Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kim diyor yaw

Bu kovalarda seni çok tatlı buluyorrrr günaydınlarr

Eklentiler

• DE0C49DB-20C7-42BA-86F6-0C93B184261F.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 75
  • 8253C338-3DD3-41BF-8C72-91F1B155CA32.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 0B3939CB-FEAD-4AF0-A298-BD30AE4CCF7B.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 71
  • 1D2ECE87-37DF-499C-AF3C-B63DA7275C47.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 14F6DC45-DE43-4D5C-BE8B-C6B4FF223D0E.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 73
Ayyyt valllahi var

Ayyyt valllahi var
Evet ilk defa her şekilde bende net görebiliyorum aşko ama gaza gelmiyorum her iki günde bir yapıp göreceğiz bakalım ilişkiden 5 gün sonra diyor test bata 8 var daha ama rüyamda çift çizgi gördüm öyle uyandım inşallah Rabbimin izniyle ol demiştir olmuştur bu ay amiin

@Lale95 aşko nerdesin her şey yolunda mı?
Napıyosunuz canlar Demgey3 Mucizemmm16
annabelica R Random3 M mucizeOldu
İyiyim ama hamile değilim artık nasılsına cevabımız bu ya
Oyy maşallah kuzum yaa severim onun minik kalbini gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Evet kuzu yaa madem yok gelsin işte, 2 yıl beklemişiz 2 gün bekleyemiyoz iyileşemiyorum ya her gün daha kötü oluyorum resmen, ne pis bişeye yakalandım böyle.
Tövbe de kızzzz Allah korusun inshallah 3 bölümde final yapan diziler gibi oluruz
Valla biz 3.sezona başladık bebeğim

Anaaaa kız valla görünüyor bişey bu kadar erken çıkar mı aaayy sevindirik oldum hadi inşallah koyulaşacak

İnsallah ya imsalllah ama çizgi cok guzel görünüyor bunşar normal gebelık ?
Hadi bakalım madem basladınn yapmaya duzenlı bi sekılde koyulaşma görmek için yap tabiki

Anaaaa kız valla görünüyor bişey bu kadar erken çıkar mı aaayy sevindirik oldum hadi inşallah koyulaşacak
İnşallah kuzum inşallah en erken ilişkiden 5 gün sonra yazıyordu bata 8 kaldı arkadaşım bu testle erkenden görmüştü onun ki benimkinden iki tık belliydi ama yine silikti yani iki gün geçsede koyulaştığını görsek hayırlısıyla

İnsallah ya imsalllah ama çizgi cok guzel görünüyor bunşar normal gebelık ?
Hadi bakalım madem basladınn yapmaya duzenlı bi sekılde koyulaşma görmek için yap tabiki
Aynen aşko iki günde bir yapıcam inşallah koyulaşma görürüz
Ya resmen rüyamda çift çizgi gördüm kalktım test yapacaktım ben ya dedim yaptım böyle çıktı Allahım hayır etsin

Aynen aşko iki günde bir yapıcam inşallah koyulaşma görürüz
Ya resmen rüyamda çift çizgi gördüm kalktım test yapacaktım ben ya dedim yaptım böyle çıktı Allahım hayır etsin
Aminnnn vardır vardır bunda bi hayır sende zaten bu aralar vardı bişiler

Hiç o moda girmeyeceğim aşko kanamamda durmuş şükür benim bu kanamalar kafamı karıştırıyor ama dur bakalım
o kanamalara söyle yeter artık durun de bende adet olmadım hafif uyanmaya yakın sancı oldu somra geçti
Ayıptır söylemesi ped yenıledım
Bi Önceki ped hep leke oldu açık kahve bu daha tertemiz dün duş yaptım kınaya gidşcem dedim adet felan okursam da hızlı hi sekılde dus alırım en azından daha test yapmadım biliyorsun
Bat bugun benım 21 Eylül de adet olmustum aslında eğer cuamrtesi geçerse vardır bişi bazen ben cok nadir de olsa 32 ci gün de de adet olmuslugım var bugın 31
Eğer adet olursam bugun ya da yarın olurum net

Aşko batın bugün ya sabıra bak halen test yapmıyorsun ya kutlarım seni
İnşallah bu ay güzel haberler verelim bu topic bi dalgalansın

Aşko batın bugün ya sabıra bak halen test yapmıyorsun ya kutlarım seni
İnşallah bu ay güzel haberler verelim bu topic bi dalgalansın
Bence de valla ins hepimiz hamıle kalcaz vallla ne bilim cano yapmadım
Bilşyorjm cunku yaptığım zamanlarla da aynı gün adet oldun ondan dolayı
Bakalım beklıyoruz ins yarın olurum eğer olacaksan cunku doktoru arıcam pzartesi randevu alcam aşılamaya baslıcaz
Doktor muayene eder iğne ilaçların bilgisini verir
Herseye hazırlıklıyım vallla

En güzeli aşko hazırlıklı olmak çok iyi oluyor inşallah olmazsın ama eğer adet olursan gönlünden geçtiği gibi olsun herşey

Canımmmm maşallah var bende görüyorum Ayyy ne güzel bi müjde ile uyandık bugün sağlıkla tutunsun ve ilerlesin canım tamam gaza gelmeyelim ama negatif düşünmek de yok ok hangi marka test bu canım

Canım aynı testten bende aldım aynı çizgileri gördüm testlerdemi bişey var bendemi bilmiyorum ama dün gece pembe pembe akıntım başladı 3 gün önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…