- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #2.541
Ne demek canım gerçek böyle bazen biz istediğimiz olmayınca kötü bişey olmuş gibi düşünürüz halbuki Allah bizi daha kötüsünden korumak için istediğimiz olmuyordur nasipse seneye inşallah yada bir kış tatili düşünürsünüz belli mi olurAmin canım inşallahayy sağol sakinledim valla nasip nasip diye geziyordm ama birinden daha duyunca iyi geldi
Aynen öyle aşkoKlavyeyede kızamazsın aşkocidden ya biz safız haklısın yoksa ohooo gün yüzü görmicek düzeyse trip yerlerde işte kadın yüreği
Vardır kuzum illaki içindeki hayrı görebilen olalım inşallah ❤❤ sağlık olsun üzme kendiniGece yola çıkcaktım akşam üstü pat diye arayp mesaiye çağırdılar eşimi tartıştı falan ama bizi ilgilendirmez gelceksin diyip kapattılar telefonuda kaldık böyle ay biraz kafa dağıtırız stresimizi atarız demiştik kaldık yani bende inşallah vardır bir hayır diyorum
Evet bende de bi tane çikmişti dahası olmadi benim bata çok az kaldi bugün sabah gelir eli kulağındaCene kismimda sivilcede cikar sendede oldumu regl olmadan önce cikar normalde benimki cikmisNe olacak bu kasık agrilarimiz
Yok aşko ya bu belirtiler çok karışık seçmek zorKuzu sulu akıntı gebelik diyorlar ya ve inşallah öyledir de
Hamiş değilsek adet belirtisi diye kabullenip oturucazBiz bu aynı belirtileri yaşıyoruz hamiş değilsek yeni bir salgın mı çıktı diye bakanlığa yazalım evet derse hepimizde ondan var bizde
Bat ne zaman kuzum, ne zamandır ağrıyor?Ah kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım var@Fang @bitliKedi Lale95 O omur ozguven Mucizemmm16 H Hayatlarrr @mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
Bana bu yumurtlamaya yakın olmuştu daha olmadı.Al beni de yanınaadurumumuz ayni ya aniden bişey akıyo hemen wc koşuyorum regl geldi mi diye berrak su akıyo resmen ağrı mahv etdi beni sag kasıktan başlıyor sag bacagima kadar vuruyor ağrısı
23 ünde gördüm canım.Ay inşallahsen naptın yumurtlamayı gördün mü
Kasık ağrısı iyidir.Ah kızlar canim kızlar benim cok kasık agrım var@Fang @bitliKedi Lale95 O omur ozguven Mucizemmm16 H Hayatlarrr @mavilihayat00 ve diger kizlar inanin regl oldum sandim gittim bisey yok. Cok yordu beni kasık agrilari
Ayın 31 i bat ama kasık agrim cok degisik oluyor.Bat ne zaman kuzum, ne zamandır ağrıyor?
Yaptim kaset test negatifGünaydın kızlarr test yapan yokmu testtt
Yaptim kaset test ama negatif.Kasık ağrısı iyidir.
Benim kasıklarım hala ağrıyor.
Açıkçası hamilelikle regl belirtileri aynı.
En azından bende aynı.
Neyin bebek neyin adet olduğunu anlamıyor insan.
Ne zaman test yapacaksın
Oyy galiba bendede bebek yok hayirlisi olsun sabah test negatifEvet bende de bi tane çikmişti dahası olmadi benim bata çok az kaldi bugün sabah gelir eli kulağında
Daha iyiyim kuzum ya. Uyumusum hemen zaten sana yazdiktan sonra.İnşallahaa noldu gece gece bi cam kapı aç balkona çık havada al iyi gelir . Hayır olsun inşallaj
Kuzum ilaçları sipariş et onlara başla bide kargo süresi fln olcak çünkü geç kalmaYaptim kaset test negatif
Hadi inşallah kuzum o zamana bebişte olur belki ay umudum bitmiyorduNe demek canım gerçek böyle bazen biz istediğimiz olmayınca kötü bişey olmuş gibi düşünürüz halbuki Allah bizi daha kötüsünden korumak için istediğimiz olmuyordur nasipse seneye inşallah yada bir kış tatili düşünürsünüz belli mi olur
Sağol kuzumVardır kuzum illaki içindeki hayrı görebilen olalım inşallah ❤❤ sağlık olsun üzme kendini
Ay haykıra haykıra güldümAynen öyle aşkoçukur daki cumali kumandayla kavga ediyo ya bak bende öyleyim işte
Evet kuzum o zamanlar da oluyor adete az kala da ,gebelik belirtisi gibi de oluyorBana bu yumurtlamaya yakın olmuştu daha olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?