- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.781
Sen bugün ki testini neden bize atmadın aşko ayıp değil miYa ben regl olmak istiyorum
İzin vermiyorum olamazsın
Yahu bembeyaz şeyin neyini atiyim aşkısı, gözlerinize yazıkSen bugün ki testini neden bize atmadın aşko ayıp değil mi
Yaaa kuzu benim anladığım kadarıyla düzenli uyku yürüyüş ve beslenme ile bu işi halledebilirsinAşkım fsh epey yüksek
Ben yine geriden geliyorum@Veziir_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 @Mavimiresl annabelica ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bianlamıyorum bu işten ben artık
Ben de adet göreceğim diye diye 10. Günü devirdim kuzu. Bakma şu belirtilere vücut saçmalıyor bazen13 ünde yumurtlama başladı 15 inde çatlama oldu daha 5 gün yani
Kuzu ya ben de seni çok seviyorum. Zaten kim sevmez ki seni düşünemiyorum hiçYaaaaaşko benim en en yakın arkadaşım kova kova ve balık Burcu çok iyi anlaşırmış belli zaten sizleri sevdiğimden
Ben direkt yumurtlamaya geçmek istiyorumYa ben regl olmak istiyorum
Sus sus deme öyle şeyler aşko aklıma gelmedi değilBi daha mı tatile gitseniz aşkoiyi geçiyordur öyle zaman
Aşko bakmamak ne demek ya kanama geliyor ne yapcam ben görmezden nasıl gelcemBen de adet göreceğim diye diye 10. Günü devirdim kuzu. Bakma şu belirtilere vücut saçmalıyor bazen
Teşekkür ederim bebeğim O senin güzel gören gözlerin kuzumKuzu ya ben de seni çok seviyorum. Zaten kim sevmez ki seni düşünemiyorum hiç
O da bişey mi? Ben hamile olduğum günlere geçmek istiyorum, bu fragman ne zaman bitecek ya?Ben direkt yumurtlamaya geçmek istiyorum
Ahahahha benim de bekleme zamanlarında aklıma geliyorsun bende mi tatile gitsem diye düşünüyorumSus sus deme öyle şeyler aşko aklıma gelmedi değil
Ama yok bir tatil daha kaldıramayız zaten soğuk ev daha iyi
Kız valla ya sanki o bölüme geçemeyecekmişiz gibi hissediyorumO da bişey mi? Ben hamile olduğum günlere geçmek istiyorum, bu fragman ne zaman bitecek ya?Sürekli az sonra diyen kılkuyruk herifin sesi gibi
Bizim hikaye arka sokaklar gibi yeminleKız valla ya sanki o bölüme geçemeyecekmişiz gibi hissediyorumula bu bekleme süreci kaç sezonnnnn final ne zamannnnnnn
Ne yani oğlak burcuyum diye beni sevmiyomuçunYaaaaaşko benim en en yakın arkadaşım kova kova ve balık Burcu çok iyi anlaşırmış belli zaten sizleri sevdiğimden
500 tane sebebi olabilir illa adet mi olacakAşko bakmamak ne demek ya kanama geliyor ne yapcam ben görmezden nasıl gelcem
Hee tamam aşko haklısın ol o zaman izin veriyorumYahu bembeyaz şeyin neyini atiyim aşkısı, gözlerinize yazıkizin ver olayım bebeğim yaa 3 gün daha boş boş bekleyip zaman mı kaybedeyim? Zaten fanfinifinfon da olmuyor hastayım diyez ikisi bi arada çıksın işte
Düzenli uyku muu en zoru bu aşkım sanırım çünkü zaten eşim gece 1 de anca geliyoYaaa kuzu benim anladığım kadarıyla düzenli uyku yürüyüş ve beslenme ile bu işi halledebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?