglim vaktinde gelsin diye dua ediyorum sadece 4 gün var bu arada
Hadi bakalım aşkısı güzel güzel gelişsinler de bebiş gelsin artıkKızlar bugün kontrolden geldim solda 4 sağda 2 yumurta gelişiyormuşVeziir Mucizemmm16 iyilikperisi92 R raainbow R Random3
Ne zaman geleceğini bilemeyiz aşko her an olabilir bu belli olmaz kiiRegl falan olmıcaksn sen beni çıldırtmakmı istiyorsun
Allah için söyle benim bebe ne zaman bekletmeden geldide kasımda gelsinsen söyle elini vicdanına koy sen napıyosun naslsn bu arad
Bakalm hayırlısı ben baya saldm sizden umutluym aşkolar
Tabikide
Dahiliyeye gidiyorum kuzu. Benim Demir b12 çok düştü kürtajdan sonra. 1 ay ilaç kullandım. Şimdi hem ilacım bitti hem değerlerim nasıl oldu bi baksın doktor. Tiroid bi de malumDaha varmış aşkım 4 günde neler olur neler yarın ne için doktora gidiyosun aşko
Aaa ben tüp bebeğe başladığınızı niye kaçırmışım ya da unutmuşumİnşaallah kuzum
Yumurta toplamadan önce yapılacak kuzum döngünün 7. Günü bugün iğnelerin 4. Günü
E kuzum bizim de 2,5 yıl oldu napak ölek mi?Yav napıyım 1 yılı devirdik gelesi yok bebemin anladm bengüzel bi dayak yesem belki bi işe yarar sen napıyosun yeriz yeriz birlikte yeriz kafası inşallah
Sonlara doğru oluyor öyle kuzum yaa erken değil mi zaten daha kaç gün oldu?Veziir _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 M Mavimiresl annabelica ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bianlamıyorum bu işten ben artık
Aşko benim karnım çok ağrıyor ve yine leke geldi az önce biraz sulu biraz akıntılı, 22. Gün bugün 8 gün kaldı ama hep erken adet olacakmış gibiyim belirtilere bakılırsa okadar alışmışımki her türlğ barışığım durumlaraBebişin de süprayyzz yapsa ne güzel olur aşkokaçıncı gün bugün aşkım
Kuzu ya kasım da bizim Aralık da bizim. Bebeler ne zaman gelirse o ay bizim işteİyi işte bebe bekliyoz gelmiyo aynıkız eylül bizim ayımız dedk kimyasal çıktı ekim bizim ayımız dedik fos çıktı o bizim bu bizim olmuyor bizim falan alın sizin olsun sizden bekliyom yetti artk
Aşko benimde öyle olmuştu oluyor işte arada bunlarVeziir _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 M Mavimiresl annabelica ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bianlamıyorum bu işten ben artık
He anladım aşkısı haber et tamam mı güzel sonuclar çıkar inşallahDahiliyeye gidiyorum kuzu. Benim Demir b12 çok düştü kürtajdan sonra. 1 ay ilaç kullandım. Şimdi hem ilacım bitti hem değerlerim nasıl oldu bi baksın doktor. Tiroid bi de malum
Yaa kuzum bitmişti bugün 5. Gün dün hiç bişey gelmedi ama hatta devam eder diye banyo yapıcaktım bekledim bekledim yok kaç kezde kontrol ettim bugün tam yıkanmaya niyetlendim yeniden başladı pembe pembe devam ediyoSonlara doğru oluyor öyle kuzum yaa erken değil mi zaten daha kaç gün oldu?
Evet aşkım hatırlıyorum ne biliyim hiç böyle olmadım garip geldi bebeğimAşko benimde öyle olmuştu oluyor işte arada bunlar
Aşkım sen hangi gün yumurtlamıştın de bakayım hatırlayamadım simdiAşko benim karnım çok ağrıyor ve yine leke geldi az önce biraz sulu biraz akıntılı, 22. Gün bugün 8 gün kaldı ama hep erken adet olacakmış gibiyim belirtilere bakılırsa okadar alışmışımki her türlğ barışığım durumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?