- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.901
Kim diyor yawAyy kuzum o senin tatlılığınnnnormalde bana lanet sevimsiz soğuk nevale derler sevimsizler
Ahh aşkom kendine umudu biter bizimkine bitmez bunundahayrlısı be önceden üzülüyordum artık hiiç alıştı bünye gelceksr gelsn burdaym bekliyom ben
Gizzz bu bebeler bize daha neler yaptıracak kimbilir
Bu kovalarda seni çok tatlı buluyorrrrAyy ben ilk defa koca tanıdım_Umutlu_Pozitif_ valla bi tatlı oluyormuşsunuz ne yalan söyliyim bayıldım ikinizede enerjiniz süper Demgey3 tam balıksın bence dicektm balık burcum demişsin o kadar belliki senin duygularndan naifliğinden
Yalan değil de kuzum hafiften değiştirerek anlatıyor olabilirlerYalanmı söylüyorlar diyorsun yani
Ayyyt valllahi varGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 annabelica R raainbow M mucizeOldu sevdaluk1911 M melek076 Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
Evet ilk defa her şekilde bende net görebiliyorum aşko ama gaza gelmiyorum her iki günde bir yapıp göreceğiz bakalımAyyyt valllahi var
İyiyim ama hamile değilim@Lale95 aşko nerdesin her şey yolunda mı?
Napıyosunuz canlarDemgey3 Mucizemmm16
annabelica R Random3 M mucizeOldu
Oyy maşallah kuzum yaa severim onun minik kalbiniAşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedikben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizler naptınız bakalım Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 @Cgh @Lale95 R Random3 R raainbow @Safiye19 diğer unuttuğum kızçeler
Evet kuzu yaa madem yok gelsin işte, 2 yıl beklemişiz 2 gün bekleyemiyozBazen benimde oluyor öyle kuzum yaa bende anlamıyorum
Ooo sizinde baya olmuş inşallah bekletmez bebiş sizi daha fazlabende o son 2-3 gün inanlmaz sıkılıyom gelcen işte ne bekliyosan gel bitsin gitsin ayy iyileşemednmi kuzm ya geçmiş olsn
Her ay bizim tabiters köşe yapıyom bu sefer belki tutar içimden tutcak diyom çaktırma kız benim etrafmda bak çocuğu olan şuan 2-3 yaş aralıgında 9 arkdşm var hepsinin ilk ay bi deneyelm dediğinde tutmş yoluvercm onlrı valla bi ben uğraşıyorum ya
Valla biz 3.sezona başladık bebeğimTövbe de kızzzz Allah korusun inshallah 3 bölümde final yapan diziler gibi oluruz
Anaaaa kız valla görünüyor bişeyGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 annabelica R raainbow M mucizeOldu sevdaluk1911 M melek076 Veziir M Mavimiresl My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
İnsallah ya imsalllah ama çizgi cok guzel görünüyor bunşar normal gebelık ?Evet ilk defa her şekilde bende net görebiliyorum aşko ama gaza gelmiyorum her iki günde bir yapıp göreceğiz bakalımilişkiden 5 gün sonra diyor test bata 8 var daha ama rüyamda çift çizgi gördüm öyle uyandım inşallah Rabbimin izniyle ol demiştir olmuştur bu ay amiin
İnşallah kuzum inşallahAnaaaa kız valla görünüyor bişeybu kadar erken çıkar mı aaayy sevindirik oldum hadi inşallah koyulaşacak
Aynen aşko iki günde bir yapıcam inşallah koyulaşma görürüzİnsallah ya imsalllah ama çizgi cok guzel görünüyor bunşar normal gebelık ?
Hadi bakalım madem basladınn yapmaya duzenlı bi sekılde koyulaşma görmek için yap tabiki
Aminnnn vardır vardır bunda bi hayır sende zaten bu aralar vardı bişilerAynen aşko iki günde bir yapıcam inşallah koyulaşma görürüz
Ya resmen rüyamda çift çizgi gördüm kalktım test yapacaktım ben ya dedim yaptım böyle çıktı Allahım hayır etsin
Hiç o moda girmeyeceğim aşkoAminnnn vardır vardır bunda bi hayır sende zaten bu aralar vardı bişiler
Hiç o moda girmeyeceğim aşkokanamamda durmuş şükür benim bu kanamalar kafamı karıştırıyor ama dur bakalım
Aşko batın bugün ya sabıra bak halen test yapmıyorsun ya kutlarım senio kanamalara söyle yeter artık durun de bende adet olmadım hafif uyanmaya yakın sancı oldu somra geçti
Ayıptır söylemesi ped yenıledım
Bi Önceki ped hep leke oldu açık kahve bu daha tertemiz dün duş yaptım kınaya gidşcem dedim adet felan okursam da hızlı hi sekılde dus alırım en azından daha test yapmadım biliyorsun
Bat bugun benım 21 Eylül de adet olmustum aslında eğer cuamrtesi geçerse vardır bişi bazen ben cok nadir de olsa 32 ci gün de de adet olmuslugım var bugın 31
Eğer adet olursam bugun ya da yarın olurum net
Bence de valla ins hepimiz hamıle kalcaz vallla ne bilim cano yapmadımAşko batın bugün ya sabıra bak halen test yapmıyorsun ya kutlarım seni
İnşallah bu ay güzel haberler verelim bu topic bi dalgalansın
En güzeli aşko hazırlıklı olmak çok iyi oluyor inşallah olmazsın ama eğer adet olursan gönlünden geçtiği gibi olsun herşeyBence de valla ins hepimiz hamıle kalcaz vallla ne bilim cano yapmadım
Bilşyorjm cunku yaptığım zamanlarla da aynı gün adet oldun ondan dolayı
Bakalım beklıyoruz ins yarın olurum eğer olacaksan cunku doktoru arıcam pzartesi randevu alcam aşılamaya baslıcaz
Doktor muayene eder iğne ilaçların bilgisini verir
Herseye hazırlıklıyım vallla
Canımmmm maşallah var bende görüyorumGünaydııınnn aşkolaaar
Canım aynı testten bende aldım aynı çizgileri gördüm testlerdemi bişey var bendemi bilmiyorum ama dün gece pembe pembe akıntım başladı 3 gün öncedenGünaydııınnn aşkolaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?