- 15 Mayıs 2022
- 3.592
- 2.932
- 83
- 29
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.721
Teşekkür ederimBen aç karna sabah bir su bardağı sıcak kaynamış suyu 1 tatlı kaşığı tohumu koyup 7 dk bekletip içiyorum içine bir çay kaşığı bal koyuyorum bir de. Ama yumurtlama günü olduğu günü birakiyorsun canım. Devam etmemelisin
Adet olmadın amaKalbim kadar temiz bir test bırakıyorum sizeyediniz testimin başını oysaki yarın kan verip 0 alıp oturacaktım ben yerime Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 iyilikperisi92
Olsun aşko bende yarın atıcam size merak etme en az bunu kadar beyazKalbim kadar temiz bir test bırakıyorum sizeyediniz testimin başını oysaki yarın kan verip 0 alıp oturacaktım ben yerime Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 iyilikperisi92
Kalbim kadar temiz bir test bırakıyorum sizeyediniz testimin başını oysaki yarın kan verip 0 alıp oturacaktım ben yerime Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 iyilikperisi92
Geldi mi ciddenOlsun aşko bende yarın atıcam size merak etme en az bunu kadar beyazgeldi kargooooo sürpriiiiz oldu adama dedim ben şoook Mucizemmm16 Demgey3
Evet aşko kapı çaldı banamı geldi dedi evet diyor adam kod istiyor dedim kod gelmedi boluda görünüyor bende yarın gelirsiniz diye bekliyordum dedim sistemde sıkıntı olmuş demekki dedi birini aradı falan tamamdır dedi görüyorsunuz sistemin sıkıntısı bile bana denk gelmişGeldi mi ciddenyaşasın sonundaağğ
Yaaa sürpriz olmuş aşko. Bebek de bi sürpriz yapsa şöyleOlsun aşko bende yarın atıcam size merak etme en az bunu kadar beyazgeldi kargooooo sürpriiiiz oldu adama dedim ben şoook Mucizemmm16 Demgey3
Ahahaha inşallah aşkoYaaa sürpriz olmuş aşko. Bebek de bi sürpriz yapsa şöyle
Cam çizik içindeydi kuzu bakma onaaşkım dur bakalım hele reglin ne zamandı ayrıca sanki camlı olanda gölge görüyoring Allahım yoksa ben mi şaşı oldum testlere bakmaktan Ya Rabbelalemin
Adam zorla vermiş resmen. Kız al testi kapat kapıyı ne soruyon dahaEvet aşko kapı çaldı banamı geldi dedi evet diyor adam kod istiyor dedim kod gelmedi boluda görünüyor bende yarın gelirsiniz diye bekliyordum dedim sistemde sıkıntı olmuş demekki dedi birini aradı falan tamamdır dedi görüyorsunuz sistemin sıkıntısı bile bana denk gelmişyarın sabah yapıyoree erken ama olsun maksat eğlenmek ahahaha
Evet inşallah öyle olur canımBenimde dün böyle çıktı 2 ay evel 8-9 yumurta gördü gayet iyi derken birde 10 mm olanlar vardı eşit nasıl büyücek bilmiyorum bende bidahaki ay ne olacak diye düşünüyorumbuda bi mesaj olabilir tüpe başlayamadan doğal olur belki
Bizim kalplerimiz çok temiz, ondan oluyor hep böyleKalbim kadar temiz bir test bırakıyorum sizeyediniz testimin başını oysaki yarın kan verip 0 alıp oturacaktım ben yerime Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Demgey3 iyilikperisi92
Allahıımmm şükürler olsun verdiğin nimetlereEvet aşko kapı çaldı banamı geldi dedi evet diyor adam kod istiyor dedim kod gelmedi boluda görünüyor bende yarın gelirsiniz diye bekliyordum dedim sistemde sıkıntı olmuş demekki dedi birini aradı falan tamamdır dedi görüyorsunuz sistemin sıkıntısı bile bana denk gelmişyarın sabah yapıyoree erken ama olsun maksat eğlenmek ahahaha
Bence de işte buAdet olana kadar pes etmiyoruz
Hey masalllahhhhh kuzum. Cok mutlu oldum allahım ins güzel olcak hersey inanıyorum sanaKızlar bugün kontrolden geldim solda 4 sağda 2 yumurta gelişiyormuşVeziir Mucizemmm16 iyilikperisi92 R raainbow R Random3
Çok güzel kuzum gözün aydın, döngünün kaçıncı günündesin? Çatlatma iğnesi yapılacak mı?Kızlar bugün kontrolden geldim solda 4 sağda 2 yumurta gelişiyormuşVeziir Mucizemmm16 iyilikperisi92 R raainbow R Random3
Regl falan olmıcaksn sen beni çıldırtmakmı istiyorsunKuzu gecmiş olsun valla öğlen yemeğine çıktım regl olmayı beklıyorum bende işte bakalım ne olacak
Allah için söyle benim bebe ne zaman bekletmeden geldide kasımda gelsindeli ya kasımı neden da geçiyosun aşko dur bakalım Allah Allah
Bakalm hayırlısı ben baya saldm sizden umutluym aşkolarYa sacmalama cano burda çoğu kişnini batı yakın kuzumm ovulasyon başla adet biter bitmez
İnşaallah kuzumHey masalllahhhhh kuzum. Cok mutlu oldum allahım ins güzel olcak hersey inanıyorum sana
Yumurta toplamadan önce yapılacak kuzum döngünün 7. Günü bugün iğnelerin 4. GünüÇok güzel kuzum gözün aydın, döngünün kaçıncı günündesin? Çatlatma iğnesi yapılacak mı?
Yav napıyım 1 yılı devirdik gelesi yok bebemin anladm benBugün de negatifi görünce içmeye başladım kuzum. Bugün iyice dinlenebilirsem yarına toparlarım inşallah. Oğluş daha iyi, öksürüğü var sadece. Okula göndermedim başkasına da bulaşmasın diye. Az önce de gittim hem balıkyağı hem de multivitamin aldım onlara. Aman herkes iyi olsun, ben iyileşene kadar beklesinler azcık
Olsun ve kuzum, birlikte kafaları yicez yine yalnız değilizsen niye daha aya başlamadan umudunu kestin bakiyim bu ne karamsarlık böyle, döverim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?