- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.841
Kaba sakallarAh valla bilmezler kıymetimizi bunlar aaah ah
Adet gibi olmasada geliyor aşko bilmem 8 gün var bata normalde ama çözemiyorum işte bekliyorum koyverdim aşko düşünmemek en iyisi galibaÇok teşekkür ederim kuzum benim çok şükür duydumSenin leke geliyodu en son kanamaya döndümü kuzum yani adet oldun mu
Kal aşko kal bikaç güne ne olduğunu söylerim ben size kesin olarakAyy ben sakın kalamıyoring beni delirtmesin söyle
Yaa güzel şeyler olsun lütfeeennKal aşko kal bikaç güne ne olduğunu söylerim ben size kesin olarak
İnşallah gerek kalmaz kuzum tüp bebeğeFıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani@Random3 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi R raainbow @Annabelle1 @Papatyamveben-Mavi
Yaa kuzum nie böyle oldu ki acaba yumurtlama takip etsene bu ay sen yaa acaba kaçıyormu erken yumurtlama görmen lazım ki erken adet olasın yaniAmin kuzum ❤bende durumlar a sardı aşko çok erken adet oldum yımırta süt buhar herşey ziyan sefil oldu yanarım yanarım süte maydanoz yanarım boşa gitti
Kesinlikle kuzum düşünmemek akışına bırakmak en iyisi ama biz kendimize engel olamıyoruz bende öyleydim çünkü rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallahAdet gibi olmasada geliyor aşko bilmem 8 gün var bata normalde ama çözemiyorum işte bekliyorum koyverdim aşko düşünmemek en iyisi galiba
Aşkım yımırta falan yok bu ay finitoooYaa kuzum nie böyle oldu ki acaba yumurtlama takip etsene bu ay sen yaa acaba kaçıyormu erken yumurtlama görmen lazım ki erken adet olasın yani
Kız kandırık yapıyorum benKızzz deli böyle deme deme sen zaten evrene direk mesaj gönderiyorsun Aralık olsun falan diye sonra kasım olunca da Ocak dersen bu böyle böyle devam ederyapma kuzum Ya ben anladım ki gerçi geç oldu ama ağzımızdan çıkan her söz şaka dahi olsa yada içimizden geçirdiğimiz, inanın emir niteliğinde evren için sonra işte ağlayıp duruyoruz neden neden neden
Lütfen kızlar bu kısır döngüden kurtulalım artık
He canısı bu arada düzeltme yapayım özür dilerim deli demek istemedimdeli kadınlarız biz yani çılgın işte iyice yüzüme gözüme bulaştırdım açıklama yapacam diye
Cidden yani zaten kırmızıları görmek istemiyoeum bide ağrıyı sırtlanıyo geliyor belim yarıldı yaAy madem geliyorsun bari ağrısız gelneyse aşko hayırlısı olsun inşallah diğer ay güzel olacak Ay niye kasımdan ümidi kestinnnn kasımda aşk başkadırrrr
Ayy ben ilk defa koca tanıdımHe çok benziyoruz valla kesinlikle beybiİki deli bi araya gelmemeliydik Demgey3 ikizler misin kuzu sen de
Beyaz diyo hala gelecek bana cinnet saçını başını yolcam şununOlsun aşko bende yarın atıcam size merak etme en az bunu kadar beyazgeldi kargooooo sürpriiiiz oldu adama dedim ben şoook Mucizemmm16 Demgey3
Ayy ne kadat güzel haber bu kuzum çok sevindimKızlar bugün kontrolden geldim solda 4 sağda 2 yumurta gelişiyormuş @VeziirMucizemmm16 @iyilikperisi92 R raainbow @Random3
Ayy kuzum o senin tatlılığınnnNe tatlısın ya Allah senı
Ahh aşkom kendine umudu biter bizimkine bitmez bunundaNe zaman geleceğini bilemeyiz aşko her an olabilir bu belli olmaz kii
Yaa ilaç falan mı kullanman lazım peki aşkım tedavi olucaksın yani değil miAşkım yımırta falan yok bu ay finitooo20. Gün adet oldum aşkım hormon tahlili yaptırdım fsh yüksek çıktı daha gösteremedim ama onun yükselmesi yumurtlama olmadığını olsa da kalitesiz olduğunu gösterirmiş
