- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.861
Hayırlısı olur inşallah biran önce normale döner kuzumSonuçlarını gösteremedim aşkım salı günü gidebilicem göstermeye bakalım doktor ne diycek
Ayy maşallah minik kalbini sevsinler onunAşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedikben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizler naptınız bakalım Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Cgh Lale95 @Random3 R raainbow @Safiye19 diğer unuttuğum kızçeler
Dur dur hemen salma kendini tabi modun düşcek çok normal ama o değerler toprlanmıcak değerler değilki inşallah kısa sürede güzel görcez değerleriniHayır evde yoksun kimse gelmesinbende öyle aşko bana gelince bitiyoring bende üzülmem aşkım normalde erken geldiği için çok üzüldüm bide yüksek görünce değeri kaybettiniz beni bi ara hahahhahah
Bizim yumurtalıklarnda içerde ne yaptıgı belli değil valla spermlere suç bulmamak lazm bizimkilernde kafası karışık anladm benİlk kez oldu bende aşko sanki yollar tıkandı tekrar açıldı gibi oldu
Beraber yolak mııığğ
Evet aşkım birbirimizden haber alalım nolur nolmaz diye ekleştikHee bu ayda bunu deneyelm aralıgı yazalm belki siz kim aralık bat yazıyosunuz ben geliuom der gelir bebe bellimi olurmilenyum kuşağı bunla yapma denileni yapıyorlar ya
Yaa siz instadan birbirinizimi eklediniiizzzzkıskanç ben
Ayy ben ilk defa koca tanıdım_Umutlu_Pozitif_ valla bi tatlı oluyormuşsunuz ne yalan söyliyim bayıldım ikinizede enerjiniz süper Demgey3 tam balıksın bence dicektm balık burcum demişsin o kadar belliki senin duygularndan naifliğinden
Densiz onlar aşko bakma sen boşver aşkım üzülme sizi üzeni yolarım üşenmemBizim yumurtalıklarnda içerde ne yaptıgı belli değil valla spermlere suç bulmamak lazm bizimkilernde kafası karışık anladm benyolalm aşko valla yolalm yorulunca dinlenelm sonra tekrar yolalm
Bide her gördüklerinde ee sende yap bi bebek diyip duruyorlar bi ben kaldm çnkü deniyoruz olmuyor demekte istemiyorm ne kadar üzdüklerinin farknda değiller insanlt artk özele girmemeyi öğrense keşke
İnşallah kuzum ❤❤Hayırlısı olur inşallah biran önce normale döner kuzum
İnşallah aşkım artık üzülmüyorum ya geçti gitti nasipte ne varsa o napalim düzelirse düzelir düzelmezse de vardır bir hayr görebilen olayım ❤Dur dur hemen salma kendini tabi modun düşcek çok normal ama o değerler toprlanmıcak değerler değilki inşallah kısa sürede güzel görcez değerlerini
Ben öyle diyenlerin hepsine inanmıyorum aslında ama neyse bişey demiyimHer ay bizim tabiters köşe yapıyom bu sefer belki tutar içimden tutcak diyom çaktırma kız benim etrafmda bak çocuğu olan şuan 2-3 yaş aralıgında 9 arkdşm var hepsinin ilk ay bi deneyelm dediğinde tutmş yoluvercm onlrı valla bi ben uğraşıyorum ya
İyi olmuş aşko burdan bazen atlanıyor ulaşılmıyoEvet aşkım birbirimizden haber alalım nolur nolmaz diye ekleştik
Hemde ne densiz sevimsizler doğurdunuz iyiDensiz onlar aşko bakma sen boşver aşkım üzülme sizi üzeni yolarım üşenmemvalla aşko bana da diyolar bi çocuk daha yap diye olmuyo zorlamıığğğ diyorum Allahın bildiğini kuldan saklayamam
Neyseki koca yazmışım ama sen kova oldugunu anlayacak kadar beni tanımşsn sağol_Umutlu_Pozitif_ kız bize diyor bak bak Ya uyumadan da güzel bişey okuyunca nasıl iyi geldi
şimdiÇok sağol kuzucum sen de çok tatlı çok güzel bi kadınsın Ya senin burcun ne ola ki
Yalanmı söylüyorlar diyorsun yaniBen öyle diyenlerin hepsine inanmıyorum aslında ama neyse bişey demiyimHiç bakma onlara buraya takıl sen herkeste başka hikaye maşallah
Ay sizin diyaloglara bittim gece geceİyi olmuş aşko burdan bazen atlanıyor ulaşılmıyo
Hemde ne densiz sevimsizler doğurdunuz iyiyediniiz sanki saraya sultan dogurdun diyesm geliyo iyi yapıyorsun aşko ben söylemedm valla fazla bilmişler akıl vermeye kalkıyorlar gelemem
Ulanİyi olmuş aşko burdan bazen atlanıyor ulaşılmıyo
Hemde ne densiz sevimsizler doğurdunuz iyiyediniiz sanki saraya sultan dogurdun diyesm geliyo iyi yapıyorsun aşko ben söylemedm valla fazla bilmişler akıl vermeye kalkıyorlar gelemem
Yay veya terazi diyeceğim kuzumNeyseki koca yazmışım ama sen kova oldugunu anlayacak kadar beni tanımşsn sağolayy sağol kuzum tahmin et bakalm ne ola ki
Ayy çok iyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?