- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.821
Önemli değil bebeğim bende instadan yazdımBende oğlunu merak ettim gündüz yazmıştım etiketleyip görmedi heralde diye o yüzden tekrar yazdım ah bu yavrulara bişey olmasın yaa bizler zor atlatıyoruz onların canı nasıl acıyordur hastalıktasağol aşko haber verdiğin için
Yaa evet aşko çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum ☹Bende oğlunu merak ettim gündüz yazmıştım etiketleyip görmedi heralde diye o yüzden tekrar yazdım ah bu yavrulara bişey olmasın yaa bizler zor atlatıyoruz onların canı nasıl acıyordur hastalıktasağol aşko haber verdiğin için
Evet kuzum inşallah bir an önce iyileşir toparlarYaa evet aşko çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum ☹
Daha erken adet için bebeğim belki bebiton yerleşiyodur uğraşma şu ağrılarla artık rahat bırakYattım şimdi aşko yoruldum bu gün yemekte abimle yengem vardı burayada ara ara girdim sabahta erken kalkmıştım ya uykum var karnım ağrıyor belim ağrıyor yarın devam ederse anlarım ki adet bu çünkü karnımda ağrıyor yani testler elimde patlayacak heralde siftah yapamadan ahahaha
İnşallah Aşkım aminEvet kuzum inşallah bir an önce iyileşir toparlar
Aşko sadece ağrı değil ki kanamam var ped taktım resmen sabaha kadar ne olur bilemem sonuçtaDaha erken adet için bebeğim belki bebiton yerleşiyodur uğraşma şu ağrılarla artık rahat bırakadetmiş hıııhh değil işte
Allah Allah çok mu geliyo aşko ped takıcak kadar mıAşko sadece ağrı değil ki kanamam var ped taktım resmen sabaha kadar ne olur bilemem sonuçta
Adet gibi koyu renk değil öyle yoğunda değil açık pembemsi sıvıhiç takılmıyorum adetsede umrumda değil benden değerli değil olmayan her ayın sonrasındaki ayda bizler için sonuçta
Tamam kuzum sağlık olsun kasım uğurlu gelsin inşallah hepimizeEvet kızlar ekim ayına güle güle dedim kasımı karşılıyorum.Mucizemmm16 yeni bat bildiriyorum 21 kasım
Yani sulu olduğu için çamaşırı ıslatıyor aşko Allah Allah işte boşuna mı diyorum ben adet mi acaba diyeAllah Allah çok mu geliyo aşko ped takıcak kadar mı
Aşağıya doğru eğilip bi sorar mısın amacı neymişYani sulu olduğu için çamaşırı ıslatıyor aşko Allah Allah işte boşuna mı diyorum ben adet mi acaba diyesorun değil aşko yarın ola hayır ola bekliyoruz
Ayy kuzum sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim çok şükürAşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedikben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizler naptınız bakalım Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Childdevelopment Lale95 R Random3 R raainbow miraclebeyb diğer unuttuğum kızçeler
Benim aklımla oynuyor ama sakin kalıyorum aşkı tek amacı bu benceAşağıya doğru eğilip bi sorar mısın amacı neymişbizi çıldırtmak mı istiyo
Amin aşkım inşallahAyy kuzum sağlıkla gelsin inşallah çok sevindim çok şükür❤❤❤
Oyyyy maşallah Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsinAşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedikben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizler naptınız bakalım Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Childdevelopment Lale95 R Random3 R raainbow miraclebeyb diğer unuttuğum kızçeler
Çok teşekkür ederim kuzum benim çok şükür duydumOyyyy maşallah Rabbim sağlıcakla gelmesini nasip etsinminnoşunun pıt pıt kalpciğinin sesinide duydun hadi gözün aydın aşko biz aynı günler haftaları haftalar ayları kovalıyor o şekil devam
Ah valla bilmezler kıymetimizi bunlar aaah ahAşko emin misin koca kişisi sıkılıyo nasıl iş buuuğğ
Ayy ben sakın kalamıyoring beni delirtmesin söyleBenim aklımla oynuyor ama sakin kalıyorum aşkı tek amacı bu bence
Amin kuzum ❤Amin aşkım inşallahsen naptın durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?