Hayır evde yoksun kimse gelmesinAyy kuzum o senin tatlılığınnnnormalde bana lanet sevimsiz soğuk nevale derler sevimsizler
Ahh aşkom kendine umudu biter bizimkine bitmez bunundahayrlısı be önceden üzülüyordum artık hiiç alıştı bünye gelceksr gelsn burdaym bekliyom ben
Sonuçlarını gösteremedim aşkım salı günü gidebilicem göstermeye bakalım doktor ne diycekYaa ilaç falan mı kullanman lazım peki aşkım tedavi olucaksın yani değil mi
Bazen benimde oluyor öyle kuzum yaa bende anlamıyorum@Veziir_Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Random3 @Mavimiresl @Annabelle1 ayy diğer aşkolar etiketlemeyi unuttuğum kızçelerim
Benim adetim dün bitmişti hiç bişey yoktu bugün sabahta hiç bişey yoktu tam dedim yıkanayım dişlerimi fırçalarken bişey geldi akıntı sandım bi gittim ki regliymiş hala da geliyo ped taktım yeniden ulan bianlamıyorum bu işten ben artık
Ooo sizinde baya olmuş inşallah bekletmez bebiş sizi daha fazlaAaa ben tüp bebeğe başladığınızı niye kaçırmışım ya da unutmuşumçok güzel kuzucum yaa artık öbür aya hamişsin inşallah çok amin
E kuzum bizim de 2,5 yıl oldu napak ölek mi?Yaa ben napiyim sürünüyorum işte hastalıktan. Reglim de erkenden gelse de boşuna beklemesem, sıkılıyorum 2-3 gün kala
Her ay bizim tabiKuzu ya kasım da bizim Aralık da bizim. Bebeler ne zaman gelirse o ay bizim iştemaksat güzel enerji yollayalım evrene sen niye fos falan diyosun. Bi sene uzun zaman doğru diyosun sabretmek zor ama kimin oluyo ki pat diye. İstisnalara bakma sen. Etrafımda bi sürü anne var hiç sormazdım senin bebe nasıl geldi diye. Başkasında basit görünüyor zaman kısa geliyor. Ama şimdi kendim istediğim için soruyorum da öğreniyorum millet ne uğraşmış da haberim yokmuş
İlk kez oldu bende aşko sanki yollar tıkandı tekrar açıldı gibi olduBazen benimde oluyor öyle kuzum yaa bende anlamıyorum
Ooo sizinde baya olmuş inşallah bekletmez bebiş sizi daha fazlabende o son 2-3 gün inanlmaz sıkılıyom gelcen işte ne bekliyosan gel bitsin gitsin ayy iyileşemednmi kuzm ya geçmiş olsn
Her ay bizim tabiters köşe yapıyom bu sefer belki tutar içimden tutcak diyom çaktırma kız benim etrafmda bak çocuğu olan şuan 2-3 yaş aralıgında 9 arkdşm var hepsinin ilk ay bi deneyelm dediğinde tutmş yoluvercm onlrı valla bi ben uğraşıyorum ya
Ahhahhaa ay ne güldüm kız sen çok yaşaO da bişey mi? Ben hamile olduğum günlere geçmek istiyorum, bu fragman ne zaman bitecek ya?Sürekli az sonra diyen kılkuyruk herifin sesi gibi
Gameofthornes mi ne vardı ona döndük bitcek dediğimiz noktada yeni sezon geliyo kuzum bitmiyo sonu yokKız valla ya sanki o bölüme geçemeyecekmişiz gibi hissediyorumula bu bekleme süreci kaç sezonnnnn final ne zamannnnnnn
Kız sen niye bi toparlanamıyorsn son aylarda bi kendine iyi baksana artk anaaaa kızıyorm amaBende seni yiriiimm❤❤❤
Ayy aşkım gözlerim cok yanıyo boğazımda bi tuhaf yutkunurken sızlıyo sanki bide hasta olmam eksikti oda vursun koyar mi
Hee bu ayda bunu deneyelm aralıgı yazalm belki siz kim aralık bat yazıyosunuz ben geliuom der gelir bebe bellimi olurSüpersin ya
Aşko totem yapalım
Aralık batını yazalım
Yaa siz instadan birbirinizimi eklediniiizzzzÖnemli değil bebeğim bende instadan yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?