- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.801
Ayyyy aşko deme deme Allah korusun şakası bile kötüBizim hikaye arka sokaklar gibi yeminle
Aşko yolu kaybettimBen yine geriden geliyorumbi bitse de yoluna baksan aşko ya. Bıraksın yakanı artık
Aşkım sen sevilmez misinnnnn sen ne olursan ol ben seni de çok seviyorummmmmNe yani oğlak burcuyum diye beni sevmiyomuçun
Zaten sevmezsen gelir kapıda yatarımAşkım sen sevilmez misinnnnn sen ne olursan ol ben seni de çok seviyorummmmm
Ay benimki de 3 vardiya çalışıyor benimde alt üst uykular haram oldu dDüzenli uyku muu en zoru bu aşkım sanırım çünkü zaten eşim gece 1 de anca geliyodüzenli uyku resmen bana haram kılınmış
Aşko sizi sevmeyenlerin aklından şüphe ederimZaten sevmezsen gelir kapıda yatarım
Bende seni coooookkk seviyorum aşkısı❤❤❤
Kız niye noldu hasta mı oldun yoksa yine
Hayır tabiki canım bekleyince anlayacağız500 tane sebebi olabilir illa adet mi olacak
Bende seni yiriiimmAşko sizi sevmeyenlerin aklından şüphe ederimyerim seniiii
Kız niye noldu hasta mı oldun yoksa yine
Oturuyorum aşkısı sen napıyosun ❤Lale95 aşko nerdesin her şey yolunda mı?
Napıyosunuz canlarDemgey3 Mucizemmm16
annabelica R Random3 M mucizeOldu
Ayy aşkım çok zor ya geç yatınca da gel kalkıyo insanAy benimki de 3 vardiya çalışıyor benimde alt üst uykular haram oldu d
AşkoLale95 aşko nerdesin her şey yolunda mı?
Napıyosunuz canlarDemgey3 Mucizemmm16
annabelica R Random3 M mucizeOldu
Süpersin yaKızçelerimmn napıyosunuzzz nasılsınızzzbenim kırmızılar devasal bir ağrıyla birlikte bugün merhaba dediler
Lale95 @Veziir Demgey3 M mucizeOldu Mucizemmm16 M melek076 @iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ @Safiye19 R Random3 annabelica @canancan11 @partalina_ ve nickleri unuttugum diğer aşkolarımm
Aşkom sen bat tarihimi değiştirirkenMucizemmm16 19 kasım olarak düzeltirmisin o aydanda pek ümidim yok direk aralık ayını mı yazsak
Yattım şimdi aşko yoruldum bu gün yemekte abimle yengem vardı burayada ara ara girdim sabahta erken kalkmıştım ya uykum var karnım ağrıyor belim ağrıyor yarın devam ederse anlarım ki adet bu çünkü karnımda ağrıyor yani testler elimde patlayacak heralde siftah yapamadan ahahahaOturuyorum aşkısı sen napıyosun ❤
Bende oğlunu merak ettim gündüz yazmıştım etiketleyip görmedi heralde diye o yüzden tekrar yazdım ah bu yavrulara bişey olmasın yaa bizler zor atlatıyoruz onların canı nasıl acıyordur hastalıktaAşkoLale95 aşkomuzun oğluşu çok hasta olmuş mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyomuş bugün hastaneye falan gitmişler akşam dönmüşler ilaç falan yazmışlar serum takılmış oda çok yorulmuştu belki yavru kuşuyla ilgileniyodur ondan yazmıyodur
Kim sevmiyormuş valla gelir döverizTeşekkür ederim bebeğim O senin güzel gören gözlerin kuzumVardır aşko sevmeyende bazı insanlar değişik oluyor
Aşko yalnız tam oğlaksın. Kıpır kıpırsın yeminle oğlaklarla asla sıkılmaz insanNe yani oğlak burcuyum diye beni sevmiyomuçun
Varsa dövelim aşko ben varımKim sevmiyormuş valla gelir döverizseni sevmeyen direkt kötüdür aşko net yani
Aşko emin misin koca kişisi sıkılıyo nasıl iş buuuğğAşko yalnız tam oğlaksın. Kıpır kıpırsın yeminle oğlaklarla asla sıkılmaz insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?