- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.921
Görmenize çok sevindim bakıp bakıp delirdiğimi düşünüyordum aşkoCanımmmm maşallah var bende görüyorumAyyy ne güzel bi müjde ile uyandık bugün sağlıkla tutunsun ve ilerlesin canım tamam gaza gelmeyelim ama negatif düşünmek de yok ok hangi marka test bu canım
Yerleşme yaşıyor olabilir misin aşko normal adet gibimi?Canım aynı testten bende aldım aynı çizgileri gördüm testlerdemi bişey var bendemi bilmiyorum ama dün gece pembe pembe akıntım başladı 3 gün önceden
Aynen cano sagol cnaım benımEn güzeli aşko hazırlıklı olmak çok iyi oluyor inşallah olmazsın ama eğer adet olursan gönlünden geçtiği gibi olsun herşey
İnşallah vardır canım oldu oldu oldu şükürler olsunGörmenize çok sevindim bakıp bakıp delirdiğimi düşünüyordum aşko
Teşekkür ederim canım çok Amiinn
Comfort markası aşko en erken ilişkiden 5 gün sonra diyor arkadaşımda gebeliğini bununla erkenden silik çizgiyle öğrenmişti o yüzden artık bundan alıyorum
İnşallah vardır ve inşallah sağlıcakla tutunur
Askim biraz yogunum bu ara. Bende test yaptim bu sabah negatif regl 2 gün var. Regl bekliyorum insallah pazar yada pazartsi olurum erken olmam. Ama regl agrimda var akintimda kesildi genelde kesilince oluyorum. Yarin sabah kapadokyaya gidiyoruz yarin aksam olmayimda adet adamımın gönlünü yapayim
Günaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Bende gordum 2 tanesinde insallah bebistir. Ama bu testler beni cok yanilttigi icin ne diyeceğimi bilmiyorumGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah @Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 @Annabelle1 @raainbow M mucizeOldu @sevdaluk1911 @melek076 @Veziir M Mavimiresl @My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
İlerleyen günlerde çizgiler devam ederse farklı marka da alıcam aşko şuan bunlarla devam edeyim deİnşallah vardır canım oldu oldu oldu şükürler olsunistersen bi de farklı markadan yap canım emin olmak adına
Gecmis olsun kuzumGünaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda
Ayyy daha iyi olsun inşallah canım sevindim ya yarına bişeyi kalmaz artıkGünaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda
Teşekkürler canım şükür bu sabah iyi bi tık iyi gibi uyandi,tedavi etdiriyoruzLale95 kuzumm çok geçmiş olsun nasıl oldu oğluşun İnshaAllah hemen şifa bulur
Çok sağol canım, çok şükür iyi gibi,tedavi devam ediyoLale95 kuzum şimdi gördüm oğlun nasıl umarm toprlamştır çook geçmiş olsun ya
Aynen aşko bende şaşırdım ama gaza gelmiyorum iki günde bir yaparım işte daha çok var bata vakit geçerBende gordum 2 tanesinde insallah bebistir. Ama bu testler beni cok yanilttigi icin ne diyeceğimi bilmiyorum
Valla ben hala çok şaşkınım yani yerleşme olmuş mudur ki HCG yükselecek falan?İnşallah kuzum inşallahen erken ilişkiden 5 gün sonra yazıyordu bata 8 kaldı arkadaşım bu testle erkenden görmüştü onun ki benimkinden iki tık belliydi ama yine silikti yani iki gün geçsede koyulaştığını görsek hayırlısıyla
Amin canim çok teşekkür ederimAyyy daha iyi olsun inşallah canım sevindim ya yarına bişeyi kalmaz artık
Sağol canımGecmis olsun kuzum
Bende bilmiyorum aşko ilişkiden beş gün sonra diye kendilerine güveniyorlarValla ben hala çok şaşkınım yani yerleşme olmuş mudur ki HCG yükselecek falan?Allahım inşallah doğrudur, 2 gün de geçmez şimdi
Yaaa teşekkür ederim aşkoşum inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur iki günde bir yapcam aşkoAmin canim çok teşekkür ederimtestlerine de baktim silik çizgi net görünüyor göz yormaya gerek kalmadan
Her gün yap bakalim koyulaşmasi nasil
İnşallah öyledir hala sildikçe geliyor dün gece pembeydi şuan kahvemsi turuncu gibi umarım artmaz ve kırmızıya dönmez. Çok sevindim senin adına benimkilerden bir tık daha koyu zaten senin inşallah git gide koyuluğu artarYerleşme yaşıyor olabilir misin aşko normal adet gibimi?
Ya geçen ay arkadaşım bu testle erkenden silik çizgiyle öğrendi gittik kan verdi 18 çıktı hatta şuan sağlıklı bir gebeliği var şükür
O yüzden bu testin hassasiyetine güveniyorum canım
Kanama durumun nasil olduAynen aşko bende şaşırdım ama gaza gelmiyorum iki günde bir yaparım işte daha çok var bata vakit geçer
Aşko aslında hassasiyeti yüksek bir test arkadaşımda bununla silik çizgiyle öğrendi gebeliğini 18 di ilk değeri ama tabi herkeste doğru olmayabiliyor yapa yapa buluruz barsa inşallah sağlıcakla tutunur yoksa Allahım bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?