- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.201
:) alla alla dur bakalım bzi de ne olacak görcezValla ben kaset testte hiç yanılmadım ama erken gebelik hep hata veriyor kimden pozitif duyduysam adet oluyor hemen bence en iyisi kaset
OlmamıştıııırrAy o bende çok yalancı çizgi gösterdi yav inşallah koyulaşır ya
Gitmedim
Öyle olsaydı ovulasyon da çıkardı aşkım ya yumurtam yok oldu
Kardeş çok sabırlısın bir tutuyorsun kendini test mest yok bir hafta…ben dayanamamıştım hergün her dk yapıyordum bak sana atayımUmudum o yönde aşko hayırlısıyla şu iki gün bi geçse
Gelir gelir bekleyelim biz bekledikçe gelecekTamam bebeğimmmmmm aynen öyle hayırlısı ise gelsinn İnshaAllah sipaaaa
Evet seni hatırlıyorum atıyordun hay maşallah sıralamış hepsiniKardeş çok sabırlısın bir tutuyorsun kendini test mest yok bir hafta…ben dayanamamıştım hergün her dk yapıyordum bak sana atayım
Batı geçtim kuzucumm iki hafta geciktim arada lekenme oldu ama asla bulaşmadiHayır öyle söyleme kötüyü çağırma tavşanımmmmhislerini severim seninn inşAllah sağlıklıdır bat ne zaman bitanemmm
Ay İnshaAllah benimkiler de koyulurlar öyle offf MashaAllahKardeş çok sabırlısın bir tutuyorsun kendini test mest yok bir hafta…ben dayanamamıştım hergün her dk yapıyordum bak sana atayım
Çatlamadan sonra 5. Gün ve ilk defa böyle oldu İnşallah yerleşmedir öyleyseBende çatlama sırasında olur bu leke. Senin 5 gün önce olmuş olsa ya ikinci defa yumurtlama olmuş ya da yerleşme lekesidir kuzum
Ben ve dinlenmeAşkım dinlen fırsat buldukça ❤❤ inşallah yerleşmedir
Aynen hayırlısı:) alla alla dur bakalım bzi de ne olacak görcez
Allaammm işte aradığım cevapAşko duyduğum kadarıyla bebiş tutunurken ilişki olursa hafif kanamalar lekeler olabiliyor ayyyy inşallah bundandır
Duramıyorum iş yokken iş buluyorum yada KV ne çağrılıyorum başım ağrıyor gelemicem ağrıyor diyorum ama snra kendim duramıyorum gidiyorumYaw biz ne zaman dinlenicez Allah aşkına
İnşallah geç döllenmedir minnoşumBatı geçtim kuzucumm iki hafta geciktim arada lekenme oldu ama asla bulaşmadi
Aminnnn tatlı dillimmm benim hepimiz İnshaAllah en yakın zamanda güzel haberleri alırızİnşallah geç döllenmedir minnoşumMübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim nasip etsiinnn aminnnn
Haklı aşko eşinDuramıyorum iş yokken iş buluyorum yada KV ne çağrılıyorum başım ağrıyor gelemicem ağrıyor diyorum ama snra kendim duramıyorum gidiyorumeşim diyor ki sen oğlana diyorsun g… de kurt mu var diye sen de var oğlana da bulaşmış
Sana bir sır vereyim mi biraz bir kaç saat çişini tutum akşam yapınca sabahkinden daha belirgin çıkıyor ben defalarca denedim bunuEvet seni hatırlıyorum atıyordun hay maşallah sıralamış hepsiniYok valla bir hafta tutamam yarın değil diğer gğn yaparım yine güzel bir çizgi görürsem direkt kan testine sabır mabır kalmadı bende
Ovulasyon da çizgi hep var lh hep olduğu için ama bu aşırı kızarırsa ozamanda gebelik oluyor bende öyle Olmuştu pik gibi kızarmıştı
İnşallah olacak canım benim umutsuzluklarımı biliyorsun benim olmuşsa bunca stres bunca kötü muayeneye senin zaten olur sende sağlık sıkıntısı yoktu bende bitmiyorduAy İnshaAllah benimkiler de koyulurlar öyle offf MashaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?