Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy maşallah minik kalbini sevsinler onun sağlıkla gelsn inşallah bebişin kuzumm amin amin bizde bekliyoruz bizimkileri gelsnler diye ben bu ay elendm başka baharlara kaldık

Hayır evde yoksun kimse gelmesin bende öyle aşko bana gelince bitiyoring bende üzülmem aşkım normalde erken geldiği için çok üzüldüm bide yüksek görünce değeri kaybettiniz beni bi ara hahahhahah
Dur dur hemen salma kendini tabi modun düşcek çok normal ama o değerler toprlanmıcak değerler değilki inşallah kısa sürede güzel görcez değerlerini

İlk kez oldu bende aşko sanki yollar tıkandı tekrar açıldı gibi oldu
Beraber yolak mııığğ
Bizim yumurtalıklarnda içerde ne yaptıgı belli değil valla spermlere suç bulmamak lazm bizimkilernde kafası karışık anladm ben yolalm aşko valla yolalm yorulunca dinlenelm sonra tekrar yolalm
Bide her gördüklerinde ee sende yap bi bebek diyip duruyorlar bi ben kaldm çnkü deniyoruz olmuyor demekte istemiyorm ne kadar üzdüklerinin farknda değiller insanlt artk özele girmemeyi öğrense keşke

sanırım adet oluyorum 3 gün erken hemde ne ağrı var ne bişey az önce peçeteye silince sümüksü turuncumsu bişey geldi

Evet aşkım birbirimizden haber alalım nolur nolmaz diye ekleştik

_Umutlu_Pozitif_ kız bize diyor bak bak Ya uyumadan da güzel bişey okuyunca nasıl iyi geldi
şimdi Çok sağol kuzucum sen de çok tatlı çok güzel bi kadınsınYa senin burcun ne ola ki

Densiz onlar aşko bakma sen boşver aşkım üzülme sizi üzeni yolarım üşenmem valla aşko bana da diyolar bi çocuk daha yap diye olmuyo zorlamıığğğ diyorum Allahın bildiğini kuldan saklayamam

Dur dur hemen salma kendini tabi modun düşcek çok normal ama o değerler toprlanmıcak değerler değilki inşallah kısa sürede güzel görcez değerlerini
İnşallah aşkım artık üzülmüyorum ya geçti gitti nasipte ne varsa o napalim düzelirse düzelir düzelmezse de vardır bir hayr görebilen olayım ❤

Ben öyle diyenlerin hepsine inanmıyorum aslında ama neyse bişey demiyim Hiç bakma onlara buraya takıl sen herkeste başka hikaye maşallah

Evet aşkım birbirimizden haber alalım nolur nolmaz diye ekleştik
İyi olmuş aşko burdan bazen atlanıyor ulaşılmıyo
Densiz onlar aşko bakma sen boşver aşkım üzülme sizi üzeni yolarım üşenmem valla aşko bana da diyolar bi çocuk daha yap diye olmuyo zorlamıığğğ diyorum Allahın bildiğini kuldan saklayamam
Hemde ne densiz sevimsizler doğurdunuz iyi yediniiz sanki saraya sultan dogurdun diyesm geliyo iyi yapıyorsun aşko ben söylemedm valla fazla bilmişler akıl vermeye kalkıyorlar gelemem

_Umutlu_Pozitif_ kız bize diyor bak bak Ya uyumadan da güzel bişey okuyunca nasıl iyi geldi
şimdi Çok sağol kuzucum sen de çok tatlı çok güzel bi kadınsınYa senin burcun ne ola ki
Neyseki koca yazmışım ama sen kova oldugunu anlayacak kadar beni tanımşsn sağol ayy sağol kuzum tahmin et bakalm ne ola ki

Ay sizin diyaloglara bittim gece geceAma uyumam lazım kuzular. Hepinizi çooook seviyorum iyi geceler

Ulan deme aşkım boşver herkese herşey söylenmez de işte benim ağzım işte tutamıyorum kendimle ilgili herşeyi söylerim bana da bir sürü şey diyolar bi yerden girip ötekinden cikiyo desem yalan olur girmiyo bile yani o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…