Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geldi mi cidden yaşasın sonundaağğ
Evet aşko kapı çaldı banamı geldi dedi evet diyor adam kod istiyor dedim kod gelmedi boluda görünüyor bende yarın gelirsiniz diye bekliyordum dedim sistemde sıkıntı olmuş demekki dedi birini aradı falan tamamdır dedi görüyorsunuz sistemin sıkıntısı bile bana denk gelmiş yarın sabah yapıyoree erken ama olsun maksat eğlenmek ahahaha

aşkım dur bakalım hele reglin ne zamandı ayrıca sanki camlı olanda gölge görüyoring Allahım yoksa ben mi şaşı oldum testlere bakmaktan Ya Rabbelalemin
Cam çizik içindeydi kuzu bakma ona Yarın ben doktoruma dicem zaten beta da bakalım diye. 3-5 bişey çıksa keşke ama nerde Ben çok eminim bizim bili bili boş bu ay. Şu an reglim vaktinde gelsin diye dua ediyorum sadece 4 gün var bu arada

Adam zorla vermiş resmen. Kız al testi kapat kapıyı ne soruyon daha

Bizim kalplerimiz çok temiz, ondan oluyor hep böyle
Allahıımmm şükürler olsun verdiğin nimetlere

Kuzu gecmiş olsun valla öğlen yemeğine çıktım regl olmayı beklıyorum bende işte bakalım ne olacak
Regl falan olmıcaksn sen beni çıldırtmakmı istiyorsun
deli ya kasımı neden da geçiyosun aşko dur bakalım Allah Allah
Allah için söyle benim bebe ne zaman bekletmeden geldide kasımda gelsin sen söyle elini vicdanına koy sen napıyosun naslsn bu arad
Ya sacmalama cano burda çoğu kişnini batı yakın kuzumm ovulasyon başla adet biter bitmez
Bakalm hayırlısı ben baya saldm sizden umutluym aşkolar

Yav napıyım 1 yılı devirdik gelesi yok bebemin anladm ben güzel bi dayak yesem belki bi işe yarar sen napıyosun yeriz yeriz birlikte yeriz kafası inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…