Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon da çizgi hep var lh hep olduğu için ama bu aşırı kızarırsa ozamanda gebelik oluyor bende öyle Olmuştu pik gibi kızarmıştı
Evet bunu biliyorum ikinci çizgi çıktığını ama bende bukadar koyu olmuyor kuzum bak bende hep böyle çıkar .. bu eski mesela

Aşırı koyu olupta gebe olmayanlar var ama silik olup gebe olanlarda var ..zaten aşırı koyu olması için biraz daha geçmesi gere.ileri evrelerde öyle çıkıyor sanırım ..neyse ilerleyen günlerde göreceğiz bakalım

Yok benim ki bata 3-4 varken pik yaptı iki testi de yapıyordum ben gebelikten önce lh pik yaptı ama dediğin gibi lh bira kişisel bir durum gibi bir çok insanda battan çoook sonra pik oluyor onuda biliyorum bende çok şaşırmıştım

Evet gerçekten ilginç birsürü okudum yalnız benimkinde git gide koyuslma var

Bir gün önce üstteki allttaki bugünkü hatta ustekki biraz kurukdtan sonra bugünkü daha kurumadan hemen çekilen halı birde bugün suya muya dikkat etmeden yaptım

Evet artmış bekleyelim bakalım sen hamile hissediyorsan vardır mutlaka kendini tanıyorsun

Evet artmış bekleyelim bakalım sen hamile hissediyorsan vardır mutlaka kendini tanıyorsun
Belirtilerim öyle hissettiriyor yinede insan konduramiyor ya ondan emin de değilim tabi ama pozitifim yani bilmiyorum İnshaAllah yanilmam.. ben son adete yakın son dk gölü oldu diye düşünüyorum o yüzden varsa şuan coook yeni ve bu yüzden çıkmıyor doğru dürüst testlerde

Geçen ilişki yaşarken bir gün önce fena oldum yarida bırakmam gerekti düşün hiç olmaz kaç senedir evliyim gerginlik filan rahatszi edicyidi..
Araştırdım yabancı forumlarda böyle gebelik öğrenen çok olmuş ilişki sırasında rahatsızlıktan..

Kuzum düşmesine çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın ama niye bu kadar geç belli oluyor acaba dediğin gibi valla baya nazlılar kızın olursa ismini çok düşünmezsin bence ay inşallah vardır kuzum bu kadar gecikme normalde olur muydu ki baya geciktin sen

Yok bukadar gecikmem ben canim tam tersi erken olurum ama gecikme olmaz

Yok bukadar gecikmem ben canim tam tersi erken olurum ama gecikme olmaz
Kuzum bence sende var bebiş ama kendini göstermiyor bazen oluyormuş öyle çok okudum öyle hikayeler 2-3 gün gecikme olsa tamam diycem ama en son 15 günden fazlaydı diye hatırlıyorum seninki az önce ovu testlerini de gördüm kuzum atmışsın koyulaşma var bence normalde yaptığını da atmışsın ona göre kat kat koyu bence Ay inşallah vardır da kendini gizliyordur önemli olan sağlıklı olması Ne kadar gizlerle gizlesin biz buluruz öğreniriz onu

Evet sert ilişki olduğunda tahriş sebebinden ola bilir,ve ya rahim ağzında yara varsa ondan ola bilir
Canım genelde öyle ilişki yaşıyoruz ondan değil yara desem şükür öyle bişeyim de yok ama bugğn hiç akıntı da gelmedi Akşam peçeteye gelmişti bide silerken hepsi bu akıntıyla birlikte açık pembe afedersin

13 gün filan geciktim canım ama erken geldiğini de düşünüsek iki hafta diyelim gitsin

Aynen bulurum ogrenriim hele bir sağlıkla ilerlesin kesenin içinde görürüm İnshaAllah tabiki varsa

Bu konu hakkında hiç bilgin yok canım ilk kez senden duyuyorum ama sen araştırıyorsun yabancı formları vardır bildiğin

Pes ettin dimi baktın bu kız bunu beceremeyecek yok aşko zaten çok su içtim gün boyu ben sabah yapayım evet bakayım bi tık koyulaşma belirginleşme var mı
Yok kız ondan değil bnde çok çişliyim bu sıra tutunmada ağrı yapıyor hani eğer gebeysen fln tutmak enfeksiyon yapar ben teee buralarını düşündüm biraz ama sabah yap sen zaten adetten önce 24 saate bir artıyor 2 katına adetten bir hafta sonra 48 saatte bi 2 kat

Ayyyy gördüğüm en güzel görüntü olabilir Ne güzel bir koyulaşma maşallah Darısı bizlere inşallah kuzum
Amin meleğim inşallah ben burada kan veremiyorum almıyorlar halen betamı bilmem ztn kese falan görünmüş ne betası dedi doktorum gereksiz dedi geçti burda böyle bende bu şeklde gözlem yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…