Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah aşkım artık üzülmüyorum ya geçti gitti nasipte ne varsa o napalim düzelirse düzelir düzelmezse de vardır bir hayr görebilen olayım ❤
Düzelir düzelir ben inanıyorum
Ayy en özendiğim özellik bu varya kulgmdanbile girmese keşke benimkiler giriyor beynime mesken kuruyor gece uyutmuyor

Düzelir düzelir ben inanıyorum

Ayy en özendiğim özellik bu varya kulgmdanbile girmese keşke benimkiler giriyor beynime mesken kuruyor gece uyutmuyor
Aşko 11 senedir sürekli duyuyorum alıştı bünye Allah nasip etmiyo işte zorlamııığğğ diyorum susuyolar
aşko bide buna bak

Kizlar ben bu gebelik süreçlerinden inanilmaz yoruldum ovulasyon bitince gebe miyin değil miyim diye 2 hafta kendimi yiyip bitieiylrum birkac ay korunayim olmadığından emin olayim biraz dinleneyim diyorum
Haklısın canım işte zaten meselede orda yumurtlamadan sonra oldumu olmadı mı diye stresse sokuyorsunuz kendinizi olacağı varsada olmuyor

Dinlenmek istersen dinlen tabi ama gerçekten kafana takmadan akışına bırakmayı dene kuzum

Kızzzz sen beni ne etiketlemiyonnnnn

Sayafaları karıştiracgaim tutmasa göremiyecemmm deluuu

İnshaAllah daha çok gelişir olmadı boş durmak yok kendin çalışacaksin o zaman arı gibi vizzz vizzzz ne çabuk unuttun o günleri yavrucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…