- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 28
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #24.941
27 sinde rahim filmi çektireceğim sonraki bat 17 kasımAşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalımgüzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
bitliKedi @miresl @Veziir Childdevelopment _Umutlu_Pozitif_ @mucizeyimben @Random3 iyilikperisi92
@mehrunnisa 3 Eylül
@loirily 6 Eylül
@mia3537 6 Eylül @zeynepmuh 7 Eylül @Safiye19 7 Eylül @fnd_50 13 Eylül @fatsek 13 Eylül @Lockaw 16 Eylül @Aden2023 17 Eylül @mavilihayat00 18 Eylül @lavinya- 19 Eylül @Ardnlina 21 Eylül @ecevekedileri 22 Eylül Childdevelopment 23 Eylül @partalina_ 25 Eylül @miresl 26 Eylül iyilikperisi92 27 Eylül Lale95 28 Eylül sevdaluk1911 30 Eylül @Sevgicik 30 Eylül @Marget-harry 1 Ekim @mucizeyimben 1 Ekim @Emine Ozcan 2 Ekim @Mervenur277 3 Ekim @Veziir 4 Ekim @Sevm57 6 Ekim @Marulkafakz 7 Ekim @My_Moonlight06 8 Ekim bitliKedi 9 Ekim @1fafeyla 10 Ekim @Minicikfzt 11 Ekim @Fang 11 Ekim @asunny @Cey1an 15 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @Yagmur45thr 18 Ekim @melek076 18 Ekim @ad000 18 Ekim @raainbow 20 Ekim @Random3 23 Ekim @caca3344 23 Ekim annabelica 24 Ekim _Umutlu_Pozitif_ 29 Ekim Demgey3 3 Kasım @Sunshine597
Evet bayağı belirgin çıkmış testlerininşallah yaşadığın şey yerleşmedir aşko ya prodoctorun yorumlarındada yanılttığı yazan olmuş ama belli olmuyor her test herkeste bir olmuyor inşallah vardır canımİnşallah öyledir hala sildikçe geliyor dün gece pembeydi şuan kahvemsi turuncu gibi umarım artmaz ve kırmızıya dönmez. Çok sevindim senin adına benimkilerden bir tık daha koyu zaten senin inşallah git gide koyuluğu artar
Benimde böyleydiler en baştaki ve sonuncunun renkleriyle oynadım gerçi. markasına baktım ben aynı değilmiş benimki prodoctor
Kuzum geçmiş olsunAmin canim çok teşekkür ederimtestlerine de baktim silik çizgi net görünüyor göz yormaya gerek kalmadan
Her gün yap bakalim koyulaşmasi nasil
Durmuş sağolsunKanama durumun nasil oldu
Amin aşko teşekkürlerKuzum geçmiş olsun
İnşallahEvet bayağı belirgin çıkmış testlerininşallah yaşadığın şey yerleşmedir aşko ya prodoctorun yorumlarındada yanılttığı yazan olmuş ama belli olmuyor her test herkeste bir olmuyor inşallah vardır canım
Amin çok sağol kuzumAyy maşallah minik kalbini sevsinler onunsağlıkla gelsn inşallah bebişin kuzumm amin amin bizde bekliyoruz bizimkileri gelsnler diye ben bu ay elendm başka baharlara kaldık
Yaa görüyorum baya belli oluyorrGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 annabelica @raainbow @mucizeOldu sevdaluk1911 @melek076 @Veziir @Mavimiresl @My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
Çok sağol kuzum hayırlısıyla inşallahİyiyim ama hamile değilimartık nasılsına cevabımız bu ya
Oyy maşallah kuzum yaa severim onun minik kalbinigözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Evet kuzu yaa madem yok gelsin işte, 2 yıl beklemişiz 2 gün bekleyemiyoziyileşemiyorum ya her gün daha kötü oluyorum resmen, ne pis bişeye yakalandım böyle.
Valla biz 3.sezona başladık bebeğim
E kimiside erken grbelık daha iyi diyo kız cidden hangisi daha iyiYaa görüyorum baya belli oluyorrAma bu erken gebelik galiba ben onlara hiç güvenmiyorum normal kaset yapsana daha çok sevinelim
Aşko bata 8 kala hangi kaset testinde yapayım kızYaa görüyorum baya belli oluyorrAma bu erken gebelik galiba ben onlara hiç güvenmiyorum normal kaset yapsana daha çok sevinelim
Görüyorum görüyorummmmmGünaydııınnn aşkolaaar
Şimdi size enine boyuna bişeyler atıyorum inceleyin yakınlaştırın gören gördüğünü söylesin çünkü ben testte inc bir çizgi görüyorumama tabiki gaza gelmiyoruz iki günde bir yapıcam bakalım Rabbim nasip etmişse olmuştur inşallah Demgey3 Mucizemmm16 iyilikperisi92 annabelica @raainbow @mucizeOldu sevdaluk1911 @melek076 @Veziir @Mavimiresl @My_Moonlight06 ve etiketleyemediğim diğer canlar
Yaaa maşallah ne güzel. Güzel haber duymaya hasret kaldik silik cizgi göre göre gebe görmez olduk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende yumurtlamaya girmek uzereyim az degerlendiriyrouz düzenli değil ben birkac ay korunmayi düşünüyorum bu stresten biraz uzaklaşmak icinAşklarım iyi geceler durumlar nedir kaç gündür görüşemedikben kendimden bahsediyim çok şükür kalp atışını duyduk rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizler naptınız bakalım Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Childdevelopment Lale95 @Random3 @raainbow @Safiye19 diğer unuttuğum kızçeler
Ya cok yol denedim tamam diyorum bu ay hic takmayacgm hatta adet günüme bile bakmadiigm hesaplamadigim zamablar oldu ama yumurtlama gecince o stres hemen geliyor yenidenHaklısın canım işte zaten meselede orda yumurtlamadan sonra oldumu olmadı mı diye stresse sokuyorsunuz kendinizi olacağı varsada olmuyor
Dinlenmek istersen dinlen tabi ama gerçekten kafana takmadan akışına bırakmayı dene kuzum
Canim var maşallah. Ama bu testte bu cizgi cok cikiyor umudunu kirmak gibi olmayayim inşallah gebesindirGünaydııınnn aşkolaaar
Canım çok geçmiş olsun toparlar hemencecik anneciği onu yoğun bakıma alırGünaydın aşko, şükür toparliyoruz düne nazaran bugün bi tık iyi,ateşi,kusması bitdi,bitek ishal kaldi
Dün tüm gün acildeydik tahlil falan derken akşam oldu eve geleli , yatışıni yapıp orda tedavii etdirmemizi soylediler ama istemedik hastane ortami zaten korkuyor çocuk
Hemşireyle eve geldik serumu, antibiotiki diger iğne ilaçlar falan derken bitmiş durumdaydim
İnşaallah iyileşir en kısa zamanda
Beni de ayni şekildeBende gordum 2 tanesinde insallah bebistir. Ama bu testler beni cok yanilttigi icin ne diyeceğimi bilmiyorum
günaydın aşkımBende seni yiriiimm❤❤❤
Ayy aşkım gözlerim cok yanıyo boğazımda bi tuhaf yutkunurken sızlıyo sanki bide hasta olmam eksikti oda vursun koyar mi
Aşko inanır mısın bilmem içimden ikizler geçti ama dünDaaannnn yanlış cevapikizlerim ben
Aaa test yapmış bebeğim. Ah nasıl heyecanlanmıyım kuzu ya. İçim bi hoş olduGünaydııınnn aşkolaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?