Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önemli değil bebeğim bende instadan yazdım

Yaa evet aşko çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum ☹

Daha erken adet için bebeğim belki bebiton yerleşiyodur uğraşma şu ağrılarla artık rahat bırak adetmiş hıııhh değil işte

Daha erken adet için bebeğim belki bebiton yerleşiyodur uğraşma şu ağrılarla artık rahat bırak adetmiş hıııhh değil işte
Aşko sadece ağrı değil ki kanamam var ped taktım resmen sabaha kadar ne olur bilemem sonuçta
Adet gibi koyu renk değil öyle yoğunda değil açık pembemsi sıvı hiç takılmıyorum adetsede umrumda değil benden değerli değil olmayan her ayın sonrasındaki ayda bizler için sonuçta

Allah Allah çok mu geliyo aşko ped takıcak kadar mı

Oyyyy maşallah Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsin minnoşunun pıt pıt kalpciğinin sesinide duydun hadi gözün aydın aşko biz aynı günler haftaları haftalar ayları kovalıyor o şekil devam

Oyyyy maşallah Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsin minnoşunun pıt pıt kalpciğinin sesinide duydun hadi gözün aydın aşko biz aynı günler haftaları haftalar ayları kovalıyor o şekil devam
Çok teşekkür ederim kuzum benim çok şükür duydum Senin leke geliyodu en son kanamaya döndümü kuzum yani adet oldun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…