Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim kuzum benim çok şükür duydum Senin leke geliyodu en son kanamaya döndümü kuzum yani adet oldun mu
Adet gibi olmasada geliyor aşko bilmem 8 gün var bata normalde ama çözemiyorum işte bekliyorum koyverdim aşko düşünmemek en iyisi galiba

İnşallah gerek kalmaz kuzum tüp bebeğe doğal yollarla tutsun inşallaaah

Amin kuzum ❤ bende durumlar a sardı aşko çok erken adet oldum yımırta süt buhar herşey ziyan sefil oldu yanarım yanarım süte maydanoz yanarım boşa gitti
Yaa kuzum nie böyle oldu ki acaba yumurtlama takip etsene bu ay sen yaa acaba kaçıyormu erken yumurtlama görmen lazım ki erken adet olasın yani

Adet gibi olmasada geliyor aşko bilmem 8 gün var bata normalde ama çözemiyorum işte bekliyorum koyverdim aşko düşünmemek en iyisi galiba
Kesinlikle kuzum düşünmemek akışına bırakmak en iyisi ama biz kendimize engel olamıyoruz bende öyleydim çünkü rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Yaa kuzum nie böyle oldu ki acaba yumurtlama takip etsene bu ay sen yaa acaba kaçıyormu erken yumurtlama görmen lazım ki erken adet olasın yani
Aşkım yımırta falan yok bu ay finitooo 20. Gün adet oldum aşkım hormon tahlili yaptırdım fsh yüksek çıktı daha gösteremedim ama onun yükselmesi yumurtlama olmadığını olsa da kalitesiz olduğunu gösterirmiş

Kız kandırık yapıyorum ben içimden kasımda hamile kalcam diyorum şşştt çaktırma açıklama yaparkenki çırpınışına bittim deliyiz yani buna yapcak bişey yok
Ay madem geliyorsun bari ağrısız gel neyse aşko hayırlısı olsun inşallah diğer ay güzel olacak Ay niye kasımdan ümidi kestinnnn kasımda aşk başkadırrrr
Cidden yani zaten kırmızıları görmek istemiyoeum bide ağrıyı sırtlanıyo geliyor belim yarıldı ya kesmedim sus çaktırma gizliden içimden umutlanıyorm inşallah aşk başkadır kuuzm

He çok benziyoruz valla kesinlikle beybi İki deli bi araya gelmemeliydik Demgey3 ikizler misin kuzu sen de
Ayy ben ilk defa koca tanıdım _Umutlu_Pozitif_ valla bi tatlı oluyormuşsunuz ne yalan söyliyim bayıldım ikinizede enerjiniz süper Demgey3 tam balıksın bence dicektm balık burcum demişsin o kadar belliki senin duygularndan naifliğinden

Olsun aşko bende yarın atıcam size merak etme en az bunu kadar beyaz geldi kargooooo sürpriiiiz oldu adama dedim ben şoook Mucizemmm16 Demgey3
Beyaz diyo hala gelecek bana cinnet saçını başını yolcam şunun yarın bize çift çizgili test at mümkünse aşko bak yarın düğün var gözümden kaçar nolur etiketle beni
Kızlar bugün kontrolden geldim solda 4 sağda 2 yumurta gelişiyormuş @Veziir Mucizemmm16 @iyilikperisi92 R raainbow @Random3
Ayy ne kadat güzel haber bu kuzum çok sevindim

Ne tatlısın ya Allah senı
Ayy kuzum o senin tatlılığınnn normalde bana lanet sevimsiz soğuk nevale derler sevimsizler
Ne zaman geleceğini bilemeyiz aşko her an olabilir bu belli olmaz kii
Ahh aşkom kendine umudu biter bizimkine bitmez bununda hayrlısı be önceden üzülüyordum artık hiiç alıştı bünye gelceksr gelsn burdaym bekliyom ben

Yaa ilaç falan mı kullanman lazım peki aşkım tedavi olucaksın yani değil mi

Hayır evde yoksun kimse gelmesin bende öyle aşko bana gelince bitiyoring bende üzülmem aşkım normalde erken geldiği için çok üzüldüm bide yüksek görünce değeri kaybettiniz beni bi ara hahahhahah

Bazen benimde oluyor öyle kuzum yaa bende anlamıyorum
Ooo sizinde baya olmuş inşallah bekletmez bebiş sizi daha fazla bende o son 2-3 gün inanlmaz sıkılıyom gelcen işte ne bekliyosan gel bitsin gitsin ayy iyileşemednmi kuzm ya geçmiş olsn
Her ay bizim tabi ters köşe yapıyom bu sefer belki tutar içimden tutcak diyom çaktırma kız benim etrafmda bak çocuğu olan şuan 2-3 yaş aralıgında 9 arkdşm var hepsinin ilk ay bi deneyelm dediğinde tutmş yoluvercm onlrı valla bi ben uğraşıyorum ya

İlk kez oldu bende aşko sanki yollar tıkandı tekrar açıldı gibi oldu
Beraber yolak mııığğ

O da bişey mi? Ben hamile olduğum günlere geçmek istiyorum, bu fragman ne zaman bitecek ya? Sürekli az sonra diyen kılkuyruk herifin sesi gibi
Ahhahhaa ay ne güldüm kız sen çok yaşa kıykuyruk herif iyimiş bende bölüm atlamak istiyorum yeterse yeter
Kız valla ya sanki o bölüme geçemeyecekmişiz gibi hissediyorum ula bu bekleme süreci kaç sezonnnnn final ne zamannnnnnn
Gameofthornes mi ne vardı ona döndük bitcek dediğimiz noktada yeni sezon geliyo kuzum bitmiyo sonu yok tükenmişlik sendromu yaşıcm artk

Süpersin ya
Aşko totem yapalım
Aralık batını yazalım
Hee bu ayda bunu deneyelm aralıgı yazalm belki siz kim aralık bat yazıyosunuz ben geliuom der gelir bebe bellimi olur milenyum kuşağı bunla yapma denileni yapıyorlar ya
Önemli değil bebeğim bende instadan yazdım
Yaa siz instadan birbirinizimi eklediniiizzzz kıskanç ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…