- 10 Nisan 2016
- 8.546
- 12.635
- 248
- 37
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #25.161
Evet çıplak gözle daha net görünüyor hafiften ama gerçekten çok az yani resimde de az görünüyor .. evet İnshaAllah gelicek ben gebe gibi hissediyorum kendimi bunu herzaman hissetmem sanırım soru şu sağlık li mi degilmi.mevzusu adet olursam büyük ihtimalle kimyasal gebelik olacakÇook direndimmm tavşanım görmek içinnnnnn evirdim çevirsimm göremedimmmmşimdi yoksa da o bebeeee gelecekkkkkkkkkk
Benimkiler hep nazliiiiiKuzum valla sen oynamasan bile görünüyor resimlerde silik çizgi ama çok silik ya neden nedennnn senin yavrucak kendini göstermek mi istemiyorum anlamadım ki
Aaa evet galiba testde çıkmıyordu direk keseyi görmüştünPembe görmeden kan vermem ama şöyle biraz daha geciksin adet olmazsam doktora gidicem direk .. en son gebeliğimi öyle öğrendim baya geciktiikten sonra adet olmuyorum diye gitim kese görmüştük..
Valla baya nazlı haa hcg-yi görmeyi sana çok görmüşlerBenimkiler hep nazliiiiison gebeliğimde de böyle silik bri cizgi vardı gölge diyelim hatta.. kan verdim negatif yazıyordu değer yazmamislardi birkaç gün sonra doktora gittim kese gördük ama gelişmedi düştü...Yaaa işte benimkiler böyle naz niyaz
Adet öncesi kaşınma olur mu?kızlar bend 2-3 gündür bir kaşıntı hasıl oldu sinirim bozuldu valla bat da yaklaştı acaba regli mi olceeem
Hadi İnshaAllah hepimizde vardır bu ay bir insan sipasiAaa evet galiba testde çıkmıyordu direk keseyi görmüştün
İnşaallah kısa zamanda müjdeli haberi alalım
Benim de adet 24. Günü, yumurtlamaya göre 4 gün kaldı bata takvime göre 8
Tamam moderatörümay pardon best kankam
HahahahahahValla baya nazlı haa hcg-yi görmeyi sana çok görmüşlerbişey olmaz doğsunlar sende memeyi göster verme
Ayy çok şükür kuzum çok sevindim daha da iyi olsun inşallah aşkımEvet canım dünkü bebe artık boyum kadar irkikkk olduyok kuzum bu aralar hastalik baya yayıldı,okuldan mi havuzdan mi daha belli değil
Çok şükür daha iyi oldu ishal da dayandi
Az az yemek de yedi çok şükür
Bende seni seviyorum aşkoşumAma aşkoo sen burca falan takılma ben senin kalbini seviyom
Evet yaHadi İnshaAllah hepimizde vardır bu ay bir insan sipasi
Kız bu arada bizim dizi final yapiyo yaaaaa
Aşkım dinlen fırsat buldukça ❤❤ inşallah yerleşmedirYok canım başım patlıyor iki gündür ama uykusuzum ondandır
Olsun yinede iyi gidiyordu beee ama.bence hikayede bitit orjinal hikayeEvet yareyting kurbani oldular
Ama konu saçmaydi zatengeçen sezonki gibi bomba değildi
Ay o bende çok yalancı çizgi gösterdi yav inşallah koyulaşır yaComfort markası aşko arkadaşımda bu testle silik bi şekilde öğrenmişti gebeliğini o yüzden bundan aldım ama inşallah vardır iki günde bir yapcam koyulaşma olursa kan vercem
GitmedimKalk kalk hadi aşko evi boşver doktora git önce aşkısı
Öyle olsaydı ovulasyon da çıkardı aşkım ya yumurtam yok olduAşkım daha yumurtlamamışsındır belki olamaz mı
Bilmiyorum ki kuşum ben de sürekli birşeylerle bağlantı kuruyorum kafamda olur muAdet öncesi kaşınma olur mu?
Şu elalem denen şeyi bi sessize alma seçeneği olsa keşkeDaha geçende benden 10 yaş küçük kuzenime dedi ki aynı kişi "tek çocukla olur mu? Fazla ara vermeden ikinciyi de yapın kardeş önemli" dedi. Kahkaha attım, dedim ki kişiye göre tarifeniz mi var sizin yaa? Bana ikinciye ne gerek var diyordun, ona niye tersini söylüyorsun dedim. Put kesildi. Yaa kime ne gerçekten, bakacak büyütecek olan benim. Üstelik bana bunu söyleyenlerin çoğunun da 3 çocuğu vartamamen kıskançlık ya başka bişey değil. Biz eşimle mutlu olalım istemiyorlar. Birbirimize bu kadar aşık olmamız bile rahatsız ediyor o insanları. Hiç ayrılmıyomuşuz, yapışık yaşıyomuşuz falan.. komik bu insanlar yaa? Ne güzel mutlular demiyorlar da, bundan rahatsız oluyorlar
Canim mantar olmus olabilirsin. Sirkeyle az bisey suyu karistir pamukla ôzel bölgeni sil. Yakar ama cok rahatlatirkızlar bend 2-3 gündür bir kaşıntı hasıl oldu sinirim bozuldu valla bat da yaklaştı acaba regli mi olceeem
İyi gelsin de birazcık acıya katlanabilirimCanim mantar olmus olabilirsin. Sirkeyle az bisey suyu karistir pamukla ôzel bölgeni sil. Yakar ama cok rahatlatir
Gecen bende oyleydim hemen gecirdi. Ve ara ara yaparim zaten iyi geliyor antiseptik ozelligide varİyi gelsin de birazcık acıya katlanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?