Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
27 sinde rahim filmi çektireceğim sonraki bat 17 kasım

Evet bayağı belirgin çıkmış testlerininşallah yaşadığın şey yerleşmedir aşko ya prodoctorun yorumlarındada yanılttığı yazan olmuş ama belli olmuyor her test herkeste bir olmuyor inşallah vardır canım

Yaa görüyorum baya belli oluyorr Ama bu erken gebelik galiba ben onlara hiç güvenmiyorum normal kaset yapsana daha çok sevinelim

Çok sağol kuzum hayırlısıyla inşallah

Yaa görüyorum baya belli oluyorr Ama bu erken gebelik galiba ben onlara hiç güvenmiyorum normal kaset yapsana daha çok sevinelim
Aşko bata 8 kala hangi kaset testinde yapayım kız
Kuzum arkadaşım bununla öğrenmişti gebeliğini silik çizgiyle erkenden o yüzden güvendim bu teste
İki günde bir yapacağım koyulaşma olursa anlarız

Görüyorum görüyorummmmm kaç dk. Da çıktı?

Yaaa maşallah ne güzel. Güzel haber duymaya hasret kaldik silik cizgi göre göre gebe görmez olduk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende yumurtlamaya girmek uzereyim az degerlendiriyrouz düzenli değil ben birkac ay korunmayi düşünüyorum bu stresten biraz uzaklaşmak icin

Ya cok yol denedim tamam diyorum bu ay hic takmayacgm hatta adet günüme bile bakmadiigm hesaplamadigim zamablar oldu ama yumurtlama gecince o stres hemen geliyor yeniden

Canim var maşallah. Ama bu testte bu cizgi cok cikiyor umudunu kirmak gibi olmayayim inşallah gebesindir

Canım çok geçmiş olsun toparlar hemencecik anneciği onu yoğun bakıma alır onlara bişeycikler olmasın ya kahroluyor insan. Tırnakları taşa değmesin inşallah

Daaannnn yanlış cevap ikizlerim ben
Aşko inanır mısın bilmem içimden ikizler geçti ama dün Demgey3 için o tahmin hakkımı kullandım diye farklı bişey söylemek istedim kovaların en uyumlu olduğu burç ikizlermiş ama benim etrafımda pek ikizler yok. Seni bulmuş oldum

Aaa test yapmış bebeğim. Ah nasıl heyecanlanmıyım kuzu ya. İçim bi hoş oldu ben de kan verdim ama idrarın heyecanı olmuyor bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…