Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım inşallah her şey yolunda gider daha koyu görürüm

Yaaa ahahah hamilesin ya gözlerin hcg hcg görüyordur belki inşallah dediğin gibidir inşallah koyulaşırda sağlıcakla gelişir

Kuzum bariz cizgi var bunda
Sen R Random3 ve Veziir görüyorsa ikna oluyorum çizgiye aşkolar sizin gözler gölgeleri göremiyor ya gölge olsa göremezdiniz görüyorsanız inşallah vardır aşkolar dua edin olur mu çok ihtiyacım var inşallah sağlıcakla tutunur

Kızzz arkadasini koşa koşa götürdün acile kendin de gitseneee kan ver

Bencede sabah sabah test yap pazartesi git kanama çoğu gebelikte te var çok okuyorum çok nedeni oluyor kafana takma olumsuz olarak ozaman aslında bir şeyler ters gidiyor rahat ol normal de biliyorum endişe ediyor insan haliyle ama testleri aklına getir herşey yolunda iyi gidiyor de bence

Haklısın canım olumsuz düşünmeyeyim inşallah yarın daha koyu görücem buna odaklanayım ben

Yaptım aşkım evdekini maalesef tek çizgi çıktı çok moralim bozuldu zaten hiç keyfim kalmadı karnım da ağrıyor yarın adet olurum
Bende yapcam galiba
Cok sınırliyim
Adet olcam sanırım eşimle de Kavga ettim
Somra hüngür hüngür ağladım adet olmak istemıyorum diye

Hahaha valla haklı ama aşkısı siz yanıldınız benim gözlerim yanılmadı ki, ben gerçekçiyim

Haklısın canım olumsuz düşünmeyeyim inşallah yarın daha koyu görücem buna odaklanayım ben
Kesinlikle bu çok önmli olumsuz düşünce düşğk riskidir der tüp bebek uzmanları çok dinledim bunu biz tam bu aşamada başlıyoruz ya kimyasalsa değilse bile kimyasala zorluyoruz beynimizde bebeyi sonra bak gördün mü diyip kendimizi onaylauyoruz ne oldu haklı çıktık…haklı çıkmak istemiyorum demeliyiz her durumda risk var gebesin tamam dış mı iç gebelik mi hadi iç gebelik kese oluşmak mı oluşmayacak mı haydaaa yine kimyasal dersi geldi bak geri hadi kesede oldu bu sefer boş gebelik mi normal gebelik mi bak yine bir şey çıktı bittimiii hayıııır hafi normal gebelik oAmanda kalp atışı duyulacak mı yoksa düşük mü olacak bittimi hayıııır tarama testleri ….gibi gibi riskler hep bu yolda var hiç bitmiyor bu nedenle gebe kalmak isterken kendime mükemmel yumurtaya odaklan sonra tutunmaya odaklan şimdi kesenin güzelliğine rahimde çok güzel bir konumda olduğuna odaklan sonra kalbi atacak o tatlı sesi duyacağım hissine odaklan diyorum kendime etap etap yoksa gerçekten her aşama ayrı konu başlı başına şimdi unut bildiklerini orada sana tutunmaya çalışan bir bebe var ilişki yapma bu ara avakado ye nar yeme dereotu adaçayı kekik bunlardan uzak dur internetten bak tutunmaya en iyi şey avakado hergün bir tane ye…ben sabah akşam yedim düşün yani… yat bol bol asla bir şeye uzanma sabahları gerinme bak buncacık şeyler bile etkiliyor o tutunmayı Allah verirse zaten olur ama tevekkül tamam ama tedbiri bizim elimize vermiş önce biz önlem alalım sen çok dikkat et üşütme ayaklarınıda aklımda geldikçe böyle yazarım satırlarca herkes okusun hepimiz geçiyoruz bu süreçten

Uzun uzun yazmışsın canım sağol öncelikle
Evet her yolun bir stresi var ama bunu olumlayarak avantaja çevirmek bizim elimizde
İnşallah koyulaşacak kanda değer çıkacak kat kat artacak bebişim benimle yol alıp kucağımıza gelecek

Aynen ben uzun anlatımcıyım kısa örneğim yok dikkatle tek tek yazıyorum ki bir başkasının başka bir problemine denk gelir fayda olur diye ama özeti olumlama yapmak herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…