- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.881
İyi aşkom İyi gecelerAy sizin diyaloglara bittim gece geceAma uyumam lazım kuzular. Hepinizi çooook seviyorum iyi geceler
Kafadan kontak aşko bu kediler var yaAyy çok iyimişbizimkide korkuyor çocuklardan yanaşmıyor hiç
Düzelir düzelir ben inanıyorumİnşallah aşkım artık üzülmüyorum ya geçti gitti nasipte ne varsa o napalim düzelirse düzelir düzelmezse de vardır bir hayr görebilen olayım ❤
Ayy en özendiğim özellik bu varya kulgmdanbile girmese keşke benimkiler giriyor beynime mesken kuruyor gece uyutmuyorUlandeme aşkım boşver herkese herşey söylenmez de işte benim ağzım işte tutamıyorum kendimle ilgili herşeyi söylerim bana da bir sürü şey diyolar bi yerden girip ötekinden cikiyo desem yalan olur girmiyo bile yani o derece
İnşallahTamam kuzum sağlık olsun kasım uğurlu gelsin inşallah hepimize❤❤
Sağol kuzummAy sizin diyaloglara bittim gece geceAma uyumam lazım kuzular. Hepinizi çooook seviyorum iyi geceler
Daaannnn yanlış cevapYay veya terazi diyeceğim kuzum
Aşko 11 senedir sürekli duyuyorum alıştı bünye Allah nasip etmiyo işte zorlamııığğğ diyorum susuyolarDüzelir düzelir ben inanıyorum
Ayy en özendiğim özellik bu varya kulgmdanbile girmese keşke benimkiler giriyor beynime mesken kuruyor gece uyutmuyor
Kesin kafadan kontaklar katılıyorum hepsi farklı manyak çünküKafadan kontak aşko bu kediler var yao sayfada daha neleri var da en son hoşuma bu gitti çok iyi
Ayy çok iyi gece gece güldüm valla kocam yataktan atcak şimdi beniAşko 11 senedir sürekli duyuyorum alıştı bünye Allah nasip etmiyo işte zorlamııığğğ diyorum susuyolar
aşko bide buna bak
Bende izliyorum başka videolar çok güldümAyy çok iyi gece gece güldüm valla kocam yataktan atcak şimdi beni
BencedeeKesin kafadan kontaklar katılıyorum hepsi farklı manyak çünkü
Ya canımm yine bir çıkmazın içindeyim işte var mı yok mu hesabı bildiğimiz bilinmezlikler dönemiNolduuu nasıl bi karışıklıkk kız
Gizzz bu bebeler bize daha neler yaptıracak kimbilir
Tövbe de kızzzz Allah korusun inshallah 3 bölümde final yapan diziler gibi oluruzBizim hikaye arka sokaklar gibi yeminle
Haklısın canım işte zaten meselede orda yumurtlamadan sonra oldumu olmadı mı diye stresse sokuyorsunuz kendinizi olacağı varsada olmuyorKizlar ben bu gebelik süreçlerinden inanilmaz yoruldum ovulasyon bitince gebe miyin değil miyim diye 2 hafta kendimi yiyip bitieiylrum birkac ay korunayim olmadığından emin olayim biraz dinleneyim diyorum
Kalbim kadar temiz bir test bırakıyorum sizeyediniz testimin başını oysaki yarın kan verip 0 alıp oturacaktım ben yerime Mucizemmm16 @000umutlu000 @Random3 @Demgey3 @iyilikperisi92
Kızzzz sen beni ne etiketlemiyonnnnnFıstıklar, ben tüp bebek doktoruma gittim bu sabah.. yine 2 büyük 2 küçük yumuş varmış, yine sinir oldum, yine başlayamadım.. doktor hiç bir takviye öneri falan vermiyor, zaten içtiğim takviyelere devam.. 4-5 ay önceki tüm tıkırında giden sistemim bozuldu.. bu ay da doğal yolla deneme sporuna devam yani@Random3 Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Veziir @bitliKedi R raainbow @Annabelle1 @Papatyamveben-Mavi
İkincide ben de gördüm canımYine tertemizaslında 2.de Birazcık oynadığımda bişey var gibi duruyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?