Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmm maşallah var bende görüyorum Ayyy ne güzel bi müjde ile uyandık bugün sağlıkla tutunsun ve ilerlesin canım tamam gaza gelmeyelim ama negatif düşünmek de yok ok hangi marka test bu canım
Görmenize çok sevindim bakıp bakıp delirdiğimi düşünüyordum aşko
Teşekkür ederim canım çok Amiinn
Comfort markası aşko en erken ilişkiden 5 gün sonra diyor arkadaşımda gebeliğini bununla erkenden silik çizgiyle öğrenmişti o yüzden artık bundan alıyorum
İnşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur

Canım aynı testten bende aldım aynı çizgileri gördüm testlerdemi bişey var bendemi bilmiyorum ama dün gece pembe pembe akıntım başladı 3 gün önceden
Yerleşme yaşıyor olabilir misin aşko normal adet gibimi?
Ya geçen ay arkadaşım bu testle erkenden silik çizgiyle öğrendi gittik kan verdi 18 çıktı hatta şuan sağlıklı bir gebeliği var şükür
O yüzden bu testin hassasiyetine güveniyorum canım

İnşallah vardır canım oldu oldu oldu şükürler olsun istersen bi de farklı markadan yap canım emin olmak adına

Galiba ateşim cıkıcak var ya püüü püüü M Mavimiresl aşko sen nerdesin kurban olduğum
Askim biraz yogunum bu ara. Bende test yaptim bu sabah negatif regl 2 gün var. Regl bekliyorum insallah pazar yada pazartsi olurum erken olmam. Ama regl agrimda var akintimda kesildi genelde kesilince oluyorum. Yarin sabah kapadokyaya gidiyoruz yarin aksam olmayimda adet adamımın gönlünü yapayim

Lale95 aşko nasılsın napıyosunuz oğluşun nasıl oldu iyidir inşallah
Günaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda

Bende gordum 2 tanesinde insallah bebistir. Ama bu testler beni cok yanilttigi icin ne diyeceğimi bilmiyorum

Gecmis olsun kuzum

Ayyy daha iyi olsun inşallah canım sevindim ya yarına bişeyi kalmaz artık

Bende gordum 2 tanesinde insallah bebistir. Ama bu testler beni cok yanilttigi icin ne diyeceğimi bilmiyorum
Aynen aşko bende şaşırdım ama gaza gelmiyorum iki günde bir yaparım işte daha çok var bata vakit geçer
Aşko aslında hassasiyeti yüksek bir test arkadaşımda bununla silik çizgiyle öğrendi gebeliğini 18 di ilk değeri ama tabi herkeste doğru olmayabiliyor yapa yapa buluruz barsa inşallah sağlıcakla tutunur yoksa Allahım bilir

Valla ben hala çok şaşkınım yani yerleşme olmuş mudur ki HCG yükselecek falan? Allahım inşallah doğrudur, 2 gün de geçmez şimdi

Valla ben hala çok şaşkınım yani yerleşme olmuş mudur ki HCG yükselecek falan? Allahım inşallah doğrudur, 2 gün de geçmez şimdi
Bende bilmiyorum aşko ilişkiden beş gün sonra diye kendilerine güveniyorlar
Ay aynen geçsede tekrarlasam bakalım var mı yok mu anlardık

İnşallah öyledir hala sildikçe geliyor dün gece pembeydi şuan kahvemsi turuncu gibi umarım artmaz ve kırmızıya dönmez. Çok sevindim senin adına benimkilerden bir tık daha koyu zaten senin inşallah git gide koyuluğu artar
Benimde böyleydiler en baştaki ve sonuncunun renkleriyle oynadım gerçi. markasına baktım ben aynı değilmiş benimki prodoctor

Eklentiler

• 47762CA7-D6A0-4125-8F1D-F6BA9628F18E.webp
    117,3 KB · Görüntüleme: 47
  • D08153DF-57FD-4B80-A097-3A2D39157FE4.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45
  • A4E2D2D7-A110-460F-8BCD-89EFDB005C4A.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 43
  • DA515DA3-3E47-4D5C-9124-401EBD61EEA8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 45
Kanama durumun nasil oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…