Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah darısı bebek haberine canım
Geçtim valla aşko bence sende bir an önce geçmelisin bebişlerimize kavuşalım

Hayırlısı be gülüm ben onu korudukça o üşüyo kesip atcam en sonunda başımın belasııığğ sen napıyosun aşko
Ay benim de şöyle bi yanlardan kesesim geliyo erimiyo kör olası eşimi bekliyorum aşko napayım. İkiz bebek hayali kurmaya başladım sanki bi tane embriyo bulduk da ikincisi kaldı

Ay benim de şöyle bi yanlardan kesesim geliyo erimiyo kör olası eşimi bekliyorum aşko napayım. İkiz bebek hayali kurmaya başladım sanki bi tane embriyo bulduk da ikincisi kaldı
Aşko keste bana yapıştıralım kurban olayım çöpe ayıp ziyan etme olan var olmayan var yaaa aşkım inşallah Allah büyük öyle deme sen hayalini kurmaya devam et ❤❤❤

Anladım canım inşallah vardır yarın yaparım ozaman teşekkür ederim

Ben de kaç gündür gelecek diyorum ağrılar ağlamalar tripler. Bugün hiçbişey yok pazartesi başlaması lazım randevum bar çarşambaya
Benim daha 2 gün var aslında ama 26 gün 1 yıl gibi geliyor artık bana yaa seninki gelir o zamana yaa daha varmış zaman. Belki de gelmeeez
Beklemesek gelirler bekliyoruz gelmiyolar bekliyoruz bitmiyorlar
Evet yaa en iyisi biz korunuyoruz falan diyelim. Ayy nasıl oldu anlamadım, yanlışlıkla hamile kaldım, kaza kurşunu diye triplere girelim

Aşko keste bana yapıştıralım kurban olayım çöpe ayıp ziyan etme olan var olmayan var yaaa aşkım inşallah Allah büyük öyle deme sen hayalini kurmaya devam et ❤❤❤
Ah keşke olsa aşko valla veririm seve seve Hayaller yaşatıyo bizi napalım umut etmezsek olmaz ki

Benim daha 2 gün var aslında ama 26 gün 1 yıl gibi geliyor artık bana yaa seninki gelir o zamana yaa daha varmış zaman. Belki de gelmeeez
Yok aşko dur unu çıkarma işte kan da verdim bugün yok bebek falan zaten olmaması daha hayırlıymış labaratuvarda gelicek benim minik farem

Ay valla geliyor bebek sağdan sağdandur aşko yorma kendini bebiş varsa. Gerçi yorsan da geliyo sağlıklı bebek. Naz niyaz bizimki ben de bakınıyorum Google’da falan yeni yeni şeyler öğreniyorum. Kadın doğum uzmanı olmuştum şimdi tıbbi genetikte doktoramı almak üzereyim

Ahahaha ay aşko ya inşallah onun habercisidir bu ağrılar heh bi o kalmıştı olmadığımız var mı ilginç bişey

Yok aşko dur unu çıkarma işte kan da verdim bugün yok bebek falan zaten olmaması daha hayırlıymış labaratuvarda gelicek benim minik farem
Ben seçilmem seçerim diyosun yani şaka bi yana hemen başlayacak mısınız peki? Yani doktorla bu yönde mi konuşmayı düşünüyorsun?

Anladım canım inşallah vardır yarın yaparım ozaman teşekkür ederim
İnşallah canım güzel sonuçlar çıkacak aklında olsun ben gece çişim gelince yapıyorsun 3 te falan sonrakine kalıyordu haliyle onu da 9 a kadar yaklaşık bekliyordum sanki saat 8 gibi yüksek çıkıyor çünkü ben bunca test yapınca sabah 8 dolunca betayı yüksek gördüm birde akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…